Saç Uzatma Yöntemleri 2 AYDA bu kadar uzadı :):)

kızlar ben de düzenli olarak başlamayı düşünüyorum bu bakıma ama size bi sorum olacak.

Bu karışımı hazırlarken biraz fazla hazırlasam fısfıslı şişede bekletsem ve sacıma öyle uygulasam etkisi olurmu acaba yoksa taze yapıp uygulamak dahamı etkilidir sizce bilmiyorumkismile
Allahım ne kadar tembelim yahuu :1: kaydirigubbakcemile3

sarımsak saçı gürleştirmeye yarıyor,sinemaki ise uzatmaya..ondan sadece sinameki kürünü uyguluyorum yarın 3.yapışım olacak inş 1 ay sonra faydasını görürüm..3-4 saat bekletıyorum sonra yıkıyorum ama streç filme falan sarmıyorum ben topluyorum oylece kalıyor.herhalde illaki sarmamız gerekmiyor değilmi ?mirmirmirmir

sarımsak saçı gürleştirmeye yarıyor,sinemaki ise uzatmaya..ondan sadece sinameki kürünü uyguluyorum yarın 3.yapışım olacak inş 1 ay sonra faydasını görürüm..3-4 saat bekletıyorum sonra yıkıyorum ama streç filme falan sarmıyorum ben topluyorum oylece kalıyor.herhalde illaki sarmamız gerekmiyor değilmi ?mirmirmirmir

sarmanın amacı ısı sağlamak . sıcak tutarsan daha hızlı emilir yağlar canım o yüzden sarılıyo bide üstüne havluyla

kızlar ben de düzenli olarak başlamayı düşünüyorum bu bakıma ama size bi sorum olacak.

Bu karışımı hazırlarken biraz fazla hazırlasam fısfıslı şişede bekletsem ve sacıma öyle uygulasam etkisi olurmu acaba yoksa taze yapıp uygulamak dahamı etkilidir sizce bilmiyorumkismile

tek kullanımlık yap canım kötü kokuyor bozuluyor

valla bilemiyorum cnm ama tek kullanımlık yapman daha iyi olur

yoo illada streç gerekmiyo havluyla sarsanda olur yada tokayla tuttur ...

hayır suratını niye karaladınkii.. seni görsek nee görmesekk nee allah allahhh

yazamadan yapamadım sana cokmu merak ediyorsun yani ayrıca bunun nesi sacma kı orda ne diyor sen ne diyorsun sorunun var sanırım... alla allaymıs hey allahım ya!!!!!niye girer bakarsı yada neden yorum yazarsın sen koy fotonu herks görsün ...!!!

yazamadan yapamadım sana cokmu merak ediyorsun yani ayrıca bunun nesi sacma kı orda ne diyor sen ne diyorsun sorunun var sanırım... alla allaymıs hey allahım ya!!!!!niye girer bakarsı yada neden yorum yazarsın sen koy fotonu herks görsün ...!!!

boşvet cnm ben cvp bile vermedim bu yoruma gerek yokkaydirigubbakcemile2saygı duyarım

Waawww =)) Darısı bana. Ben daha üçüncü kürü yaptım iki gün önce ve dip boyam geldi. Bugünde 4üncü kürümü yapıcam =)
Bu arada saçlarının rengi çok hoş çok beğendim. Sakın değiştirme =))

Son düzenleme:
Waawww =)) Darısı bana. Ben daha üçüncü kürü yaptım iki gün önce ve dip boyam geldi. Bugünde 4üncü kürümü yapıcam =)
Bu arada saçlarının rengi çok hoş çok beğendim. Sakın değiştirme =))

teşekkür ederim cnm... ewt darısı başınıza diyelim:lepi:aslında dip boyamı yaptırdığımdan beri yapmıyrm ben 3 ay falan oluyo bırakalı... şuan diplerim 3 cnm falan uzadı temmuzdan beri..bu akşam yine başlıyorum maskeye devammmm...

Saçların çok güzel gerçekten benimde upuzundu ama uydum birine kısacık kestirdim ve çok pişmanım hemen uzumasını istiyorum şaçlarımın inşallah bende güzel sonuçlar alırım hadi bakalım...:çok üzgünüm:

Saçların çok güzel gerçekten benimde upuzundu ama uydum birine kısacık kestirdim ve çok pişmanım hemen uzumasını istiyorum şaçlarımın inşallah bende güzel sonuçlar alırım hadi bakalım...:çok üzgünüm:

çok üzüldüm cnm:teselli: merak etme yine uzar bide bu maskeyi yapmaya başla hemen uzatırsın saçını...kolay gelsin

Ben bu bemix i eczanaden aldım bunu sıvı şeklinde olanı varmış ama eczacı bana hap şeklinde olanından verdi onu kullansam bi sorun olurmu...?fisfisfis

b vitamini saça çok faydalı.hem içten hem haricen desteklenmesi gerekir ama.ampul olarak bepanthen kullanmanızı tavsiye ederim.ben eczanede çalışıyorum ve uzman doktorların reçeteleri bu yönde oluyor.kullanabilirim diyorsanız bevitab yada benexol 12 tablet için hergün.içerken çok kötü kokuyor.saç için burun tıkayıp içiliyor yine ama sonra terleyince felan çok kötü kokuyor yaa akannehir

Ben bu bemix i eczanaden aldım bunu sıvı şeklinde olanı varmış ama eczacı bana hap şeklinde olanından verdi onu kullansam bi sorun olurmu...?fisfisfis

keşke ampul olarak alsaydın tatlım yaa.... hap konusunda bi fikrim yok ????????

Back