Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlım yazmıoo kutusuda yok zaten :)
sarmısaklar rendelenip şampuanın içine konuluyor
bu sinameki kürünü soğutup mu uygulamamız gerekiyordu ben 1 kere yaptım ve sıcakken yapmıştım da bilmiyorumkismile
anelia saçların çok güzel görünüyorzemuszemus yalnız kafama takılan bişey var sende mi normal şampuanına sarımsak rendeliyorsun yoksa hazır satılan sarımsaklı şampuanlardan mı kullanıyorsun? hazırlardan kullanıyorsan markası ne?
ben 200ml lik şampuana 4-5 diş sarımsak rendeledim.o şekilde kullandım cnm
yani 200ml dedigin bir kutu sampuan oluyor bunu bir defa yapip o sekilde bekletip her uyguladiginizda ayni karisimi kafaniza yediriyor sonra yikiyorsunuz peki bu bekledikce bozulmuyormu? kac defa uygulaniyor bu200ml`lik sampuan sarmisak karisimi?
bozulma falan sözkonusu değil.şampuan bitene kadar kullanıyosun problem olmuyo.zaten 200ml lik şampuan 2-3günde bir yıkarsan 2 hafta falan gider yada 3 hafta
kız sarımsaklı şampuanda kokmuyo mu saçların yabilmiyorumkismile
ya o nasıl koku vallahı tansıyonum dustu hatta mıdem bulandı benım,esım yaklasmadı o derece bırde katılan sampuan onemlı olaılır sankı:))
aslında yumurta sarısı ve elma sirkesi karışımı da süper oluo..1 yumurtanın sarısı ve 2 yemek kaşığı elma sirkesini karıştırıp saç diplerine sürüp 1 saat bekleyip duşa girmeniz yeterli ben çok faydasını gördümzemuszemus
kız sarımsaklı şampuanda kokmuyo mu saçların yabilmiyorumkismile
ben sinamekili karışımı yaptım ama içine 2 tatlı kaşığı badem 2 tatlı kaşığı hint yağı 2 bemiks ampul koydum çok kötü kokuyodu içine 1 kapakta çilek yağı koydumm ama kokular daha beter karıştı :S bide sürünce kaşınmaya başladı sizde de oldumuu kızlar