Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

ayy ben anlayamadım bu işi... göğüsü olanın poposu olmuyor benimde popom güseldir sölemesi ayıp ama göğüs yokki kardeşimmm.

kızlar geçen gün aktarda kara üzüm çekirdiği kremi gördüm. Göğüse masaj yaparak kullansak bi fayda eder mi ki

canım yagıda var zaten uzum cekırdegının ben kullandım yanı karısım olarak kremıde etkılı olur neden olmasın zaten buyutucu dogal kremlerın ıcınde de var nar cekrıdegı olsun uzum cekırdegı yagı olsun yanıdelikafadulden

arkadaşlar göğüsleriniz masaj yaptıktan sonra alan acıyomu benim büyümeleri durmuştu şimdi masaj soğuk masaj duş falan biraz çabaladım acımaya başladılar birazda dolgunlaştılar tekrar büyüyolar sanki zaten daha 17 yaşındayım

evet canım biraz aqrı oluo ama dikkat et masajı yaparken ben biraz fazla bastırarak yaptım 1 qün boyunca aqrıdılar :sinifsinif: dikkat et cnm..a.s.

Ayaktayken otururken büyür büyümez alakası yok bence siz büyüyor dolgun büyük deyin we istediğiniz gibi hayal edin büyürler benim memişlerim büyük :1rolleyes:

kızlar ben bu ara çok saldım ya ne masaj yapıyorum ne küç falan yiyorum ne de pozitif düşünüyorum burdan birbirimize destek verelim kızlar yaa

kızlar ben bu ara çok saldım ya ne masaj yapıyorum ne küç falan yiyorum ne de pozitif düşünüyorum burdan birbirimize destek verelim kızlar yaa

canım bı ıkı gunluk aradan bısey olmaz hatta vucut dırenc kazanır ıyı bıle olur ama uzun surelı ara verme pes etmek yok devam cnm gercekden buyuyecekler sen ınan:lepi:

Ayaktayken otururken büyür büyümez alakası yok bence siz büyüyor dolgun büyük deyin we istediğiniz gibi hayal edin büyürler benim memişlerim büyük :1rolleyes:

Kiz Nur ummm biz popo dan bahs ediyoruz memisler her daim büyürler zaten degil mii?? Pozitif düsünmek laazim

- Evt oturursan büyür diyorlar da ben Cikintili güzel bir popo istiyorsaniz üzerine oturmayin da büyüsün diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…