Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Kızlar sizdede oluyor mu ben rezene çayı içmeye başladığımdan beri sanki rahimim kazınıyor gibi :KK43: Yaklaşık 1 haftadaır falan içiyorum. Birde breast success kullanıyorum 3 ay olucak. Bir beden büyüdü gibi.

breast success hapmı kremmi cnm ne kadar kullanıyosun sahi büyüdümü bir beden çok iyi kaç bedendi kaç oldu cevap için teşekkür

Hapını kullanıyorum canım. 1 beden büyüdü. 75b iidim şimdi 75c oldum. Geçtiğimiz ramazanda bu forumu takip edip uygulamıştım 2.5 cm büyümüştü..sonra hurmayı buz masajını bırakınca biraz ufaldılar ama dolgunluk devam etti. Hurmayı kilo aldım diye bırakmıştım. Hapı denemek istedim. Gerçekten zaman içinde işe yaradı. 2 aydan sonra büyüme oldu. Bir kutu daha var..onuda kullanınca internette gördüğüm başka bir hapa geçicem. Megabust, a Natural Breast Enlargement Alternative burdan sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu sanki daha iyi gibi geldi bana. Hedefim 75d o kadar olsun bırakıcam..bakalım kısmet.

bendne 2 aydr tajip edyrum forumu benimde büyüsünlder istiyorum çok kçk kimsenin benim kadar kçk diildir inan seninkilr 80 bden çok iyi daha büyüğü ne yapcan ama kimi 80 büyük diyo kimi kçk senin tam olarak ne kadar meyvalrdan mesela yarım portakal kadr varmı

Kızlar sizdede oluyor mu ben rezene çayı içmeye başladığımdan beri sanki rahimim kazınıyor gibi :KK43: Yaklaşık 1 haftadaır falan içiyorum. Birde breast success kullanıyorum 3 ay olucak. Bir beden büyüdü gibi.

bende ıcıyorum rezene cnm ama rahım kazınması nasıl bısı yanı onu anlamadım bende sadece goguslerımde ınce ınce sızı oluyo

Canım çok şükür 1 portakal kadar var. Bu beden çok küçük göğüslülere iyi görünebilir ama insanlar göğsün küçük deyince insan ister istemez takıyor :KK43: Çok büyüklerde gözüm yok. ışte normal beden olsun yeter.

inanmyorum 1 portakl ve sen buna lkçk diosun benm fındık kadar bilem diil bence hiç uğraşam hangi haptı snn yarın gidip alıyorum haptan önce ne kadardı meyvalardn

Tatlım işte 1 portakaldan biraz küçüktü. Benim üstüm geniş olduğu için göğüslerim küçük duruyor. Ben hapı yurtdışından almıştım. Tavsiyem yurt dışındaki orjinal sitesinden almanız. Ama isterseniz bekleyin. Ben megabustuda deneyince size hangisi daha iyi fikrimi söyleyeyim.yerimseniben (ben birazdan çıkıcam)

rezeneyi 2 aydan fazladır kullanıyorum ama sancı yada başk birşey yapmadı bende. reglim gecikti bir hafta o kadar. onun dısında bir yan etkisini görmedim

rezeneyi sürekli içmiyorum ama bende agrı falan yapmadı. acaba cok mu içiyorsunuz. bitki caylarını günde 1 bardaktan fazla içmek tehlikeli

X