arkadaşlar bir kere size şunu belirtmekte fayda görüyorum... burayı uzun zamandır taip eden biri varsa o da sizler arasında benim... müdavimse o da benim ; daha önce bu konunun nasıl ilerlediğini bilen de benim...
ve bu konunun son günlerde birkaç benzer başlıkta aynı şekilde devam etmesinden oldukça rahatsızım ve rahatsızlığımı gereken yerlere de bildirdim...
amacınız göğüs ölçünüzü belirlemek ; çeşitli ölçüm şekilleri bulmak ; kiminki daha küçük ortaya koymaksa lütfen yeni bir başlık açıp ordan devam ediniz...
başlığı da okursanız eğer misafir arkadaşların gördüğü gibi siz de görürsünüz ki ;
" 2 ayda 2 beden
göğüs büyütme " ya da " kara üzüm çekirdeği ile göğüs büyümedir..." şu an bu fotoları koyduğunuz başlıklarda son günlerdeki mesajlarda ben kendi adıma faydalı tek bir paylaşım göremediğimi söylüyorum...
ayrıca uslubunuz da hiç hoş değil gidin başka başlıkları görün diye... ben bahsettiğiniz başlıkları da biliyorum... sizin varlığından haberinizin olmadığı sayfalarca mesajları da...
isterseniz siz de biraz göz gezdirin... yazdıklarımı söylenmek olarak aygılıyorsanız
ne söylesem boş değil mi ...:1closedeyes: