Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım uyarmış haftada 3 kez yapın ve yarım saatten fazla bekletmeyin diyede belirtmiş daha önce hep 4-5 saat yapardmda yazısından snra tırstım şimdide yarım saat bekletiorum
Bende sinamekili kürü yapıyorum ama kaynattıktan sonra soğutmadan yapıyordum bide yarım saat bekletiyordum yanlışmı uyguluyorum yani:gitme:
Bu arada bi arkadaş ilk aydan sonra 2. ayda haftada iki kez uygulanmalı demiş böylemi yapmalıyım?bilmiyorumkismile
gerçekten çok güzel olmuş yaa maşallah umarım biz de de işe yarar[/QUteşekkür ederim:enbuyukkk: düzenli bi şekilde aksatmadan uygularsan sonuç alırsın mutlaka cnm
maşallah çok güzel saçların :)
saçların çok sağlıklı ve bakımlı görünüyor ve gerçekten çok hızlı uzamış
ben sinamekiyi yapıyorum ama bemiksin kokusuna dayanamıyorum hele ki bu sıcaklarda terledikçe saçlarımdan geliyor o koku
sen bundan hiç şikayet etmemişsin, hatta bundan şikayet eden çok az ben de şaşırdım
ben 3 aydır içiorum bunu öneren arkadaşımız aylardır içio..
hem de doktora giden bi arkadaşımız sormuştu doktor bi zararı yok aksine çok faydalı güvenle içebilirsin demişti
bu arada saçların çok hoş cnm.
çok uzun sevmem ama sana yakışmış![]()
kız bende bi badem yağı var ama nezamn aldğımı hatırlamıyorum bu yağların bu son kullanma tarihi varmı biliomusunuzzz
cok güzel ve saglikli uzamis saclarin. su sarmisakli sampuan olayi nasil oluyor acik bir sekilde anlatirsaniz sevinirim. sarmisakli sampuan mi aliyoruz yoksa sarmisaklari sampuanin icime koyup öyle mi yikiyoruz himmmmbuyrunnnnnnnnn