2 aydır evliyiz ama cinselliğimiz çox az

Günde 5 vakit yapmayan net basiretsizdir kocanı hocaya götür, macun filan yedir

Gözün doysun kadın

Aynen bende bunu demek istiyorum ama tam türkçü bilmediğim için derdimi tam anlatamadım((( böyle şeyler hep yatağa geçdiyimizde oluyo. Balayında da haftada 2 kez oldu. Kendimi biraz eksik hiss ediyorum. Hergün birlikte olub 1 defa olmayı 2-3 günden bir olup 3-4 defa olmaya tercih ederim. Çok yoruluyorum öyle olunca

Hah aynen böyle kocana diyeceksin. Biz senin yerine diyemeyeceğimize göre.

2 3 günde bir 2 3 defa hiç de az sayılmaz, ortalama haftada 7nin üzerine çıkar. Az buluyorsanız siz yaklaşın eşinize, bu aktifliğe sahip adam gusül almaya üşenmez diye düşünüyorum

Yahu hava sıcak, seviştiği için almasa terlemeden alacak zaten.
Bu sıcakta 2-3 günde bir duş almakta ne bileyim
İşten gelip duş alıyor zaten hergün sonra yemek falan akşam oturup film izliyoruz akşam namazından sonra birşey oluyor zaten. Oda 2-3 günden bir. Yeni evliyiz sadece. Bana biraz heyecanı ölmüş gibi geliyor

Bunu eşinizle paylaşın birazda siz davet edin hep ondan beklemeyin güzel bir elbise ile yemek hazırlayıp yedikten sonra ona biraz yaklaşabilirsiniz yani çocuk olana kadar bu düzende daha iyi oluyor gece uyku vakti yapınca duş almak işkence çünkü bende çalıştığım için biz eşimle bu şekilde yapıyoruz ve memnunuz

2 3 günde bir 2 3 defa hiç de az sayılmaz, ortalama haftada 7nin üzerine çıkar. Az buluyorsanız siz yaklaşın eşinize, bu aktifliğe sahip adam gusül almaya üşenmez diye düşünüyorum
Yaklaşınca istemiyor yarın yaparız diyor. Bir kural gibi. Birgün yaparsak ertesi gün yapamayız gibi. Ve kendisi isteyince oluyor. Bir iki defa o isteyince ben istemedim küstü bana. Çözemiyorum durumu

İşten gelip duş alıyor zaten hergün sonra yemek falan akşam oturup film izliyoruz akşam namazından sonra birşey oluyor zaten. Oda 2-3 günden bir. Yeni evliyiz sadece. Bana biraz heyecanı ölmüş gibi geliyor
Bence ölmüş heyecanı. Biz 9 senedir evliyiz işten gelir gelmez ilk işimiz sevişmek her gün. Sonrasında yemek yiyip film falan izliyoruz. Sonra yatma zamanı gelince bir kez daha sevişiyoruz. Hafta sonları 4-5 kez falan oluyor. Her gün en az iki kez sevişmeyen adam sevmiyordur, üzgünüm

Konu gerçekse ,her gün cinsellik olur mu Ya ben mi malım her gün nasıl istek oluyor Ya o enerji o hareketlilik haftada 2-3 gün çok ideal bence ne olsun daha iliği kurur adamın
2 ayımız bile dolmadı yani normalmi? Bu şimdi böyle olmadı ilk evlendiğimiz günden böyle. Hatta bal ayımızda 1 haftada yalnızca 2 kez oldu. Ve evlilikten önce hiç cinsellik yaşamamışdık zaten

"E işten gelip duş alıyorsa o zaman duştan üşenmiyor size bunu bahane olarak sunuyor" deyip bombanın pimini çekip gidiyorum ben

Yaklaşınca istemiyor yarın yaparız diyor. Bir kural gibi. Birgün yaparsak ertesi gün yapamayız gibi. Ve kendisi isteyince oluyor. Bir iki defa o isteyince ben istemedim küstü bana. Çözemiyorum durumu
Ben hayır deyince sen küsüyorsun, sen hayır dediğinde de ben küseceğim bundan sonra de ve sen küs, çok mu zor açık açık söylemek

Çoluk çocuk yoksa az bencede 1 sene sonra ayda bire düşer amann her şey cinsellik değil zaten boşver olmadı bosarsın

2 ayımız bile dolmadı yani normalmi? Bu şimdi böyle olmadı ilk evlendiğimiz günden böyle. Hatta bal ayımızda 1 haftada yalnızca 2 kez oldu. Ve evlilikten önce hiç cinsellik yaşamamışdık zaten
1 haftada 2 kez oldu demişsiniz ama.
1 gece de 2-3 kez birliktelik olmussa haftada ortalama 5 birliktelik oluyor gayet normal

1 haftada 2 kez oldu demişsiniz ama.
1 gece de 2-3 kez birliktelik olmussa haftada ortalama 5 birliktelik oluyor gayet normal
Ben hergün 1 defa olmayı tercih ederim 2-3 günden bir 2-3 kez çok yoruluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…