- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.221
Hozgeldin aramiza, InsAllah senin de emeklerin ise yarar kaydirigubbakcemile2Kızlar benide aranıza alırmısınız şutarafagitti
hırslıyım büyütcem bu minişlerii :enbuyukkk:
Dene dene herkes elonden geleni yapsin bence, hic birsey icin gec degil kizlarcanım sonuc kesinse hemen denemek istiyorum 6 senedir sikayetciyim
İbrahim Saraçoğlunun göğüs büyütme kürünü deneyenler varmı arkadaşlar? İbrahim saraçoğluna göre göğüs büyütme 30 a kadar oluyormuş. 30 dan sonra büyümüyormu. Deneyen ve etkisini gören varmı merak ettim arkadaşlar?
Yuuh bir sene adama bak kisa yollardan para yi cebe indirecek birakin kizlar birakin :enbuyukkk: Burdaki seylere dewamm...hihoyyythihoyyytIbrahim saracoglunun kuru yilda 1 beden buyutuyormus ama.. hemde 250 tl miydi neydi bi ara bakmistim resmi web sitesinden.. bence burdaki yapilan seyler daha iyi hem daha cabuk buyutuyo..
Ibrahim saracoglunun kuru yilda 1 beden buyutuyormus ama.. hemde 250 tl miydi neydi bi ara bakmistim resmi web sitesinden.. bence burdaki yapilan seyler daha iyi hem daha cabuk buyutuyo..
kızlar birşey sorucam. günde 10 hurma nar elma sirkesi falan bunlar kilo aldırmaz mı yaben rejimdeyim 4-5 kilo vermeyi düşünüyorum ama göğüslerim küçülmesin istiyorum bunun için önerisi olan var mı? 10 hurma yersem kilo alırım ben daha:1shok: acil cevap bekliyorumsenağlama
valla bugün aktardan küç alabildim sonunda ama içime kurt düştü. açık olandan satın aldım. "ya içinde ne olduğunu bilmediğim şeyler varsa?"
neyse akşam bakiym bi tadına.. umarım işe yarar bişeydir..
kızlar birşey sorucam. günde 10 hurma nar elma sirkesi falan bunlar kilo aldırmaz mı yaben rejimdeyim 4-5 kilo vermeyi düşünüyorum ama göğüslerim küçülmesin istiyorum bunun için önerisi olan var mı? 10 hurma yersem kilo alırım ben daha:1shok: acil cevap bekliyorumsenağlama
Bende uygulamak istiyorum bunları banada yardımcı olabilir misiniz? yaşım 22 ve yurtta kaldığım için hepsini yapmam sorun olabilir ama sizce hangisinden başlamam ve ne kadar süre devam etmem lazım.. Burda peye çok şey yazılmış ve herkes farklı şeyler denemiş bana yardımı olacak şeyleri önerebilirseniz gerçekten çok sevinirim...a.s.
Canım önemli olan kara üzüm çekirdeği we masaj bunlardan başlarsan dewamı gelir yaşın büyüme için çok güzel
Sabah akşam küç alıcaksın we günde 1 defada masaj yapsan yeterli arada çay içebilrsen ya nar ya rezene çayı içebilirsin günde 1 fincan we bunları 2-3 ay kullanman lazım düzenli olarak pozitif düşünerek büyüyecekler diyeceksin tamam mı canımmm sewgilerra.s.