- 9 Nisan 2008
- 2.427
- 1
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.661
Kiz Nur ummm biz popo dan bahs ediyoruz memisler her daim büyürler zaten degil mii?? Pozitif düsünmek laazim
- Evt oturursan büyür diyorlar da ben Cikintili güzel bir popo istiyorsaniz üzerine oturmayin da büyüsün diyorummm
Ayy ben memiş anlamışııııım kafamçokkarıştıwalla benim popo güzel poponun güzel görünmesini istiyosanız yürürken poponuzu sıkarak yürüyün toparlansın biraz daha güzel görünür yayılmaz yaygın durmaz tamamı kızlar opuyorumnanaktan
Heheh artik memis memis diye diye icimiz disimiz memis oldu kiiz anliyorum seniii, de popoyu sikarak yürümek iyi fikir denemek lazim pek popomla bir sorunum yok ama daha siki olsa fena olmaz haniiikaydirigubbakcemile5
Walla aynen canım memişle yatıp memişle kalkıyoruz napalım öyle yaradılmışızdelikafadulden canım dene poponu sıkarak yürümeyi daha güzel olsun dimi ama:lepi:
ya kızlar benim ki de dümdüz sıksam iice küçülmez i:) ben napsam yok mu hiç bildiiniz bi şey:gitme:
Haha delii yok sanmiyorum bence güzel olur
Kızlar şimdi kara üzümün zamanı bol bol kara üzüm yiyelim çekirdeklerini kırarak yiyelim ama masajda yaptıkmı tamamdır sewgilera.s.
kızlaaaarrr.. uzuuuun zamandan sonra tekrar yazabilmek ne güzelsanırım 1 bucuk ay kadar oldu ben yazmayalı. Çok ama çok yoğun zamanlar geçirdim, aslında hala devam ediyor ve ben düzensiz olmasındansa hiç yapmamayı tercih ederek hiçbirşey yapmadım büyütmek için. Aslında biraz da yaklaşık 3 ayda büyüyen göğüslerimde küçülme olur mu diye meraklandım, bunun için de tekrar başlamayı erteledim. Ve sonuç şu ki şu an itibariyle ancak 1-2 cm lik bir küçülme olmuş. Yani diyeceğim şu ki bırakınca da öyle hemen eskiye dönmüyor. Ben bu yoğunluğuma rağmen tekrar başlayacağım. İnancınızı hiç yitirmeyin, ara verseniz de tekrar kaldığınız yerden devam edin. Sevgiler..
cnm sen napmıştın nasıl büyüdü kaç cm büyümştü
ben bu konunun başında yazanları uyguladım. spor, masaj, rezene, hurma olarak özetleyebiliriz. 2 beden büyüme olmadı tabii ama fakedilir boyutta olduğu muhakkak
tamm demek isterdim ama sanki bunlar iice küçülüo yaa:gitme:
AAA olmadı ama dik durucaksın senin memişlerin büyük ben biliyorum küçülme yok olamaz öyle bişey opuyorumnanaktan