2 aydır evliyiz ama cinselliğimiz çox az

Evet görücü usulu ve Azerbaycanlıyım. Beni gerçekten sevdiğini hiç bir zaman hiss etmedim. Sevgi gösteriyodu çok ama kalbimde onun samimiyetini hiss edemedim.
evet çocuk istiyor onun için korunmuyoruz zaten.
Aferin.
Hemen yapın çocuk.
Koşun koşun.

Gerçekten, arkadaş yazınca fark ettim, sevgisini çok iyi hissettiriyordu ilk mesajda, sonra nasıl sevildiğimi hissetmiyoruma döndü?

Son düzenleme:
Adam daha ne yapsın:):)

Yaşanan ilişki sayısı az değil hatta ideal bir çok insan için. Cinsellik yaşamak haricinde sarılıp öpüyor mu? O yakınlaşmalar normal zamanda yoksa böyle hissediyor olabilir misiniz?

her gün nedir ya? her gün seviyen var mı aranızda? şahsen bende o enerji hiç olmadı.. balayında bile olmadı o derece yani... evliliğin ilk başlarında haftada 3-4 ok da sonra 1-2 ye düşebilir.. bu nasıl bir şartlanmışlık, nasıl bir libido mübarek

İşte herkesin libidosu farklı, 10 yılı geçip hala her gün olanı da var, iki aylık olup haftada bir olanı da. Doymayan doymuyor

Bence her gün yapınca acıyor aslında biz bile her gün yapınca bende de acı hissi oluşuyor.
Her gün yapıyoruz diyenlere inanma sizin ilişki sıklığınız gayet iyi.
2-3 günde 2-3 kez yapmak hele erkekler için ilkinden sonrası 3 ü görüyorsa çok daha iyidir.
Ama hemen çocuk yapma fikrini çıkart aklından daha çok erken.

Aslında evlilik içinde bir seferde birden fazla ilişki çok normal değil. Muhtemelen adam erken boşalıyordur bu üç ilişkide de. Yoksa her seferinde en az yarım saatten üç kez sevişebiliyorsa adamı alıp incelesin bilim adamları

Sevgiliyken, zar zor görüşüp sevişecek ortam bulabiliyorken normal. Ama evliyken ı ıh.

Tabi 3 er dk dan toplam da 9 dk iyidir Kudra sjkdsldl
Diğer türlü zaten yapayım dese İsviçreli Bilim Adamları incelemeye alırlar

Hayır erken boşalma olmuyor. Her ilişkiden sonra 15 dakka mola oluyor.
Sevgili nişanlıyken hiç birliktelik olmadı zaten. Ben izin vermedim. Bizim kültürde evlilik öncesi ilişkino çok kötü karşılıyorlar malesef

İlk ilişkiniz ne kadar sürüyor mesela? 10 kaplan gücünde mi bu adam

Tabi 3 er dk dan toplam da 9 dk iyidir Kudra sjkdsldl
Diğer türlü zaten yapayım dese İsviçreli Bilim Adamları incelemeye alırlar
Ablam ne yaptın sen. Yarım saat geç boşalmaya girer ve bu bir sorundur. Ortalama en iyi 7 dakkadır . Onun altı. Erken boşalma 20 dakka üstü geç boşalma sayılıyor.

Araştırmayı tek bir erkek üzerinde mi yapıp yayınladın
Araştırma yapmak niyetim yok.
Soru soruluyor. Ben tahmini cevaplar veriyorum. Araştırma yapmak için her erkekle yatmak gerekmez. İnternet bilgileri, google youtube her bilgini bize sunuyor.
ayrıca bunlarlada övünmüyorum çünki 2 ci ilişkiden sonra canım acıyor. Saatde çok geç oluyor erken uyanıyorum iş güc akşam oluyor ve bütün gün kendimi yorğun hiss ediyorum.

Ablam ne yaptın sen. Yarım saat geç boşalmaya girer ve bu bir sorundur. Ortalama en iyi 7 dakkadır . Onun altı. Erken boşalma 20 dakka üstü geç boşalma sayılıyor.
Emin misin, 30 dakika ve üzeri sorun değildir, 15 dakika altı sorundur ama hastalık değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…