- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.261
burda yazılanları uygulamaya ömür yetermi bilmiyorum ama pes etmicem bide küç deneyim ama nasıl uygulanıyor
mrb kızlar bende yarın alcam küç den inşallah faydası olur.kızlar benim göğüsler çok yaygın bildiğniz toparlayıcı güzel bir sütyen markası varmı napcam ben bunları ya kaydirigubbakcemile5
buqün küç ü yutarken ölüyodum nefes boruma kaçtı delikafadulden
mrb kızlar bende yarın alcam küç den inşallah faydası olur.kızlar benim göğüsler çok yaygın bildiğniz toparlayıcı güzel bir sütyen markası varmı napcam ben bunları ya kaydirigubbakcemile5
memiş büütüm derkendikkat et canımm toz çok fena olurr tahmin edebiliorumm ekadar çok öksürdüğünü
buqün küç ü yutarken ölüyodum nefes boruma kaçtı delikafadulden
selamlar bende geldim yeniden uzun bi müddet ara vermiştim yeniden baslamayı düşünüom bu formüle bakalım ark nasl olacak cok yogunum bu dönem o yüsden yanniii eeee millet ne var yok
selamlar bende geldim yeniden uzun bi müddet ara vermiştim yeniden baslamayı düşünüom bu formüle bakalım ark nasl olacak cok yogunum bu dönem o yüsden yanniii eeee millet ne var yok
benim daha kçktr emin ol üstteki resm kadar alttaki gibi olsa keşke doğal ürünlerle