Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

canım daha büyür arzum_y cim hiç küçük olur mu tatlım biz koca koca ablalarız bak ben 19 yaşındayım yani destekli 75 i zor dolduruyorum 25 yaşında ablalarında öyle o 80i geçer merak etme tatlım sen moralinide bozma hiç takma kafana

mrb ,bn 15 yasna yeni qircem lseye yni qctim ama gğslerm 75 bdn sizce çk mu kçük yani nar , hrma yemek ise yario mu

tatlım daa büyür inş ama sen benm yaptığım hataları yapma..mesela sütyenini çok sıkma,,kesinlikle akşamları yatarken çıkart..sonra benm gbi ağlarsınsenağlama kaydirigubbakcemile3

selam kızlar hemen hemn tüm sayfaları incelediğimde hurmanın adının geçtiğini gördüm.bahsettiğiniz hurma ramazan ayında yediğimiz küçük hurmalar mı yoksa domates gibi şekli olanlar mı???? çok acil cevabınızı bekliorum kızlar ltfen zayfladım ve göğüslerim kçüldü fiziğim itibaryle biraz daha dolgun olmaları gerk masaja egzersizede baslıorum cok acil hurma konusundaki cevabınızı bekliorum mirmirmirmir

tatlım daa büyür inş ama sen benm yaptığım hataları yapma..mesela sütyenini çok sıkma,,kesinlikle akşamları yatarken çıkart..sonra benm gbi ağlarsınsenağlama kaydirigubbakcemile3

aa neden ben çıkarmyrm bise mi oluyo yoksa nolur kı cıkarmaynca ?? :a015:

aa neden ben çıkarmyrm bise mi oluyo yoksa nolur kı cıkarmaynca ?? :a015:

ewt sıkıo we büyümesini engellio..tam gelişme çağında olduğun için gelişmelerine engel oluosun..ben 5e giderken takmıştm sütyeni senağlama aah ah şimdiki aklım olsa hiç takarmıydım..ortaokulda bile arkadaşlarımın hiç biri takmıodu..süveterden belli olmuo die..annem çok kızardı kızım bari gece yatarken çıkar şunu die..ama üşengecim ya işte :çok üzgünüm: kesinlikle çıkarmanı tawsiye ederim cnm

aynen ezzo yaaa aklıma tükürimm yaaaa :s
bende 7. sınıfta takmaya başladım hiç çıkarmazdım len manyak bali gece yatarken çıkar dimi sanki ne warsa fındık kabuğu gibi bişey delikafadulden
benim bi arkadaş vardı lisede bile sütyen takmadı düşün yani lise ama şimdi büyükler bendenn haliyle tabi

kesinlikle yani benim yüzümden yoksa varya bu bünyeye o kadar sütyen takmaya bu gögüsüm çok bile benim yani ama şükür genede....

ben ne ergenlıkde takdım neden sımdı o zaman buyumedı yanı takmadıgım halde suan da buyume asamasında oldugu ıcın takmıyorum azdaha buyusun oyle takacam zemuszemus

peki illa gelişme çağında mı böyle yapmak lazım yoksa büyütme çalışmalarında da yapılsa faydası olur mu?

anamm yok ben dışarda takmazsam olmaz belli oluyo kerataların uçları çok dikk adamları kudurtmiyim sona hahahayyytt :jeyyar:

zaten hep hevesten oluyor lmaz: bende olmayan memişlerime takardım bize sıkı sıkı sütyenler hep sonuç tahta göğüs şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…