- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.301
kızlar bu ne ya, kadın eline almış sıkıyo filan??
Breasts, silicone, DDD, Costume, Drag Queen, fake boobs - eBay (item 260397395633 end time Apr-24-09 07:01:09 PDT)
ya iyi de o nasıl kullanılır ben onu anlamadım. Göğsün üstünde durmaz ki o, düşer.
konuyu çok dağıtmışsınız bayanlarrr biz nasıl büyür diye ugraş veriyoduk nasıl büyük görünür diye değil şahsen ben kendimi aynada görünce rahatsız hissettiğim için ugraş veriyorum başkalarına nasıl göründüğü çok da umrumda değil bence tekrar kim ne yağı kullanmış ne yiyince fayda görmüş onları paylaşalımm ve birbirimizi motiveye devam ben kısa süredir spor yapıyorum ve çilek yağı sürüyorum ölçmedim ama toparlandıklarını hissediyorum en kısa zamanda da hurma alıcam
arkadaşlar bir kere size şunu belirtmekte fayda görüyorum... burayı uzun zamandır taip eden biri varsa o da sizler arasında benim... müdavimse o da benim ; daha önce bu konunun nasıl ilerlediğini bilen de benim...
ve bu konunun son günlerde birkaç benzer başlıkta aynı şekilde devam etmesinden oldukça rahatsızım ve rahatsızlığımı gereken yerlere de bildirdim...
amacınız göğüs ölçünüzü belirlemek ; çeşitli ölçüm şekilleri bulmak ; kiminki daha küçük ortaya koymaksa lütfen yeni bir başlık açıp ordan devam ediniz...
başlığı da okursanız eğer misafir arkadaşların gördüğü gibi siz de görürsünüz ki ;
" 2 ayda 2 beden göğüs büyütme " ya da " kara üzüm çekirdeği ile göğüs büyümedir..." şu an bu fotoları koyduğunuz başlıklarda son günlerdeki mesajlarda ben kendi adıma faydalı tek bir paylaşım göremediğimi söylüyorum...
ayrıca uslubunuz da hiç hoş değil gidin başka başlıkları görün diye... ben bahsettiğiniz başlıkları da biliyorum... sizin varlığından haberinizin olmadığı sayfalarca mesajları da...
isterseniz siz de biraz göz gezdirin... yazdıklarımı söylenmek olarak aygılıyorsanız
ne söylesem boş değil mi ...:1closedeyes:
Haklısın cnm. Başlık açıyorum şimdi.
Haklısın cnm. Başlık açıyorum şimdi.
yerinde bir karar ; teşekkürler...
benim seninle ilgili söyleyeceğim tek şey ; yazdıklarımı söylenmek olarak algılaman ve konunun özünden uzaklaşıldığı halde konunun içinde oluşunu ifade edişindir... herkes rahatsızlığını ifade etme hakkına sahipse ve bunu güzelce ifade ediyorsa bu söylenmek değildir...
Sevgili arkadaşım ben sizin yazdıklarınızı söylenmek olarak asla algılamadım bunu nerden cıkardınız?Asıl ben sizin söylenme şeklindeki ifadenize şaşırdım.Ben böyle bir imada bile bulunmadım.Şimdi tekrardan size söylemedigim birşey yüzünden aynı şeyleri diyorsunuz bana hala şaşkınım...
Herkes düşüncesini söyleme özgürlügüne sahipken benim size böyle birşey demem sözkonusu bile olamaz.
Ben biri bana birşey diyorsa mutlaka haklı bir yanı vardır diye düşünüp empati yaparım.
Burada da ortaya cıkan gercek benim resimlerle ilgili farklı bir başlık açmam gerektigiydi.
Ama ben konuyla alakalı oldugunu düşündüm.Sebebine gelince elde ettigimiz gelişmeler sözde kalmasın daha inandırıcı olması açısından resimlerle destekleyelim istedim.
Bircok yeni üye dogal yollarla büyümeye ilk başta inanmadıgından bana özelden mesaj attılar gercekse eger kullanalım dediler.Ben de en iyi ispat görsel olandır diye düşündüm.
Yoksa hepimizin gögsü birbirimizden biraz büyük ya da biraz küçük amacım diger arkadaşın dedigi gibi degildi olamazdı da...
Sonuca gelirsek sadece resimlerin oldugu bir topik açıldı arkadaşlar.
Küçük böcük sana teşekkür ederim.Lakin bu mesajın beni acilen başlık açmaya sevk etti.
Hepimiz için iyi paylaşımlar diliyorum.
Iyimis mezsimi de geliyor artik yavas yavas, ise yariyor mu bari? Kac cilek kullaniyorsun peki?, süte felan da mi katiyorsun biraz anlatirmisin canim?gamyoncuiremsuçilek buz olayını bende yapıyorum gece yatmadan önce yapıp sabaha kadar yıkamıyorum,çok güzel kokuyo yaff güzell bir bakım hergün yaıcam düzenli şekilde,hem çilekli süt hiçbir yere bulaşmıyo pratik bence,herkese tavsiye ederim
Hee peki bulasmiyor mu bir yere onunla yattigin zaman?canm ben yeni başladım,3.gündeyim akşamları yapıyorum,sıkılığa faydalı bence birde büyütse süper olur,deneyip görücem artık.yapılışı şöyle:2 adet çileği iyice ezip sütle karıştırıp donduruyorum,sürdükten sonra yıkamıyorum walla bi mahsuru yok bence kalıntı falan kalmıyo:icecream: ayrıca rezene ve adaçayı içiyorum,büyük gelen bir sütyen vardı onu takınca anlıcam galiba
Tamam tsk ettim :1hug:pek bulaşmıyor canım... ben de yapıyorum...
Tamam tsk ettim :1hug:
Sporu yaptm kollarim kalinlasti bee zaten kalindi nasil inceltebilirm amaan hep böyle sacmaliklar da beni bulur!
arkadaşlar bişey sorucam peki tüm bu göğüslerinizi büyütmekiçin yaptığınız seyleri yaparken
sutyen kullanıyo musunuz? kullanıyosanız tam gelensutyeni mi kullanıyonuz
yoksa bi beden büyüğü mü?