- 11 Aralık 2018
- 39.652
- 245.699
-
- Konu Sahibi Arzuja2000
Güzel kardeşim övünecek bir şey yok zaten 5-7 dakikalarda. Adam sana nasıl hayvan gibi davranıyorsa canın acıyor. Yoksa kadın bedeni o kadar hassas değil. Yeterli uyarılırsan canın yanmaz. Bu kadar kısa sürelerde hiç yanmaz.Araştırma yapmak niyetim yok.
Soru soruluyor. Ben tahmini cevaplar veriyorum. Araştırma yapmak için her erkekle yatmak gerekmez. İnternet bilgileri, google youtube her bilgini bize sunuyor.
ayrıca bunlarlada övünmüyorum çünki 2 ci ilişkiden sonra canım acıyor. Saatde çok geç oluyor erken uyanıyorum iş güc akşam oluyor ve bütün gün kendimi yorğun hiss ediyorum.
Kronometre mi tutuyorsunuz sevişirkenİlk ilişki biraz çabuk oluyor 5-6 dakka ama 2ci 7-8 oluyo 3 cü daha uzun sürüyor biraz 15 dk fln. Her ilişki arasında 15 dk mola.
Benim eşimle ilk deneyimim olduğu için başka insanlarda nasıl bilemem.
Kudra william masters ve virginia johnson tanıyor musun , hatta masters of seks diye dizisi de yapıldı . Cinsel işlev bozuklukları vs çalışmalarının öncüleri baya kendileri deneyerek başlıyorlar :) aklıma o geldi . Dizisine göz atabilirsinAraştırmayı tek bir erkek üzerinde mi yapıp yayınladın
İzledim diziyi kaçar mı bendenKudra william masters ve virginia johnson tanıyor musun , hatta masters of seks diye dizisi de yapıldı . Cinsel işlev bozuklukları vs çalışmalarının öncüleri baya kendileri deneyerek başlıyorlar :) aklıma o geldi . Dizisine göz atabilirsin
Değil mi ahaha pardon :))İzledim diziyi kaçar mı benden
Çok acemisin, kontrol edebiliyor ve istediği zaman boşalıyorsa ortada sorun yoktur.Süre sorun oluşturmaz. Boşalamıyorsa sorun vardır.Şakamı? 30 dakka kim dayana bilir mola vermeden?
Bu taktigi öğrenip buraya yazarsanız pek cok hanım size hayır dua edicektir eminim ahahshÇok acemisin, kontrol edebiliyor ve istediği zaman boşalıyorsa ortada sorun yoktur.Süre sorun oluşturmaz. Boşalamıyorsa sorun vardır.
Canım yaa bi de konuyu silmeye çalışmış yazıııık
Erkeğin elinde olan bir şey o. Kontrollü bir adamsa istediği kadar uzatır ya da istediğinde bitirir. Partnerine göre aksiyon alır.Bu taktigi öğrenip buraya yazarsanız pek cok hanım size hayır dua edicektir eminim ahahsh
Boşalma süresini eşin kendi belirlemesi taktigini
Vallahi taktiği ben bilemem zira erkek değilim ama cinsel terapistler bu işe tedavi uygulayabildiğine göre bir yolu var. Hatta youtubeda bir sürü terapist videosu var bu konuyla ilgili. Erkekler isterse ve kaslarını güçlendirirse süresini gayet güzel ayarlayabiliyor. Hayır dua edecek hanımların kocalarının çözmesi gereken bir sorun bu, ki sorunlu erkeklerin çoğu çözmeye yanaşmıyor, kocaları arayıp bulsun.Bu taktigi öğrenip buraya yazarsanız pek cok hanım size hayır dua edicektir eminim ahahsh
Boşalma süresini eşin kendi belirlemesi taktigini
Çoğu kişi erkek seksini "gelince göndermek" sanıyor işte napsınlar.. Kadınlarımız da böyle adamlarla seks yaptıklarına inanıyorlar napsınlarErkeğin elinde olan bir şey o. Kontrollü bir adamsa istediği kadar uzatır ya da istediğinde bitirir. Partnerine göre aksiyon alır.
Cinsellik uçsuz bucaksız bir deniz. Ama çoğu insan kıyıda takılıyor. Gerçi iyi yüzme bilmeyen de boğulur o denizde öyle bir sıkıntı da varÇoğu kişi erkek seksini "gelince göndermek" sanıyor işte napsınlar.. Kadınlarımız da böyle adamlarla seks yaptıklarına inanıyorlar napsınlar
En kötü bir makarna alır açılır insan az da olsa, ama işte cesaret ve sermaye şartCinsellik uçsuz bucaksız bir deniz. Ama çoğu insan kıyıda takılıyor. Gerçi iyi yüzme bilmeyen de boğulur o denizde öyle bir sıkıntı da var
Dubalara kadar gidip dönsünlerEn kötü bir makarna alır açılır insan az da olsa, ama işte cesaret ve sermaye şart
Görüyorum ki bu konuda profsun. Bu kadar iyi biliyorsan ne diye bize böyle saçma sapan bişey soruyorsun ozaman ?Ablam ne yaptın sen. Yarım saat geç boşalmaya girer ve bu bir sorundur. Ortalama en iyi 7 dakkadır . Onun altı. Erken boşalma 20 dakka üstü geç boşalma sayılıyor.
7 dk mı? Dişimin kovuğuna gitmez.Ablam ne yaptın sen. Yarım saat geç boşalmaya girer ve bu bir sorundur. Ortalama en iyi 7 dakkadır . Onun altı. Erken boşalma 20 dakka üstü geç boşalma sayılıyor.