Saç Uzatma Yöntemleri 2 AYDA bu kadar uzadı :):)

yaw saç renginide çok begendm :smiley-cool: numarasını sölermisin??fisfisfis

bende 1 2 defa yapmıssım ama sıkıldım bıraktım.bu hafta tekrar basladım saclarım su anda sudyen hızasında ama belımde olsun ıstıyorum.hadı bakalım saclarımın resmını cekıyım bende 1 ay sonra ne kadar uzadıgının farkı cıkar

saçların çok hoş olmuş :nazar:
bu bemix ampulü şampuanamı kırıyosun nasıl kulanılıyo bende başlamayı planlıyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum :uhm:

saçların çok hoş olmuş :nazar:
bu bemix ampulü şampuanamı kırıyosun nasıl kulanılıyo bende başlamayı planlıyorum ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum :uhm:

tşkr ederim cnm...hyr ampulu şampuanına kırmıyosun. sinameki çayla badem yağına karıştırıyosun

saçlarımı 2 ay önce uclarından 4-5 cm kadar kestirmiştim cok yıpranmış ve kırılmışlardı(ilk resim).kestirdikten 1 ay sonra formda dolaşırken sinamekili maskeyi gördüm ve hemen malzemeleri alıp uygulamaya koyuldum.4 hafta kadar uyguladım ve sonuç gercekten iyi oldukaydirigubbakcemile2deneyimimmden yola cıkarak size şunu tavsiye edebilirim ki saçlarınıza maske yada kür uygulamaya başlamadan önce mutlaka uclarından biraz kestirin.kesilen sac hem daha cabuk uzar hemde yaptığınız kürlere daha iyi sonuç alırsınız.maskeyi tekrar paylaşıyorum 1 cay bardağı sinamekiyi kaynatıp soğuduktan sonra 1 tatlı kaşığı badem yağı(ben tatlı badem yağı kullandım) 1 ampul bemix ilave edip saç diplerine yedirerek sürüyoruz.4-5 saat beklemeniz yeterli.tekrar vurgulamak istiyorum ben bu maskeyi sadece 1 ay yaptım sonuç bu şekilde oldu.ha bide 1 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorumsositososito.iaşllah sizde güzel sonuçlar alırsınız.bol şanslerhihoyyyt[/Q

merhaba, kuru saça mı uyguluyoruz bu serumu?

saçlarımı 2 ay önce uclarından 4-5 cm kadar kestirmiştim cok yıpranmış ve kırılmışlardı(ilk resim).kestirdikten 1 ay sonra formda dolaşırken sinamekili maskeyi gördüm ve hemen malzemeleri alıp uygulamaya koyuldum.4 hafta kadar uyguladım ve sonuç gercekten iyi oldukaydirigubbakcemile2deneyimimmden yola cıkarak size şunu tavsiye edebilirim ki saçlarınıza maske yada kür uygulamaya başlamadan önce mutlaka uclarından biraz kestirin.kesilen sac hem daha cabuk uzar hemde yaptığınız kürlere daha iyi sonuç alırsınız.maskeyi tekrar paylaşıyorum 1 cay bardağı sinamekiyi kaynatıp soğuduktan sonra 1 tatlı kaşığı badem yağı(ben tatlı badem yağı kullandım) 1 ampul bemix ilave edip saç diplerine yedirerek sürüyoruz.4-5 saat beklemeniz yeterli.tekrar vurgulamak istiyorum ben bu maskeyi sadece 1 ay yaptım sonuç bu şekilde oldu.ha bide 1 aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorumsositososito.iaşllah sizde güzel sonuçlar alırsınız.bol şanslerhihoyyyt[/Q

merhaba, kuru saça mı uyguluyoruz bu serumu?

evet canım ama sadece diplerine sür ben bütün saçıma sürmüştüm bilmeden biraz kuruttu diplere sürersen bişey olmazopuyorumnanaktan

bende başladım bugun :) sacım parladı yapınca ama ben extradan evigen ampul bepanten ampulde ekledım bakalım gorcez etkısını ..

ben de hc sipariş ettim yarın gelicek aynı zamanda bu karışımı da uygulasam bir zararı olur mu acaba??? bilmiyorumkismile

benim saçlarım ince telli ve hiç gür değil bakalım yarından itibaren uygulamay başlıcam hem şampuanı hem de bu karışımı neler olucakkkksüprizzzzz

bende almayı dusunuyorum benımde babam kuafor ama terzı kendı sokugunu dıkemez derler ya aynen öle usenıyorum kaynaklarım wardı cıkardım ama sımdı takmakta ıstemıyorum saclarımda gogus hızamda ama alıcam bunları bu ara bemıx heryerde warmı

bende almayı dusunuyorum benımde babam kuafor ama terzı kendı sokugunu dıkemez derler ya aynen öle usenıyorum kaynaklarım wardı cıkardım ama sımdı takmakta ıstemıyorum saclarımda gogus hızamda ama alıcam bunları bu ara bemıx heryerde warmı

bütün eczanelerde vardır cnm

ben badem ağını biraz daha fazla koyup bepantene bemilks ve evingen 3 ünü de koyuyorum... bu uzatıcı maskenin diğerlerinden farkı hemen parlatması saçları...yaptığım zaman soruyolar saçını mı boyadın diye...bi sarımsaklı şampuan denemedimmm..ama eminm faydalıdır benm lisede saçımda beyazlar çıkmaya başladı annem bana soğan ve sarımsak maskesi yapmıştı..saçımda beyaz namına bir şey kalmamıştı. erken yaşta beyazlama olanlaa da faydası varmış....öle kuruyken koku feln da olmuyordu yağmuru yediyseniz vay halinize :1: kuaföre fön çektirirken saçıma sıcak suyu vurdukça kuaför salonu kokuya boyanmıştı utançtan ölmek istemiştimsempatiksalakcinni sarımsaktan sonra ıslanmaması gerek

cnm benim saçlarım da şu an senin sinameki uygulamadan önceki boyunda (bi kuaför yüzünden) dün başladım ben de tekrar ara vermiştim 2 ay sonunda 2. fotodaki gibi olmazsa çok kızarımmm sanaaaaaaa çookkkkkkk:84:

şaka bi yana umarım sonuç alrım daha önce denediğimde uçlarından aldırmamıştım bu sefer daha hızlı uzar inş..

Son düzenleme:
kızlar bende 3.kürü yaptım ama bana hiçbir fark yokmus gibi geliyor çok mu sabırsızım temmuz ayında göğüs hizamda olan saçlarım kuaför hatası yüzünden omuz hizasından da kısa kesildi smdi biraz uzadı ama yinede kısa omzumun biraz altına geliyor.haftada bir uygulamaya devam edicem insallah uzar:((

Back