sarımsak saçı gürleştirmeye yarıyor,sinemaki ise uzatmaya..ondan sadece sinameki kürünü uyguluyorum yarın 3.yapışım olacak inş 1 ay sonra faydasını görürüm..3-4 saat bekletıyorum sonra yıkıyorum ama streç filme falan sarmıyorum ben topluyorum oylece kalıyor.herhalde illaki sarmamız gerekmiyor değilmi ?mirmirmirmir
kızlar ben de düzenli olarak başlamayı düşünüyorum bu bakıma ama size bi sorum olacak.
Bu karışımı hazırlarken biraz fazla hazırlasam fısfıslı şişede bekletsem ve sacıma öyle uygulasam etkisi olurmu acaba yoksa taze yapıp uygulamak dahamı etkilidir sizce bilmiyorumkismile
Allahım ne kadar tembelim yahuukaydirigubbakcemile3
kızlar ben de düzenli olarak başlamayı düşünüyorum bu bakıma ama size bi sorum olacak.
Bu karışımı hazırlarken biraz fazla hazırlasam fısfıslı şişede bekletsem ve sacıma öyle uygulasam etkisi olurmu acaba yoksa taze yapıp uygulamak dahamı etkilidir sizce bilmiyorumkismile
Allahım ne kadar tembelim yahuukaydirigubbakcemile3
sarımsak saçı gürleştirmeye yarıyor,sinemaki ise uzatmaya..ondan sadece sinameki kürünü uyguluyorum yarın 3.yapışım olacak inş 1 ay sonra faydasını görürüm..3-4 saat bekletıyorum sonra yıkıyorum ama streç filme falan sarmıyorum ben topluyorum oylece kalıyor.herhalde illaki sarmamız gerekmiyor değilmi ?mirmirmirmir
hayır suratını niye karaladınkii.. seni görsek nee görmesekk nee allah allahhh
Yarın bende başlıyorum kızlar formüle.. bakalım sonuç nasıl olucak
yazamadan yapamadım sana cokmu merak ediyorsun yani ayrıca bunun nesi sacma kı orda ne diyor sen ne diyorsun sorunun var sanırım... alla allaymıs hey allahım ya!!!!!niye girer bakarsı yada neden yorum yazarsın sen koy fotonu herks görsün ...!!!
Waawww =)) Darısı bana. Ben daha üçüncü kürü yaptım iki gün önce ve dip boyam geldi. Bugünde 4üncü kürümü yapıcam =)
Bu arada saçlarının rengi çok hoş çok beğendim. Sakın değiştirme =))
Saçların çok güzel gerçekten benimde upuzundu ama uydum birine kısacık kestirdim ve çok pişmanım hemen uzumasını istiyorum şaçlarımın inşallah bende güzel sonuçlar alırım hadi bakalım...:çok üzgünüm:
Ben bu bemix i eczanaden aldım bunu sıvı şeklinde olanı varmış ama eczacı bana hap şeklinde olanından verdi onu kullansam bi sorun olurmu...?fisfisfis
Ben bu bemix i eczanaden aldım bunu sıvı şeklinde olanı varmış ama eczacı bana hap şeklinde olanından verdi onu kullansam bi sorun olurmu...?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?