2 aydır evliyiz ama cinselliğimiz çox az

Güzel kardeşim övünecek bir şey yok zaten 5-7 dakikalarda. Adam sana nasıl hayvan gibi davranıyorsa canın acıyor. Yoksa kadın bedeni o kadar hassas değil. Yeterli uyarılırsan canın yanmaz. Bu kadar kısa sürelerde hiç yanmaz.

Nerden duyduysan o 20 dakika üzeri geç boşalmadır diye yanlış o. Kocan söylemiştir muhtemelen onu muhteşem erkek sanman için.

İlk ilişki biraz çabuk oluyor 5-6 dakka ama 2ci 7-8 oluyo 3 cü daha uzun sürüyor biraz 15 dk fln. Her ilişki arasında 15 dk mola.
Benim eşimle ilk deneyimim olduğu için başka insanlarda nasıl bilemem.
Kronometre mi tutuyorsunuz sevişirken

Araştırmayı tek bir erkek üzerinde mi yapıp yayınladın
Kudra william masters ve virginia johnson tanıyor musun , hatta masters of seks diye dizisi de yapıldı . Cinsel işlev bozuklukları vs çalışmalarının öncüleri baya kendileri deneyerek başlıyorlar :) aklıma o geldi . Dizisine göz atabilirsin

İzledim diziyi kaçar mı benden

Silinen mesaja yorum yapıyorum tuhaf ama yine de yapıcam
Bence cok normal, neler izlediniz neler duydunuz bilmiyorum ama her gün ve her gün olmasına rağmen defalarca yapmak aşırı cinsel istek yüzünden oluyo. Tüm insanlar böyle olmak zorunda değil. Adamın cinsel istegi normal seviyede aşırı olmasını istiyosunuz ama bu bir süre sonra da sıkardı eminim

Çok acemisin, kontrol edebiliyor ve istediği zaman boşalıyorsa ortada sorun yoktur.Süre sorun oluşturmaz. Boşalamıyorsa sorun vardır.
Bu taktigi öğrenip buraya yazarsanız pek cok hanım size hayır dua edicektir eminim ahahsh
Boşalma süresini eşin kendi belirlemesi taktigini

Bu taktigi öğrenip buraya yazarsanız pek cok hanım size hayır dua edicektir eminim ahahsh
Erkeğin elinde olan bir şey o. Kontrollü bir adamsa istediği kadar uzatır ya da istediğinde bitirir. Partnerine göre aksiyon alır.

Vallahi taktiği ben bilemem zira erkek değilim ama cinsel terapistler bu işe tedavi uygulayabildiğine göre bir yolu var. Hatta youtubeda bir sürü terapist videosu var bu konuyla ilgili. Erkekler isterse ve kaslarını güçlendirirse süresini gayet güzel ayarlayabiliyor. Hayır dua edecek hanımların kocalarının çözmesi gereken bir sorun bu, ki sorunlu erkeklerin çoğu çözmeye yanaşmıyor, kocaları arayıp bulsun.

Erkeğin elinde olan bir şey o. Kontrollü bir adamsa istediği kadar uzatır ya da istediğinde bitirir. Partnerine göre aksiyon alır.
Çoğu kişi erkek seksini "gelince göndermek" sanıyor işte napsınlar.. Kadınlarımız da böyle adamlarla seks yaptıklarına inanıyorlar napsınlar

Çoğu kişi erkek seksini "gelince göndermek" sanıyor işte napsınlar.. Kadınlarımız da böyle adamlarla seks yaptıklarına inanıyorlar napsınlar
Cinsellik uçsuz bucaksız bir deniz. Ama çoğu insan kıyıda takılıyor. Gerçi iyi yüzme bilmeyen de boğulur o denizde öyle bir sıkıntı da var

Ablam ne yaptın sen. Yarım saat geç boşalmaya girer ve bu bir sorundur. Ortalama en iyi 7 dakkadır . Onun altı. Erken boşalma 20 dakka üstü geç boşalma sayılıyor.
Görüyorum ki bu konuda profsun. Bu kadar iyi biliyorsan ne diye bize böyle saçma sapan bişey soruyorsun ozaman ?

2 aylık evliliğe cinsel isteksizlik, hamilelik telaşı, rahim iltihabı ve adet düzensizliği sığmış.

Biraz sabır diliyorum, doktorunuza düzenli gidin tavsiyesine uyun yeter. Burada hiç kimsenin bu hıza yetişip yorum yapabileceğini düşünmüyorum herşey birbirine girmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…