Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

burda yazılanları uygulamaya ömür yetermi bilmiyorum ama pes etmicem bide küç deneyim ama nasıl uygulanıyor

canım sabah akşam 1 tatlı kaşığını suyla alabilirsiniz... ben bunu pek beceremiyorum ama tadını beğenmezsen yoğurtla ; balla karıştırabilirsin...

yine de en faydalısı su diyor arkadaşlar... ben de suyla içmeye alışmaya çalışıyorum...

1 tatlı kaşığını al ağzına sonra da su iç arkasından... ağzına biraz yapışıyor ama suyla idare ediyorsun...

bence küç en faydalı olanı... nar çayı da içtim bir süre düzenli ama küç kadar etkili olmadı...
tabii masaj da yapman lazım...

madem yeni üyesin hoşgeldin ...
karıştır bakalım bir sürü şey var doğal olarak büyürmek için...
kendine uygun olanı dene... :) sonucu da paylaşırsın bizlerle ...

teşk ederim ilgin için fulurim kullanmaya başladım 1 haftadır msj etkili sanırım bakacaz yaş 32 bu arada:)
bu saatten sonra ne olurki

mrb kızlar bende yarın alcam küç den inşallah faydası olur.kızlar benim göğüsler çok yaygın bildiğniz toparlayıcı güzel bir sütyen markası varmı napcam ben bunları ya kaydirigubbakcemile5

mrb kızlar bende yarın alcam küç den inşallah faydası olur.kızlar benim göğüsler çok yaygın bildiğniz toparlayıcı güzel bir sütyen markası varmı napcam ben bunları ya kaydirigubbakcemile5

nbb nin sütyenleri güzel oluyo canım dolgulu olanlardan kullanıorum ben daha büyük görünüolar sırnaşık şeydelikafadulden

ya evet nbb güzel aslında ama ben tam aradığım gbi deil çnkü önümde sanki tas koymuşum gbi semsert duruyo bazıları onlardan alma canım dikkat et çok kullanışşız yumusak olsun desteklioldun

Sütyen degil de forum da buz lu masaj in diklestirmeye felan iyi geldigini felan yazmislar bazi bölümlerde, onu dene istersen kaydirigubbakcemile2

Bu arada bu bölüme de bir sürü yeni arkadas katilmis hepiniz hosgeldiniiz kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

selamlar bende geldim yeniden uzun bi müddet ara vermiştim yeniden baslamayı düşünüom bu formüle bakalım ark nasl olacak cok yogunum bu dönem o yüsden yanniii eeee millet ne var yok

selamlar bende geldim yeniden uzun bi müddet ara vermiştim yeniden baslamayı düşünüom bu formüle bakalım ark nasl olacak cok yogunum bu dönem o yüsden yanniii eeee millet ne var yok

ne olsun cnm yaa bı cok yenı uye var bende dahıl vee buyutme calısmaları son hızla devamhihoyyyt

Canım h.g biz dewam ediyoruz büyütmeye sende yeniden başla senin memişlerde büyüsün şekerim hoş geldin tekrar sewgilera.s.

canım hoşgeldin, safalar getirdin :-) biz hergün takılıyoruz burada, büyüme haberleri veriyor kimisi, ben de olumlu haber verenlerdenim :sm_cool: yoğun olman zorlar seni ama olsun ya ne yaparsan yanına kar kalıyor bence

bn dddim altaki kdr istyrum didile silkon dışında olmas öle ama hepsinn alttaki kdrmış bnm n,ie olmsasın lülülülülülü

benim daha kçktr emin ol üstteki resm kadar alttaki gibi olsa keşke doğal ürünlerle

breast.aug.gel.27a_full.jpeg

X