C
CoskuylaYasamak
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.281
bn dddim altaki kdr istyrum didile silkon dışında olmas öle ama hepsinn alttaki kdrmış bnm n,ie olmsasın lülülülülülü
ay o
stteki resimde hiç bişi yokki ama düz gibi duruo aynen. benimkiler alttakinin biraz küçüğü yani o kadar dolgun deil ama üstteki gibde çok küçük deil o alttaki üstteki resmin silikonlu halimiymiş
bencede cnm hıc yok yanı benımde oyle degıl yanı ele gelıo artık ama uc ay once oyleydı gercektenkaydirigubbakcemile2
ne kullandın canım son 3 ayda geçmiş dönem yazılarını okudum ama rastlayamadım hihoyyyt paylaşırsan çok sevinirimmkaydirigubbakcemile5
bonvıva buyutucu kullandım ama farklı yaglarla masaja devam edıyorum
bu resmdeki gbi kırmızı çizgili yer kaç cm
bu resmdeki gbi kırmızı çizgili yer kaç cm
arkadaşlar artık bıraksak göğüs ölçülerimizi sorgulamayı ... önemli olan büyümelerini istediğimiz gerçeği değil mi... habire göğüs fotoğrafı da eklemeylim lütfen... görüntü pek hoş olmuyor... buraya misafir olarak da giren bir sürü insan var ...
konunun amacı ; neler yapabiliriz ; ne ne kadar faydalı olur ya da olmaz... deneyimleri paylaşmak...
seninki büyük ; benimki küçük muhabettleriyle amaçtan sapıyoruz ... lütfen....
Arkadaşım madem misafir olarak giren var topigin adı ne görmüyor mu?
Sanki başka birşey için giriyorda gögüs fotosu görüyor...
Buraya giren zaten bizim gibi olan ve bunu sıkıntı yapan nasıl büyütürüz diye bilgi alma isteyen kişiler degil mi?
Bu kişiler de gögüs fotosu görünce rahatsız olmazlar.Bizim amaçtan saptıgımız yok.
Neredeyse her sayfada bilgi almak isteyenlere cevap veriyorum herkes gibi.
Daha önce birileri gene fotograflara söylenmişti o zaman suratlar da vardı sadece gögüs olsa demişti.Şimdi suratlar yok sadece gögüsler var.
Amacımızda bunlar zaten.Konunun tam ortasındayız dışına cıkmış degiliz.
Bu konu cok kadınsal ayrıca insanlar eksikligini hissettikleri şeyleri konuşup rahatlarlar.
Bu şekilde senin gögsün ne kadar benimki bu kadar demeleri o kadar dogal ki...
Bundan neden rahatsız olursunuz hiç anlamam.:1no2:
yaa abide gdin cnsellik bölmüne bkn iiirenç şelr yazıolar
bide tuhf bölümler var böle vajina estetiği vajine yıkaması felan gidin onlrı grn burda gelip burda 2 tane göğse baane bulmaynn rhtsız olan bakmsın
yaa abide gdin cnsellik bölmüne bkn iiirenç şelr yazıolar
bide tuhf bölümler var böle vajina estetiği vajine yıkaması felan gidin onlrı grn burda gelip burda 2 tane göğse baane bulmaynn rhtsız olan bakmsın