- 9 Mayıs 2011
- 13.828
- 28.689
-
- Konu Sahibi Arzuja2000
Aferin.Evet görücü usulu ve Azerbaycanlıyım. Beni gerçekten sevdiğini hiç bir zaman hiss etmedim. Sevgi gösteriyodu çok ama kalbimde onun samimiyetini hiss edemedim.
evet çocuk istiyor onun için korunmuyoruz zaten.
Adam daha ne yapsın:):)Merhaba arkadaşlar. 2 aydır yeni evliyim ve 2 yıl nişanlı kaldık. Eşimle aramızda hiç bir cinsellik olmamışdı evlenene kadar. Bende ilk cinsel deneyimimi eşimle yaşadım zaten. Yeni evliyiz ama cinsel hayatımız çok aktif değil. 2-3 günden bir cinsellik yaşıyoruz. Ve her cinsellik yaşadığımızda 2-3 defa yapıyoruz. Eşim 32 yaşında ben 22. Eşim çok dindar bir insan ve namazını hiç kaçırmaz. Her ilişkiden sonra güsul almaya tenbellik ettiği için çok cinsellik yaşamıyoruz diye düşünüyorum. Aldatmadığına kesin eminim zaten. Sevgisinide çok iyi gösteren birisi. Hiç sevgisizlik hissetdirmez bana. Ama yeni evli çiftlerin hergün ve ya 1 günden bir cinsellik yaşadığını biliyorum. Aslında ben bunu sorun etmiyorum ama hep merak ediyorum. Neden böyle oluyor.?
Merhaba arkadaşlar. 2 aydır yeni evliyim ve 2 yıl nişanlı kaldık. Eşimle aramızda hiç bir cinsellik olmamışdı evlenene kadar. Bende ilk cinsel deneyimimi eşimle yaşadım zaten. Yeni evliyiz ama cinsel hayatımız çok aktif değil. 2-3 günden bir cinsellik yaşıyoruz. Ve her cinsellik yaşadığımızda 2-3 defa yapıyoruz. Eşim 32 yaşında ben 22. Eşim çok dindar bir insan ve namazını hiç kaçırmaz. Her ilişkiden sonra güsul almaya tenbellik ettiği için çok cinsellik yaşamıyoruz diye düşünüyorum. Aldatmadığına kesin eminim zaten. Sevgisinide çok iyi gösteren birisi. Hiç sevgisizlik hissetdirmez bana. Ama yeni evli çiftlerin hergün ve ya 1 günden bir cinsellik yaşadığını biliyorum. Aslında ben bunu sorun etmiyorum ama hep merak ediyorum. Neden böyle oluyor.?
İşte herkesin libidosu farklı, 10 yılı geçip hala her gün olanı da var, iki aylık olup haftada bir olanı da. Doymayan doymuyorher gün nedir ya? her gün seviyen var mı aranızda? şahsen bende o enerji hiç olmadı.. balayında bile olmadı o derece yani... evliliğin ilk başlarında haftada 3-4 ok da sonra 1-2 ye düşebilir.. bu nasıl bir şartlanmışlık, nasıl bir libido mübarek
Aslında evlilik içinde bir seferde birden fazla ilişki çok normal değil. Muhtemelen adam erken boşalıyordur bu üç ilişkide de. Yoksa her seferinde en az yarım saatten üç kez sevişebiliyorsa adamı alıp incelesin bilim adamlarıBence her gün yapınca acıyor aslında biz bile her gün yapınca bende de acı hissi oluşuyor.
Her gün yapıyoruz diyenlere inanma sizin ilişki sıklığınız gayet iyi.
2-3 günde 2-3 kez yapmak hele erkekler için ilkinden sonrası 3 ü görüyorsa çok daha iyidir.
Ama hemen çocuk yapma fikrini çıkart aklından daha çok erken.
Aslında evlilik içinde bir seferde birden fazla ilişki çok normal değil. Muhtemelen adam erken boşalıyordur bu üç ilişkide de. Yoksa her seferinde en az yarım saatten üç kez sevişebiliyorsa adamı alıp incelesin bilim adamları
Sevgiliyken, zar zor görüşüp sevişecek ortam bulabiliyorken normal. Ama evliyken ı ıh.
Hayır erken boşalma olmuyor. Her ilişkiden sonra 15 dakka mola oluyor.Aslında evlilik içinde bir seferde birden fazla ilişki çok normal değil. Muhtemelen adam erken boşalıyordur bu üç ilişkide de. Yoksa her seferinde en az yarım saatten üç kez sevişebiliyorsa adamı alıp incelesin bilim adamları
Sevgiliyken, zar zor görüşüp sevişecek ortam bulabiliyorken normal. Ama evliyken ı ıh.
İlk ilişkiniz ne kadar sürüyor mesela? 10 kaplan gücünde mi bu adamHayır erken boşalma olmuyor. Her ilişkiden sonra 15 dakka mola oluyor.
Sevgili nişanlıyken hiç birliktelik olmadı zaten. Ben izin vermedim. Bizim kültürde evlilik öncesi ilişkino çok kötü karşılıyorlar malesef
Tabi 3 er dk dan toplam da 9 dk iyidir Kudra sjkdsldl
Diğer türlü zaten yapayım dese İsviçreli Bilim Adamları incelemeye alırlar
Ablam ne yaptın sen. Yarım saat geç boşalmaya girer ve bu bir sorundur. Ortalama en iyi 7 dakkadır . Onun altı. Erken boşalma 20 dakka üstü geç boşalma sayılıyor.Aslında evlilik içinde bir seferde birden fazla ilişki çok normal değil. Muhtemelen adam erken boşalıyordur bu üç ilişkide de. Yoksa her seferinde en az yarım saatten üç kez sevişebiliyorsa adamı alıp incelesin bilim adamları
Hey maşallah istatistik de veriyorAblam ne yaptın sen. Yarım saat geç boşalmaya girer ve bu bir sorundur. Ortalama en iyi 7 dakkadır . Onun altı. Erken boşalma 20 dakka üstü geç boşalma sayılıyor.
İlk ilişki biraz çabuk oluyor 5-6 dakka ama 2ci 7-8 oluyo 3 cü daha uzun sürüyor biraz 15 dk fln. Her ilişki arasında 15 dk mola.İlk ilişkiniz ne kadar sürüyor mesela? 10 kaplan gücünde mi bu adam
Kendim körmüyümHey maşallah istatistik de veriyorEşin mi söyledi bunları sana?
Araştırmayı tek bir erkek üzerinde mi yapıp yayınladınKendim körmüyüm
Tabikide tahmini cevaplar bunlar
Araştırma yapmak niyetim yok.Araştırmayı tek bir erkek üzerinde mi yapıp yayınladın
Emin misin, 30 dakika ve üzeri sorun değildir, 15 dakika altı sorundur ama hastalık değildir.Ablam ne yaptın sen. Yarım saat geç boşalmaya girer ve bu bir sorundur. Ortalama en iyi 7 dakkadır . Onun altı. Erken boşalma 20 dakka üstü geç boşalma sayılıyor.
Şakamı? 30 dakka kim dayana bilir mola vermeden?Emin misin, 30 dakika ve üzeri sorun değildir, 15 dakika altı sorundur ama hastalık değildir.