Saç Uzatma Yöntemleri 2 AYDA bu kadar uzadı :):)

ben iki gunde bır yapıyorum yenı basladım psıkolojıkmı nedır ılk yaptım sabaha saclarım uzamıs gıbı geldı ama sonra yuh dedım ilk gunden uzamaz sabırsızlıkla saclarımın uzamasını beklıyorum.

2günde bir yapılması sağlıklı olmayabilir bence.4 hafta haftada 1 yaptıktan sonra 4.haftadan itibaren yani 2. ayda haftada 2ye cıkarın

akannehir eyvah ben sac dökülmesi icin kullaniyordum her iki günde bir. sac yapayim derken kafa derimi mi yüzecegim yoksa? ama ben mutluydum böyle. dökülmesi hafiflemistibilmiyorumkismile ya yine dökülürse offff. ama ben iki günde bir yapan kobay olarak denemis ispatlamis oluyorum ki bende hic bir sorun olmadi. kafam cok mutlusempatiksalakcinni bir sorun yasamadim tse belgesi verebilirim dermisim. benim saclarim normal kepek sorunu yaglanma gibi problemlerim yok. dökülmesinden yana sorun yasiyordum ANELIA arkadasim benim yaptigim yanlisi düzeltmis tesekkür ederim ayrica bende sorun olmadi diye diger arkadaslar da ayni yöntemi uygulamasin 4 hafta da bir olacak!bilmiyorumkismile nerden bilirdim sarmisakla bu kadar kanka olacagimiboshayallersmile

kızlar ben bunu sadece saç diplerime sürdüm uçlarınada sürmem gerekiomuki? bide sıcakta çok çabuk kurur etkisini yitirir diye kafama poşet geçirdim kaydirigubbakcemile3 iimi yaptımki acaba

kızlar ben bunu sadece saç diplerime sürdüm uçlarınada sürmem gerekiomuki? bide sıcakta çok çabuk kurur etkisini yitirir diye kafama poşet geçirdim kaydirigubbakcemile3 iimi yaptımki acaba

anlamadim canim sen neyi yaptin da kafana birde poset gecirdin ki? eger sarmisak ve sampuan ikilisinden bahsediyorsaniz o sacta bekletilmez vallahi kafa derini yüzersin. sadece bir iki dk kalacak canim hemen yikayacaksin sonraopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 yok canım ben sinamekili bemixli kürü yaptım 3 saat falan poşetle beklettim sonra saçım havasızlıktan dökülür belki die düşündüm çıkardım poşeti 1 saat daa beklettim yıkadım şimdi ama bi fark göremiorum tabe ilk yapışım daa

kaydirigubbakcemile3 yok canım ben sinamekili bemixli kürü yaptım 3 saat falan poşetle beklettim sonra saçım havasızlıktan dökülür belki die düşündüm çıkardım poşeti 1 saat daa beklettim yıkadım şimdi ama bi fark göremiorum tabe ilk yapışım daa
bende sarmisak ve sampuani beklettin sandim ya nasil korktum birdenboshayallersmile

iyi yapmışsın acnm 3-4 saat bekletmen lazım strecle yada senin yaptığın gibi poşetle sarabilirsin tabi:3:üşenmezsende arada sıcak fön tutabilirsin bu gözeneklerin acılıp maskenin daha iyi emilmesini sağlar (ben şahsen üşendiğim için yapmıyorum ama faydası var)

kızlar ben dip boyamı yaptırdığımdan bu yana bıraktım maskeyi.hemen uzamasını istemiyorum yoksa dip yaptırmamın bi anlamı kalmaz:) artık kışa doğru diplerim cıksın yine başlıcam kısmetse:) sarımsaklı şampuanıda bıraktım coktan malum havalar cok sıcak saç dipleri terledikce koku yayılır diye korkuyorum bilmiyorumkismileartık kışın dip boyam gelince sarıdan vazgecip kendi rengine dönmek istiyorum zaten ,o zmn uzasada aynı renk olucağı için bütün kış aksatmadan yapmayı düşünüyorum maskeyi.hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktan

iyi yapmışsın acnm 3-4 saat bekletmen lazım strecle yada senin yaptığın gibi poşetle sarabilirsin tabi:3:üşenmezsende arada sıcak fön tutabilirsin bu gözeneklerin acılıp maskenin daha iyi emilmesini sağlar (ben şahsen üşendiğim için yapmıyorum ama faydası var)

yarın tekrar yapıcam o zaman tutarım fönüdesempatiksalakcinni kızlar vala benim saçımda boya olmadığı için ne kadar uzadığını bilmiorum ama daa ilk haftadan 2cm uzadı gibi gelio gözüme ekime kadar belime gelicek iiişallahh :nazar::lepi:

bende geçen gece yaptım yumuşaklık oldu resmen. haftaya perşembe tekrar yapacağım. saçımın resmini çekmem lazım ama farkı görebilmek için.

ilk yaptığımın ertesi sabahı sanki uzamış gibi geldi saçım yarım cm kadar. acaba haftada 1 çok mu az?

haftada 2 defa yapsam daha iyi sonuçlar alır mıyım? kızılı kapatmak için koyu kumral boyamıştım. şimdi kendi saçımın gelmesini bekliorum da o yüzden bi an önce uzasınlar istiorum. 1 ay sonunda resimleri ekleyeceğim. bakalım uzamış olacak mı?

Back