hiç antakya kısırı yedin miİnsanın psikilojinisi fena etkiliyor ama beni aşırı derecede demoralize ediyor. Normalde kısıra bayılırım ama sırf tartı korkumdan uzun zamandır yemiyorum.
yemediysen yeme, insan bilmediğinde daha mutlu, inan bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç antakya kısırı yedin miİnsanın psikilojinisi fena etkiliyor ama beni aşırı derecede demoralize ediyor. Normalde kısıra bayılırım ama sırf tartı korkumdan uzun zamandır yemiyorum.
hiç antakya kısırı yedin mi
yemediysen yeme, insan bilmediğinde daha mutlu, inan bana
ah yavrııımmmmSarma içi dediklerinden diyorsun galiba
Eski eşim Antakyalı canım. Yaklaşık 4 yıl evli kaldım annesi mükemmel yemek yapar. O yüzden biliyorum hepsini
ah yavrııımmmm
kurtaramadık seni desene
ünlü kahvaltılarını da biliyorsundur o zaman harbiyedekileri özellikle
veya mezelerini
sen kurtulmuşsun en azından, ben emekli olana kadar buradayım. nerden baksan 10-15 yıl
itinayla yoldan çıkarılırSeni ziyarete gelirim
O zaman gençtim yiyip yiyip kilo almayanlardan. Hamile kaldıktan sonra her şey tersine döndü. Ama artık dengelemeyi biliyorum. Sorun yok yani ama Allah sana kolaylık versin zor iş
Dönerlerine bile bayılıyorum o kadar yani
Katıklıyı çok severim, tepsi kebabını, kağıt kebabını, oruk zaten günde 3 öğün yiyebilirim aayyy oruç oruç konuşmayayım ben daha
Düzeltme Kilom 62.1Sabah tartıda gördüğüm değeri yazıyorum
62.
yarın uzun bir aradan sonra 61.9 da olsa 61 li bir değer görür müyüm acep. Uzundur Görmüyorum Da
Aktif olurum desteğe ihtiycım var dersen cuma yarışmalarından 14.takımı tekrar açtık aramıza katıl* Gün içinde ortalama 10000 adım atılacak
* Her gün en az 8 bardak su içilecek
* Her fırsatta yürünecek
* Karbohidrat tüketimi mümkün olduğunca azaltılacak
* Yapılacak kaçamaklar için ceza veya feragat uygulanacak
* Her gün ortalama 50 mekik, 50 squat, 50 kol egzersizi yapılacak
* 1200 kalorinin üzerine çıkılmayacak, çıkılırsa egzersiz ile dengelenecek
* hergün en az 1 kase yoğurt, 1 bardak kefir içilecek
* meyve porsiyonu günlük 1 porsiyonu geçmeyecek
* hergün en az 1 bardak yeşil çay içilecek