- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.821
Bende 2 gündür dogru düzgün birseyler yapamiyorum, yaz geldi sürekli biryerlere gitmek gerekiyor, insan evde durmuyor pek sonra aksiyor pff, neyse yapinca da ise yarasin da baska birsey istemem tatil sonrasi 85 oliyim daha ne isterim ki beeeen?? ;PP
HhahahaxDD Kiz güldürdün beni Allahta seni güldürsün 85 fazla degilki orta halli, yani ben cm olarak 85 istiyorum benimkiler cm olarak ölcünce 78,8 mi ne geliyor yani nerdeyse 79cm bende 85 cm olmasini istiyorummm, normal/orta halli benim bildigim asiri büyük de istemem giydiklerim de beni rahat ve güzel göstersin, icim rahat etsin mutlu oliyim baska birsey istememmmCnm hemde 85 beden istiyorsun.
Helal sana olmuşken tam olsun tabi ayrıca hedefi büyük tutmak gerek.
Bende 75 beden ince sütyen olsun yeter diyordum.:Saruboceq:
zeytinyağı karıştırılmaz ki, onu saçlarımıza sürüyoruz gürleşsin diye, bide kıllanma falan yapar. geçmiş konularda okumuştum, bir arkadaşta badem yağı kulanmış, bence bu tür saç, kaş çıkaran yağları sürmemek gerek diğer yerlerimize.
en iyisi birşeyle karıştıracaksak göğüse sürülen diğer yağlar, çilek yağı gibi, yada su. hem su ihtayacınıda karşılamış oluruz göğüslerimizin
swordfish canım direk mi sürdün? alerji yapmış olabilir badem yağı gibi sabit bir yağ ile yumuşat
kızlar onları buz kabına döküp buz şeklinde yapsak nasıl olur acaba yağları
biraz da su karıştıız tahriş etmez hem buz gibi eriyne kadar süreriz
Arkadaşlar,bütün bu yöntemleri uygularken göğüs uçlarınızda kıllar belirginleşmeye başladı mı?yoksa bu sadece bende olan bi durum mu?