Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

slm kızlar..
sizlere birşey sorcam. ben göğüslerime ne zaman masaj yapsam çok fena kaşıntı oluyo, hem uçlarında hemde diğer yerlerde. herhangi bir yağda kullanmıyorum masaj yaparken. sizlerde de oluyo mu bu ?

bende yağsız masaj yapmayı denedim sağ göğsümde ağrı oldu bi gün boyunca sağ göğsümde daha küçük bi anlam veremedim :S

tatlım bi gögüs diğerinden küçüktür zaten anatomik olarak kaygılanma yani
iyi kız ağrı varsa ne güzel büyüyodur şte buarada meloscum tatlım sen kaç yaşındaydın?

Benimkiler basladigim zamanlardan beri agriyor, bazen agrilar kesiliyor sonra regl e dogru geri basliyor hemen hemen her regl döneminde agriyor simdi de öyle;PP Dee büyüyorlar mi büyümüyorlar mi anlam veremedim yaklasik 5 ay felan olacak hala bir sütyenim dolduramadim( De o günleri de görecez INSALLAHH AMINNNNN!!

kızlar bişey soracam bu göğüs büyütmekte yaşın önemi varmı yani şuan 28 yaşında olan birine faydası olurmu.:kedi: aciiiillllll cevap

rezene çayı içtim yağıyla masaj yaptım hurma yedim ama bnm bünyede tık demedi bunlar. 17ye girecem ama 70 destekliyi zor dolduruyorum yaşıtlarımın kafam kadar göğüsleri var yemin ederimdelikafadulden

kızlar bişey soracam bu göğüs büyütmekte yaşın önemi varmı yani şuan 28 yaşında olan birine faydası olurmu.:kedi: aciiiillllll cevap

canım bunyeye gore degısıyo bence ben 22 yasındayım ve buyuyo masaj yap bence hıc bısey kaybetmezsın ama fayda ederse de ne guzel bı sonuc alırsın denemekden bısey cıkmaz ama cayları tavsıye etmem canım masaj hem saglıklı zararsız dene bı uc ay kadar ıns faydasını gorursun kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum.
dün markete gittim siyah üzüm vardı aldım.
şimdi netten kara üzüm çekirdeği tozuna baktım siyah gibiydi. benim aldığım üzümün çekirdekleri siyah değil bir sakatlık var mı sizcede?yoksa toz zaten siyah değil mi?

Canım kuruyunca we öğütülünce öyle oluyo bol bol tazesini yiyelim şimdi kızlar çekirdeğinide yiyelim öylece yutmayın çiğneyin ben yiyorum tawsiye ediyorum opuyorumnanaktan

cnm büyütüo die yioz işte:) dövülmüş olarak alabilirsin aktarlardan..ama dövülmemiş alıp kendin de döveblrsin..ben sabah aksam bir tatlı kaşığı yutuorum suyla bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…