Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

kızlar ya benimkiler çok küçük,evliyim ve bir kez düşük yaptım düşükten sonra sanki iyice küçüldü,göğüs altı ve hizası arasındaki fark 7-8 cm,ya bazı arkadaşlar 15 cm küçük diyolar keşke benimi 15 cm olsa,üstelikte 30 yaşındaym bu saatten sonra büyürmü bilmiyorum

Ben 25 yaşındayım burada birkaç istisna dışında hepimiz ergenlik sürecimizi fazlasıyla gecirmiş bulunmaktayız arkadaşım.
Küç kullanıp bitki çayları içip yaglarla masaj yapan ve bunlara inanan hiç kimse büyümedigini söylemedi.
Yaşı 16 olanda var 20 de 25- 28 arası epey var hepsine de birşeylar mutlaka iyi geliyor.
Bana küç iyi geldi bir başkasına yaramadıgı oluyor.Ama genelde yarıyor.
Küç yaramayana bitki çayları iyi geliyor masajla pekiştiriyorlar.
Öenmli olan istemek ve azimli olmak.
Küçe başla sabah akşam 1 tatlı kaşıgı suyla iç ama.
Rezene cayı adacayı günde bir bardak iç.
Aktardan lavanta yagı al günde bir kez masaj yap yagı yedirene kadar...
1 ay yap gerci 15 günde bile faydasını göreceksin.
Şimdiden bedenini ölç.
Hem meme başından ölç hemde gögsünün hemen altından kaç cıkıyor bak sonra bunlardan sonra ne kadar fark ediyor kendin gör bize da yaz hepimiz sevinelim cnm...

ıbrahim Saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü deneyenler varmı arkadaşlar? ıbrahim saraçoğluna göre göğüs büyütme 30 a kadar oluyormuş. 30 dan sonra büyümüyormu. Deneyen ve etkisini gören varmı merak ettim arkadaşlar?

kızlar ben sporu yaklaşık 2 haftadır gün içinde aklıma geldıkce yapmaya calışıyorum ve gözle görülür değişimler oluyor gibi hani toparlanma gibi =) küçede baslayalı 2 gün oluyo nerdeyse yarında rezeneye baslıcam.

Ibrahim saracoglunun kuru yilda 1 beden buyutuyormus ama.. hemde 250 tl miydi neydi bi ara bakmistim resmi web sitesinden.. bence burdaki yapilan seyler daha iyi hem daha cabuk buyutuyo..
Yuuh bir sene adama bak kisa yollardan para yi cebe indirecek birakin kizlar birakin :enbuyukkk: Burdaki seylere dewamm...hihoyyythihoyyyt

valla bugün aktardan küç alabildim sonunda ama içime kurt düştü. açık olandan satın aldım. "ya içinde ne olduğunu bilmediğim şeyler varsa?"

neyse akşam bakiym bi tadına.. umarım işe yarar bişeydir..

Pff ben yavas yavas bikmaya basladim bi kac gündür masajlari zamaninda yapmamaya basladim, hurmami pek yemiyorumm, sporu pek yapmiyorum noolcak benim bu halim....

Saraçoğulu'nun kürü 3 aylık 250 tl kızlar ve önerdiği şeyler heryerde yazan bitkilerin karışımı. Çok değişik birşey önerdiğini sanmıyorum. Ayrıca beslenmeye dikkat etmek gerektiğinden, yanında bir de diyet veriyormuş. 1 yılda 1000 lira vereceksin ve belki 1 beden büyüyecek. Ben bizim yöntemlere çok daha fazla güveniyorum. Durmak yok kızlar, capkinkiz ne olacak halim diye de üzme kendini. Ben de bazen bunalıyorum ama toparlandığını gördükçe içim açılıyor :-)

kızlar birşey sorucam. günde 10 hurma nar elma sirkesi falan bunlar kilo aldırmaz mı ya :KK43: ben rejimdeyim 4-5 kilo vermeyi düşünüyorum ama göğüslerim küçülmesin istiyorum bunun için önerisi olan var mı? 10 hurma yersem kilo alırım ben daha:1shok: acil cevap bekliyorumsenağlama

kızlar birşey sorucam. günde 10 hurma nar elma sirkesi falan bunlar kilo aldırmaz mı ya :KK43: ben rejimdeyim 4-5 kilo vermeyi düşünüyorum ama göğüslerim küçülmesin istiyorum bunun için önerisi olan var mı? 10 hurma yersem kilo alırım ben daha:1shok: acil cevap bekliyorumsenağlama

Canım günde 10 tane hurma yemene gerek yok ki, 2-3 tane yesen yeter. Ben 2 aydan fazladır hergün 3-5 tane hurma yediğim halde kilo almadım am bu benim bünyemle de alakalı olabilir. Göğüslerin küçülmesin istiyorsan yapacağın en iyi şey masaj yapmak ve göğüs kaslarını çalıştıracak hareketler yapmak. Ayrıca rezene çayı da içebilirsin

valla bugün aktardan küç alabildim sonunda ama içime kurt düştü. açık olandan satın aldım. "ya içinde ne olduğunu bilmediğim şeyler varsa?"

neyse akşam bakiym bi tadına.. umarım işe yarar bişeydir..

canım bende aktardan açık küç aldım güwendiğim bi aktardı hem daha ucuz hem taze oluyo içinde bişey yoktur canım tüm aktarlarda acık olarak war için rahat olsun haydi bakalım bıkmadan kullan suyla al ilk önce tadı kötü gelebilir ama sonra alışıyosun canım

memeişlerin büyümesi dileğiyle cicimmmm kolay gelsinn:1hug:

Bende uygulamak istiyorum bunları banada yardımcı olabilir misiniz? yaşım 22 ve yurtta kaldığım için hepsini yapmam sorun olabilir ama sizce hangisinden başlamam ve ne kadar süre devam etmem lazım.. Burda peye çok şey yazılmış ve herkes farklı şeyler denemiş bana yardımı olacak şeyleri önerebilirseniz gerçekten çok sevinirim...a.s.

canım 10 hurma fazla ben 2 tane yiyorum elma sirkesini zayıflamak için kullanıyosun heralde dimi canım memeişlerle alaksı warmı benim bildiğim zayıflamak için

memeişlerin içinde masaj önerebilirim canım sewgilera.s.

Bende uygulamak istiyorum bunları banada yardımcı olabilir misiniz? yaşım 22 ve yurtta kaldığım için hepsini yapmam sorun olabilir ama sizce hangisinden başlamam ve ne kadar süre devam etmem lazım.. Burda peye çok şey yazılmış ve herkes farklı şeyler denemiş bana yardımı olacak şeyleri önerebilirseniz gerçekten çok sevinirim...a.s.

Canım önemli olan kara üzüm çekirdeği we masaj bunlardan başlarsan dewamı gelir yaşın büyüme için çok güzel

Sabah akşam küç alıcaksın we günde 1 defada masaj yapsan yeterli arada çay içebilrsen ya nar ya rezene çayı içebilirsin günde 1 fincan we bunları 2-3 ay kullanman lazım düzenli olarak pozitif düşünerek büyüyecekler diyeceksin tamam mı canımmm sewgilerra.s.

Canım önemli olan kara üzüm çekirdeği we masaj bunlardan başlarsan dewamı gelir yaşın büyüme için çok güzel

Sabah akşam küç alıcaksın we günde 1 defada masaj yapsan yeterli arada çay içebilrsen ya nar ya rezene çayı içebilirsin günde 1 fincan we bunları 2-3 ay kullanman lazım düzenli olarak pozitif düşünerek büyüyecekler diyeceksin tamam mı canımmm sewgilerra.s.

peki denicem bunları çok teşekkürler ilginiz ve yardımınız için inş.. büyürler..
a.s.a.s.a.s.

X