Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Bende 2 gündür dogru düzgün birseyler yapamiyorum, yaz geldi sürekli biryerlere gitmek gerekiyor, insan evde durmuyor pek sonra aksiyor pff, neyse yapinca da ise yarasin da baska birsey istemem tatil sonrasi 85 oliyim daha ne isterim ki beeeen?? ;PP

Bende 2 gündür dogru düzgün birseyler yapamiyorum, yaz geldi sürekli biryerlere gitmek gerekiyor, insan evde durmuyor pek sonra aksiyor pff, neyse yapinca da ise yarasin da baska birsey istemem tatil sonrasi 85 oliyim daha ne isterim ki beeeen?? ;PP

Cnm hemde 85 beden istiyorsun.
Helal sana olmuşken tam olsun tabi ayrıca hedefi büyük tutmak gerek.
Bende 75 beden ince sütyen olsun yeter diyordum.:Saruboceq:

arkadaşlar mersin yağı eğer uçucu yağ ise badem,fındık vb. sabit yağlarlarla karıştırılmalı bir broşürde okumuştum, çünkü limon,portakal,rezene gibi uçucu yağlar sabit yağlarla karıştırılmadan direk sürülürse yanma ve tahriş yapabilir. rezene yağını karıştırmadan kullandım kendimden biliyorum acısını...

Cnm hemde 85 beden istiyorsun.
Helal sana olmuşken tam olsun tabi ayrıca hedefi büyük tutmak gerek.
Bende 75 beden ince sütyen olsun yeter diyordum.:Saruboceq:
HhahahaxDD Kiz güldürdün beni Allahta seni güldürsün 85 fazla degilki orta halli, yani ben cm olarak 85 istiyorum benimkiler cm olarak ölcünce 78,8 mi ne geliyor yani nerdeyse 79cm bende 85 cm olmasini istiyorummm, normal/orta halli benim bildigim asiri büyük de istemem giydiklerim de beni rahat ve güzel göstersin, icim rahat etsin mutlu oliyim baska birsey istememmm:eek:lmaz::lepi:hihoyyyt

Kızlar aşağıdaki başlıkta açılan topiği gördünüz mü? Ne yazıkki doğru galiba :KK43:(

Göğüs büyüten ürünlerin hepsini kullandım Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Ben göğüs büyütmeyle ilgili hemen hemen herşeyi denedim..2-3 yıl önce allbres kullandım 2 kutu sonuç alamama rağmen 6 ay sonrada breat sucess kullandım 1 kutu...Oestro krem kullandım 1 kutu, inadım krırıldı derken breast gain siparişi verdim 2 kutu onu kullandım ve burda ünlenen k.ü.ç kullandım 2 ay

Şöyle diyeyim ki bu kadar kullandığım şeylere rağmen çok çok az bir dolgunluk oldu ama bu süre zarfınde 5-6 kiloda almıştım belki de kilolarımın etkisiyle hafif dolgunlaştı göğüslerim ama cup olarak maalesef bişey değişmedi.kilo vermeye korkar oldum daha kötü olucak diye göğüslerim..

Bünyeler farklı özelliklidir diyeceksiniz ama ben kesin çözüm alanı duymadım

Daha sonra şöyle bir hesap yaptım bu ürünlere verdiğim paraya biraz daha ilave etsem ameliyat param hazır olurdu en azından 1-2 saat içinde istediğim ölçülere kavuşurdum..Sizlerin ümitlerini kırmak istemem ama sürekli bir ümitle başlamak sonucu alamamak nedir çok iyi bilenlerden biriyim.Doktorumla bugün konuştum ve gün aldım ön görüşme yapacağız artık kararımı verdim..Ameliyat kesin çözüm çünkü ..
Diğer tablerlere bantlara kremlere para vermeyin inanın paranızı havaya savurmuş olursunuz.Şimdilik sağlıcakla kalın...

ameliyat kesin çözüm olabilir belki ama hiç bir şeyin doğalı gibi olmaz yani o ameliyatı oldumuzda ondan sonraki hayatımızda bize ait olmayan taş gibi göğüslerle yaşıycaz dokundumuzda bile bize ait gibi gelmycek sonuçta o yapay bişey gerçek değil o yüzden bizde doğal olsun da az da olsa bizim olsun diye uğraşıyoruz bi şeyler için

alkisalkisalkisiyi geceler arakdaslar =)

ben cok uzun süre ara vermek zorunda kalmistim, sinavlar nedeniyle simdi tekrar burdayim...
bende sizler gibi caylar ve sporla memisleri büyütme hedefindeyim şakkıdı

minik06: gögüsleri ameliyatla büyütme konusunda sana hak veriyorum, hicbirsey dogal'i gibi olmaz, ayrica 10-15 veya 20 yil sonra en gec tekrar bicak altina yatmak zorunda kaliniyor eger yanlis bilgiye sahip degilsem bu konuda...

herkesin kendi düsüncesi ve kendi karari sonucta, sadece krem'lerle gögüslerin mucizevi bir sekilde büyümeside gercek anlamda beklenemez bence

bircok arkadas hareketler, buz masaji ve ek olarak bitki caylari, ve özel yaglarla masajlarla güzel gelismeler elde etmisler... bizlerde edecegiz insallah sengözlerimebaksanab

hadi kizlar sag eller havaya koca memisler buraya =)

:lepi:

zeytinyağı karıştırılmaz ki, onu saçlarımıza sürüyoruz gürleşsin diye, bide kıllanma falan yapar. geçmiş konularda okumuştum, bir arkadaşta badem yağı kulanmış, bence bu tür saç, kaş çıkaran yağları sürmemek gerek diğer yerlerimize.

en iyisi birşeyle karıştıracaksak göğüse sürülen diğer yağlar, çilek yağı gibi, yada su. hem su ihtayacınıda karşılamış oluruz göğüslerimizin :KK70:

:) Yok canım ben senelerdir cildimede zeytinyağı kullanıyorum hatta eskiler zeytnyağlı sabun kulanırlar sıkça...eğer bir şey olsaydı ben orman olurdum :) ama badem yağının, bepanthenin tüy yaptığı gerçek...

Arkadaşlar,bütün bu yöntemleri uygularken göğüs uçlarınızda kıllar belirginleşmeye başladı mı?yoksa bu sadece bende olan bi durum mu?:KK43:

Arkadaşlar,bütün bu yöntemleri uygularken göğüs uçlarınızda kıllar belirginleşmeye başladı mı?yoksa bu sadece bende olan bi durum mu?:KK43:

malesef bende de aynen canım yaa hatta uzerınde bıle bellı olmaya basladı deyım nerdeyse bende bebe yagıyla yapıyorum masajı dıger yaglara ara verdım kafamçokkarıştı

Kizlar benim bir sorum olacak.

Bu kara uzum cekirdegi anladigim kadariyla kan dolasimini hizlandiriyormus. Acaba Kuc yemegi birakinca gousler yine kuculup eski haline mi geliyor? Nasil mesela adet donemimiz yaklastiginda gouslerimiz buyur hassaslasir, sonra yine kuculur.. veya dogum kontrol hapi kullananlar bilir, baslarda gousleri buyutur, fakat hapi birakinca veya cok uzun sure kullanildiginda gousler yine eski haline doner. Hatta benimkiler sanki balondu da simdi sonuk balon gibi oldu, berbat!

Bu Kara uzum cekirdegini de birakinca boyle olmasin? Buyuye kucule buyuye kucule sarkar yahu?

Kuc u birakip deneyimi olan biri cevap yazarsa sevinirim,

sevgiler

X