Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

bn dddim altaki kdr istyrum didile silkon dışında olmas öle ama hepsinn alttaki kdrmış bnm n,ie olmsasın lülülülülülü

ay o
stteki resimde hiç bişi yokki ama düz gibi duruo aynen. benimkiler alttakinin biraz küçüğü yani o kadar dolgun deil ama üstteki gibde çok küçük deil o alttaki üstteki resmin silikonlu halimiymiş

ay o
stteki resimde hiç bişi yokki ama düz gibi duruo aynen. benimkiler alttakinin biraz küçüğü yani o kadar dolgun deil ama üstteki gibde çok küçük deil o alttaki üstteki resmin silikonlu halimiymiş

bencede cnm hıc yok yanı benımde oyle degıl yanı ele gelıo artık ama uc ay once oyleydı gercektenkaydirigubbakcemile2

selammmmmmmmmmmmm bende uzun bi aradan sonra geri gelenlerdenim.Benim dönemimde küç denemesindeydik.Bende 2 kutu kadar kullandım ama iğrençdi.şimdi çilekle nar deneniyo okuduklarıma göre... Narın mevsimi geçti çilekle deniyeceğiz artık ama nasıl uygulanacak çileği kesip sürcekmiyizkaydirigubbakcemile2 garip geliyoooo

yaa bişi srcam hani boynumuzun ortasında yuvrlak bi çukur varya kemik yanii ordan göğüs ucuna kadar 19-21 cm olursa ideal göğüs boyu oluyomuş szin kaç cm gelio ordnn???

bu resmdeki gbi kırmızı çizgili yer kaç cm

Eklentiler

• $mmm.JPG
    $mmm.JPG
    12 KB · Görüntüleme: 61
arkadaşlar artık bıraksak göğüs ölçülerimizi sorgulamayı ... önemli olan büyümelerini istediğimiz gerçeği değil mi... habire göğüs fotoğrafı da eklemeylim lütfen... görüntü pek hoş olmuyor... buraya misafir olarak da giren bir sürü insan var ...

konunun amacı ; neler yapabiliriz ; ne ne kadar faydalı olur ya da olmaz... deneyimleri paylaşmak...

seninki büyük ; benimki küçük muhabettleriyle amaçtan sapıyoruz ... lütfen....

arkadaşlar artık bıraksak göğüs ölçülerimizi sorgulamayı ... önemli olan büyümelerini istediğimiz gerçeği değil mi... habire göğüs fotoğrafı da eklemeylim lütfen... görüntü pek hoş olmuyor... buraya misafir olarak da giren bir sürü insan var ...

konunun amacı ; neler yapabiliriz ; ne ne kadar faydalı olur ya da olmaz... deneyimleri paylaşmak...

seninki büyük ; benimki küçük muhabettleriyle amaçtan sapıyoruz ... lütfen....

Arkadaşım madem misafir olarak giren var topigin adı ne görmüyor mu?
Sanki başka birşey için giriyorda gögüs fotosu görüyor...
Buraya giren zaten bizim gibi olan ve bunu sıkıntı yapan nasıl büyütürüz diye bilgi alma isteyen kişiler degil mi?
Bu kişiler de gögüs fotosu görünce rahatsız olmazlar.Bizim amaçtan saptıgımız yok.
Neredeyse her sayfada bilgi almak isteyenlere cevap veriyorum herkes gibi.

Daha önce birileri gene fotograflara söylenmişti o zaman suratlar da vardı sadece gögüs olsa demişti.Şimdi suratlar yok sadece gögüsler var.
Amacımızda bunlar zaten.Konunun tam ortasındayız dışına cıkmış degiliz.
Bu konu cok kadınsal ayrıca insanlar eksikligini hissettikleri şeyleri konuşup rahatlarlar.
Bu şekilde senin gögsün ne kadar benimki bu kadar demeleri o kadar dogal ki...
Bundan neden rahatsız olursunuz hiç anlamam.:1no2:

yaa abide gdin cnsellik bölmüne bkn iiirenç şelr yazıolar
bide tuhf bölümler var böle vajina estetiği vajine yıkaması felan gidin onlrı grn burda gelip burda 2 tane göğse baane bulmaynn rhtsız olan bakmsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım madem misafir olarak giren var topigin adı ne görmüyor mu?
Sanki başka birşey için giriyorda gögüs fotosu görüyor...
Buraya giren zaten bizim gibi olan ve bunu sıkıntı yapan nasıl büyütürüz diye bilgi alma isteyen kişiler degil mi?
Bu kişiler de gögüs fotosu görünce rahatsız olmazlar.Bizim amaçtan saptıgımız yok.
Neredeyse her sayfada bilgi almak isteyenlere cevap veriyorum herkes gibi.

Daha önce birileri gene fotograflara söylenmişti o zaman suratlar da vardı sadece gögüs olsa demişti.Şimdi suratlar yok sadece gögüsler var.
Amacımızda bunlar zaten.Konunun tam ortasındayız dışına cıkmış degiliz.
Bu konu cok kadınsal ayrıca insanlar eksikligini hissettikleri şeyleri konuşup rahatlarlar.
Bu şekilde senin gögsün ne kadar benimki bu kadar demeleri o kadar dogal ki...
Bundan neden rahatsız olursunuz hiç anlamam.:1no2:

bide tuhf bölümler var böle vajina estetiği vajine yıkaması felan gidin onlrı grn burda gelip burda 2 tane göğse baane bulmaynn rhtsız olan bakmsın

arkadaşlar bir kere size şunu belirtmekte fayda görüyorum... burayı uzun zamandır taip eden biri varsa o da sizler arasında benim... müdavimse o da benim ; daha önce bu konunun nasıl ilerlediğini bilen de benim...

ve bu konunun son günlerde birkaç benzer başlıkta aynı şekilde devam etmesinden oldukça rahatsızım ve rahatsızlığımı gereken yerlere de bildirdim...

amacınız göğüs ölçünüzü belirlemek ; çeşitli ölçüm şekilleri bulmak ; kiminki daha küçük ortaya koymaksa lütfen yeni bir başlık açıp ordan devam ediniz...

başlığı da okursanız eğer misafir arkadaşların gördüğü gibi siz de görürsünüz ki ;
" 2 ayda 2 beden göğüs büyütme " ya da " kara üzüm çekirdeği ile göğüs büyümedir..." şu an bu fotoları koyduğunuz başlıklarda son günlerdeki mesajlarda ben kendi adıma faydalı tek bir paylaşım göremediğimi söylüyorum...

ayrıca uslubunuz da hiç hoş değil gidin başka başlıkları görün diye... ben bahsettiğiniz başlıkları da biliyorum... sizin varlığından haberinizin olmadığı sayfalarca mesajları da...
isterseniz siz de biraz göz gezdirin... yazdıklarımı söylenmek olarak aygılıyorsanız
ne söylesem boş değil mi ...:1closedeyes:

Son düzenleme:

satinella bu arada başlık düzeninin korunması adına biraz daha anlaşılır ve mümkün mertebe biraz daha harf kullanarak yazabilir misin, uyarı alabilirsin aklında bulunsun.

X