Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki günde bir veya haftada bir de yaapabilirsin canim.haftada kaç kez uygulanıyor bu maske acaba?
iki günde bir veya haftada bir de yaapabilirsin canim.
benimde 2 ay sonra inşallah böyle olur yarından itibaren başlıyorum :)
iki günde bir veya haftada bir de yaapabilirsin canim.
2günde bir yapılması sağlıklı olmayabilir bence.4 hafta haftada 1 yaptıktan sonra 4.haftadan itibaren yani 2. ayda haftada 2ye cıkarın
kızlar ben bunu sadece saç diplerime sürdüm uçlarınada sürmem gerekiomuki? bide sıcakta çok çabuk kurur etkisini yitirir diye kafama poşet geçirdim kaydirigubbakcemile3 iimi yaptımki acaba
bende sarmisak ve sampuani beklettin sandim ya nasil korktum birdenboshayallersmilekaydirigubbakcemile3 yok canım ben sinamekili bemixli kürü yaptım 3 saat falan poşetle beklettim sonra saçım havasızlıktan dökülür belki die düşündüm çıkardım poşeti 1 saat daa beklettim yıkadım şimdi ama bi fark göremiorum tabe ilk yapışım daa
yok yok sarımsaklı şampuana cesaret edemiorum sıcakta kokar die CADIARZUbende sarmisak ve sampuani beklettin sandim ya nasil korktum birdenboshayallersmile
hızlı uzamasını sağlıyor mu peki?
kaydirigubbakcemile3 yok canım ben sinamekili bemixli kürü yaptım 3 saat falan poşetle beklettim sonra saçım havasızlıktan dökülür belki die düşündüm çıkardım poşeti 1 saat daa beklettim yıkadım şimdi ama bi fark göremiorum tabe ilk yapışım daa
iyi yapmışsın acnm 3-4 saat bekletmen lazım strecle yada senin yaptığın gibi poşetle sarabilirsin tabiüşenmezsende arada sıcak fön tutabilirsin bu gözeneklerin acılıp maskenin daha iyi emilmesini sağlar (ben şahsen üşendiğim için yapmıyorum ama faydası var)