Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Ayy ben memiş anlamışııııım kafamçokkarıştıwalla benim popo güzel poponun güzel görünmesini istiyosanız yürürken poponuzu sıkarak yürüyün toparlansın biraz daha güzel görünür yayılmaz yaygın durmaz tamamı kızlar opuyorumnanaktan

Heheh artik memis memis diye diye icimiz disimiz memis oldu kiiz anliyorum seniii, de popoyu sikarak yürümek iyi fikir denemek lazim pek popomla bir sorunum yok ama daha siki olsa fena olmaz haniiikaydirigubbakcemile5

Heheh artik memis memis diye diye icimiz disimiz memis oldu kiiz anliyorum seniii, de popoyu sikarak yürümek iyi fikir denemek lazim pek popomla bir sorunum yok ama daha siki olsa fena olmaz haniiikaydirigubbakcemile5

Walla aynen canım memişle yatıp memişle kalkıyoruz napalım öyle yaradılmışızdelikafadulden canım dene poponu sıkarak yürümeyi daha güzel olsun dimi ama:lepi:

Walla aynen canım memişle yatıp memişle kalkıyoruz napalım öyle yaradılmışızdelikafadulden canım dene poponu sıkarak yürümeyi daha güzel olsun dimi ama:lepi:

Aynen biz buna mahkumuz ama SIMDILIK bir süre sonra banu alkaninkiler kadar olucaklar bak kaydirigubbakcemile2 (tabii o cok fazla)
Daa su popo isini deniyecegim yarin yürüyüse cikinca yaparim ben onuuu, zaten bunlara basladiktan sonra bir kac kilo aldim sankii

kızlaaaarrr.. uzuuuun zamandan sonra tekrar yazabilmek ne güzel sanırım 1 bucuk ay kadar oldu ben yazmayalı. Çok ama çok yoğun zamanlar geçirdim, aslında hala devam ediyor ve ben düzensiz olmasındansa hiç yapmamayı tercih ederek hiçbirşey yapmadım büyütmek için. Aslında biraz da yaklaşık 3 ayda büyüyen göğüslerimde küçülme olur mu diye meraklandım, bunun için de tekrar başlamayı erteledim. Ve sonuç şu ki şu an itibariyle ancak 1-2 cm lik bir küçülme olmuş. Yani diyeceğim şu ki bırakınca da öyle hemen eskiye dönmüyor. Ben bu yoğunluğuma rağmen tekrar başlayacağım. ınancınızı hiç yitirmeyin, ara verseniz de tekrar kaldığınız yerden devam edin. Sevgiler..

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım benimde goguslerım cok kucuk :çok üzgünüm: ne yapacagımı sasırdım.o kadar cok alternatıf varkı.Sizler neler yapıyorsunuz?:1rolleyes: kısa zamanda fayda verebilecek bir formülü olan var mı? :uhm:

hemen yarin sabah basliyorum inanamiyorum ya ! insallah olur kizlar valla !! cok sevindim! buyurlerse yazarim! bak sen su hurmaya yaw! CADIARZU

Kızlar şimdi kara üzümün zamanı bol bol kara üzüm yiyelim çekirdeklerini kırarak yiyelim ama masajda yaptıkmı tamamdır sewgilera.s.

cnm sen napmıştın nasıl büyüdü kaç cm büyümştü

Ben de başlayacam ama bir türlü başlayamadım kızlar. Bu aralar bir üşengecim bir üşengecim. Normalde zaten spora gidiyorum ve spor hareketlerini orda yapıyoruz, hurma da yiyorum. Bir de yap alıp masaj yapsam azıcıkda rezene içsem hiç fena olmayacak aslında. ınş başlıcam.

ben bu konunun başında yazanları uyguladım. spor, masaj, rezene, hurma olarak özetleyebiliriz. 2 beden büyüme olmadı tabii ama fakedilir boyutta olduğu muhakkak

sğl cnm ya bu ara morale ihtiyacım var gelişme yaşayanları görmek güzel destek veriyo insana ben bu ara ümitsizliğe kapıldım sanki bişey olmıcak gibi

Kızlar kötü düşünce yok herşey güzel olacak umudunuzu yitirmeyin kızıyorum ama heee pozitif olucazzz tamammı kızlar tamamınızı duymak istiyorum sewgiler hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…