Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

kız bu kadar faydası oldumu buzun çok mutlu gördüm seni çok sevindim :1hug:

ay cnm ya,benm kadar umutsuz waka yoktu..hem zayıfım,,hemde yemek yemeyi sewmem kaydirigubbakcemile3 ama bu buzun faydasını görünce -ki büyümez die düşünürken- bugün o kadar mtlu oldum ki..bi sağ şişio bi sol kaydirigubbakcemile3 inş geçici olmaz da..bir de benm çok küçük ya bianda etki etti galiba..ayy inş hepimiz büyütürüz yaa

Buzu direk mi sürüyosunuzz???yoksa bir şeyin içine mi koyuyosunuz???

bende direk sürüorum cnm..ama nez buz lekesi yaptı gbi bişe demişti..ben esmer olduğum için pek bişe olmadı..beyaz tenliysen mendile falan sar istersen,,yada buzdolabı poşetleri olu ya ince..öle bişeler işte..kızarıo çünkü

Anladım canım,ben de başlayım bakalım.Umarım faydasını görürürz hepimizzzzz:sm_cool:

4.-5. gün fark ettim cnm..aslında 3. gün de bişeyler oluodu ama bügün dünkü gbi değiller..beden aynı ama şişlik inmiş gbi geldi bana..ya bir de dün yapmadım ben ondan galiba..çünkü acıodu we korktum.. :umursamaz: ama bugün yeniden yapıcm cnm..sağa sola 100 defa dönderme war ya ondan yapmamıştım işte dün.. yapıcm artık çok acıo bile olsa

cnm ya rica etsem nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlatır mısın ben de yapıyorum ama doğruluğundan emin değilim de :/

bende başladım kaydirigubbakcemile5
sonuç alanlar kimler söyleyeblirler mi yani kainat güzeli dışında CADIARZU

cnm ya rica etsem nasıl yaptığını ayrıntılı olarak anlatır mısın ben de yapıyorum ama doğruluğundan emin değilim de :/

tbii ki anlatırım..hepimizin bigün büyücek inş kaydirigubbakcemile3
göğüslrime bastırmadan buz sürdüm sonrasında avcuma alıp sağa 50 sola 50 defa daire şeklinde ovaladım.bastırdım yaparken de..acıcak şekilde diil ama bastım yine de..zaten 2.3. günden sonra acımaya başlıo.sonra hani büyücek ya kaydirigubbakcemile3 çatlak olmasın die herhengi bi yağ ile (saçıma da zeytinyağı yapıorum) onu sürüwerdim kaydirigubbakcemile3 masaj yaptım.masajı belli bi şeklde yapmadım...yağ ile mıncıkladım işte azcık :ecrin_bebek: birde duşa girince tekrar buz we ılık su buz ılık su yaptım bu kadar..küç yiorum sadece..ama birde vitamin hapı ve doğm kont. hapı kullanıorum..bilmiorum etkisi war mıdır??:uhm:

Doğum kontrol hapının etkisi vardır diye düşünüyorum,çünkü kullanan çoğu kişi kilo almış ve de göğüslere etkisi olmuş diye biliyorum.

ewt cnm göğüslere etkisi war yazıo ama ben daa kilo almadım ki..almayı çok istiorum ama olmuo..o büyüme kesin buzdan we masajdandı çünkü 1 gün yapmadım die hemen indi :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…