Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

konuyu çok dağıtmışsınız bayanlarrr biz nasıl büyür diye ugraş veriyoduk nasıl büyük görünür diye değil şahsen ben kendimi aynada görünce rahatsız hissettiğim için ugraş veriyorum başkalarına nasıl göründüğü çok da umrumda değil bence tekrar kim ne yağı kullanmış ne yiyince fayda görmüş onları paylaşalımm ve birbirimizi motiveye devam ben kısa süredir spor yapıyorum ve çilek yağı sürüyorum ölçmedim ama toparlandıklarını hissediyorum en kısa zamanda da hurma alıcam

kesinlikle katılıyorum sana... önemli olan benim ne istediğim ...

ben de küç kullanıyorum 2 haftadır... ilk hafta yoğurtla yedim...2.hafta suyla içmeye başladım... yavaş yavaş da alışıyorum... ben de dolgunluk oldu... başlangıçta ölçmedim ölçmeyi de düşünmüyorum...

bir de çilekleri ezip içine süt koyup buz kalıplarında dondurmuştum... onunla masaj yapıyorum... ama dün yapamadım üşütmüşüm ; buz uygulamak istemedim...

bir de bunları günde kez yapıyorum... sabahları işe giderken yetişemiyorum zaten ama 2 kere mi yapmak daha iyi ?

çilek buz olayını bende yapıyorum gece yatmadan önce yapıp sabaha kadar yıkamıyorum,çok güzel kokuyo yaff güzell bir bakım hergün yaıcam düzenli şekilde,hem çilekli süt hiçbir yere bulaşmıyo pratik bence,herkese tavsiye ederim

Üslup konusuna gelince yazdıgım mesajlara bir bir bakın derim düşüncemi gayet seviyeli bir biçimde dile getirmişim arkadaşım.Bunu boş yere söylemek haksızlık olur bana...
İkinci önemli konu ise şudur:
Benim buradaki mesaj sistemimi bilmem ya da müdavimi olabilmem için eski üye olmam gerekmez için Bu sebeple sizin müdavimse benim; uzun zamandır takip eden de benim,demeniz son derece yanlıştır.Kaldı ki bu site durmadan büyüyen potansiyelle ilerlemektedir.Konular hep aynı şekilde ilerlemezler siz bundan önce konunun nasıl ilerledigini bilebilirsiniz.Ben de 5 aylık aktif üye olmam ve daha önceki 1-2 ayda misafir kullanıcı oldugum dönemi sayarsak topikte mesajları okuyup sistemi anlayabilmem için bu sürenin yeterli oldugunu belirtmek isterim.Lakin bu konuda o kadar cok dertliydim ki gecmiş sayfaları okuyabilmek için bayag bir zaman harcadım.benden önceki mesajlarıda bu şekilde takip edebildim.
Diyecegim o ki bu forum yeni üyelere yeni mesajlara ve yeni ilerlemelere açıktır;
Saygı çerçevesinde... Ben buraya resim koyarak bunu ihlal ettigimi düşünmüyorum.
Bu sebeple benden rahatsız oldu iseniz gereken yerlere şikayet edebilirsiniz bu gibi şeyleri bende yapıyorum bu hepimize verilmiş bir hak.
Şunu da üstüne basa basa belirtmek isterim ki devamlı yararlı bilgiler vermeye çalışıyorum.
Cogu yeni üyelere sitem ederken; hep aynı şeyleri sormayın bir önceki sayfalarda herşey yazıyor diye söylenirken ben faydalı olmak adına hem burdan hem de özelden gereken bilgileri vermekteyim.Yani öyle bir demişsiniz ki buradaki mesajlarım sadece resim koymaktan ibaretmiş gibi kırıldım gercekten.
Size tek bir konuda katılıyorum o da bu resimler için ayrı bir topik açmam gerekirdi.Ama bana konuyla alakasız oldugumu asla söylemeyin.Zaten konuyla alakalı olması sebebiyle yeni bir başlık açma geregi görmemiştim.
Diger başlıklarıda ilgi alanlarım dahilinde takip ediyorum bu sebeple sizin; varlıgından bile haberdar olmadıgınız başlıkları biliyorum demek gene yanlış bir cevap oldu.
Siz nerden biliyorsunuz hangi başlıgı ne kadar takip edip etmedigimi.

Yazdıklarınızı kendi adıma söylemek gerekirse, kesinlik söylenme olarak algılamıyorum.Bu sebeple sizin ne söylesem boş degil mi?demeniz şaşırttı beni...
Söyleyeceklerinizi anlamayacak kadar boş degilim ama siz bu şekilde yazarak benim ve benim gibi düşünen arkadaşlarıma ima yoluyla bunu demek istediniz ve bildigim kadarıyla forumlarda asıl suç olan budur.İmada bulunmak diye gecer kurallarda...

maskara cnm aslında bu resım konusunda yenı bı baslık acmak gercekden de fena olmaz bence hem kımse bı soz soyleyemez baslık altında oldugu ıcın hemde bızde anlamak acısından daha ıyı anlarız kımın ne kadar oldugunu kastettıgını elma portakal olarak degılde resımlerle goruruz daha ıyı anlarız bırbırımızı :1hug:

Haklısın cnm. Başlık açıyorum şimdi.

yerinde bir karar ; teşekkürler...
maskara arkadaşım ; benim yazdıklarımın çoğu sana değildi...

ben 2 kişiden alıntı yaptım... senin uslubuna diyeceğim yok... haklısın gayet güzel ifade ediyorsun... yeni olmak evet bir çok şeyden haberdar olmamak değildir... ben de buraya üye olmadan önce 6 ay takip ettim... ve üye olmama neden olan konu da göğüs büyütmedir... senin site ile ilgili geçmişine diyecek sözüm yok... yeni gelen arkadaşlara yardımcı olurken uslubunla da örnek oluyorsundur eminim... ben de yeni gelenlere hiçbir zaman ters davranmadım... ama daha üye olalı 1 ay olmadan bana üslupsuz cevap yazan varsa durması gerektiğini de hatırlatırım...

bahsettiğim şeylerin çoğu satinella arkadaşa cevaptı.. sanırım herkes anlamıştır...
ima da etmedim... açık açık yazdım; alıntım da var... onun ne yazdığı ; benim ne yazdığım aşikar...

benim seninle ilgili söyleyeceğim tek şey ; yazdıklarımı söylenmek olarak algılaman ve konunun özünden uzaklaşıldığı halde konunun içinde oluşunu ifade edişindir... herkes rahatsızlığını ifade etme hakkına sahipse ve bunu güzelce ifade ediyorsa bu söylenmek değildir... ve ben bunu gayet güzel bir şekilde dile getirdiğimde aldığım cevaplar hoş olmadığı için bu tarz bir cevap yazmak zorunda kaldım... yoksa kimseyle derdim olamaz benim...

umarım anlatabildim...

rahatsızlık için de diğer arkadaşlardan kendi adıma özür dilerim...

Son düzenleme:

Iyimis mezsimi de geliyor artik yavas yavas, ise yariyor mu bari? Kac cilek kullaniyorsun peki?, süte felan da mi katiyorsun biraz anlatirmisin canim?gamyoncuiremsu

canm ben yeni başladım,3.gündeyim akşamları yapıyorum,sıkılığa faydalı bence birde büyütse süper olur,deneyip görücem artık.yapılışı şöyle:2 adet çileği iyice ezip sütle karıştırıp donduruyorum,sürdükten sonra yıkamıyorum walla bi mahsuru yok bence kalıntı falan kalmıyo:icecream: ayrıca rezene ve adaçayı içiyorum,büyük gelen bir sütyen vardı onu takınca anlıcam galiba

Hee peki bulasmiyor mu bir yere onunla yattigin zaman?

arkadaşlar bişey sorucam peki tüm bu göğüslerinizi büyütmekiçin yaptığınız seyleri yaparken
sutyen kullanıyo musunuz? kullanıyosanız tam gelensutyeni mi kullanıyonuz
yoksa bi beden büyüğü mü?

ben hıc taakmıyorum cnm sutyen buyume asamasında engel oluyo dıye duydum cunku hıc kullanmıyorum ama artık rahatsız olmaya basladım acıkcası eskıden sutyen sus gıbı takardım ama artık ıcını yavas yavas dolduracak galıba ama yınede ıyıce buyuyenekadar takmayı dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…