- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
-
- Konu Sahibi Arzuja2000
Bir hafta da kaça tekabül ediyorBence ölmüş heyecanı. Biz 9 senedir evliyiz işten gelir gelmez ilk işimiz sevişmek her gün. Sonrasında yemek yiyip film falan izliyoruz. Sonra yatma zamanı gelince bir kez daha sevişiyoruz. Hafta sonları 4-5 kez falan oluyor. Her gün en az iki kez sevişmeyen adam sevmiyordur, üzgünüm
Are u serious?Bence ölmüş heyecanı. Biz 9 senedir evliyiz işten gelir gelmez ilk işimiz sevişmek her gün. Sonrasında yemek yiyip film falan izliyoruz. Sonra yatma zamanı gelince bir kez daha sevişiyoruz. Hafta sonları 4-5 kez falan oluyor. Her gün en az iki kez sevişmeyen adam sevmiyordur, üzgünüm
Canım hadi yeni evliyiz diye bir seferde 5-6 birliktelik olur da her erkek ve kadın da o olmaz.Çocuk yoksa yeni evliysen az :)
Bizim onu hesaplamaya kudretimiz yetmezmiş gibi geliyorBir hafta da kaça tekabül ediyor
Benim yetmedi zatenBizim onu hesaplamaya kudretimiz yetmezmiş gibi geliyor
Sence???Are u serious?
Sen bak konu sahibi gibi yap.16-20 arası yaklaşık
Olur olur belki , hergün kocanı kuvvet macunuyla beslersen bir ihtimal de olsa etkisidir diye düşündümSence???
Aman herkesin ilişki dinamiği farklıdır önemli olan huzur deyip konuyu bağlayalımCanım hadi yeni evliyiz diye bir seferde 5-6 birliktelik olur da her erkek ve kadın da o olmaz.
Normalde git bir üroloji uzmanına haftada 4-5 orgazm normal diyor zaten.sperm kalitesi için de normali bu.
He daha fazla birlikte olan tabii ki var ama buradaki konu açanlar malum haftada 1 i bulamayan var
Huzurda yok zaten. Çox titiz. Bu neden burda o neden orda. Her işime karışır. O işteyken kendimi daha özgür hiss ediyorum. Yanında şimdi yine birşeyi soruna çeviricek diye düşünüyorum. Yeni evliyiz herşeyi zamanla öyreniyor insan benimde yaşım 22 i olucak eylülde. Tecrübem çok az. Ama o herşey mükemmel olsun istiyor. Annesinin evinde gördüğü gibi. Ama benim onun taleplerini gerçekleşdirmeye çok gücüm yok ama uyum sağlarım diye düşünüyorum ama bu probleme yapıyor herşeyi.Aman herkesin ilişki dinamiği farklıdır önemli olan huzur deyip konuyu bağlayalım
Bu ilişkiye ve kişiye göre değişir ,kimine az kimine çok .. benim için gayet yeterli mesela yeni evlisiniz diye saat başı seks yapma zorunluluğunuz var gibi neden kendinizi şartlıyorsunuz ki ? Hazzı kaliteli yaşıyorsanız gayet yeterli bana göre .. sonuçta o da makine değil :))2 ayımız bile dolmadı yani normalmi? Bu şimdi böyle olmadı ilk evlendiğimiz günden böyle. Hatta bal ayımızda 1 haftada yalnızca 2 kez oldu. Ve evlilikten önce hiç cinsellik yaşamamışdık zaten
Ama trol yapmıyorumki( aslında tüm problemimi tam yazmadım yorumlarda yazdım soruldukcaGüzel trol, böyle komik şeylerle gelin bize gülelim burada.
Forumda yumak yumak sahte konu açıp üstüne herşeyi karıştırıp yalanları tutmayınca bir de bize kızan troller öğrenin bakayim.