-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.201
Geçen yıldan beri değişik zamanlarda küç, adaçayı, çeşitli yağlarla masaj, keten tohumu, ısırgan tohumu gibi etkenlerle maksimum 5 cm gelişme gösteren göğüs ölçüm, hiç bugünkü kadar artmamıştı, geçtiğimiz 10 gün her gün çekirdekleri ile birlikte 1 nar ve 1 avuç siyah üzüm yedim ve 10 gün öncesine göre gözle görülür (en az 3 cm) fark var. Narın mevsimi bitti sanırım ama bu macerama nar suyu ile devam etmeyi düşünüyorum. Acaba etkisi olur mu:uhm:
arkadaşlar ben de narın faydasını gerçekten gördüm ve maalesef mevsimi geçtiği için nar suyu ve nar çayı içiyorum. gerçek nar kadar etki etmiyor maalesef ama yine de devam ediyorum ben
kızlar daha öncede yazmıştım bu topiklerden birine. nar suyu vs. bunlarda zerre kadar nar yok, aroması var sadece. eşim bizzat bu işin içinde oradan biliyorum. boşuna içmeyin bunları, kimyasal dolu içi.
ben artık nar çayı içiyorum, onda az da olsa nar çiçeği, kabuğu falan yok mudur? normal çay içmektense bunu içeyim diyordum boşuna kafein almamak için
bence nar bunda dayoktur ama, gerçek çaya yeğdir tabi. rezene, adaçayı ..vs iç derim ben.
içtiğim nar ve çilek karşımı hoş kokulu bir çay. rezene içiyorum 2 aydır ama kokusunu duymaktan midem bulanıyor artık. normalde çok çay içerim ama kafein zararlı diye uzak durmaya çalışıyorum. teşekkür ederim uyarın için, paket bitsin almam artık. zaten narın kendisini yedim ilk 2 hafta her gün, gerçekten yararını gördüm. bunlar teselli gibi birşey benim için
Icim rahat etti bak simdi cok sagolkaydirigubbakcemile5 Bugün ücüncü paketi aldim 2 bitsin 3'e basliyorum.. Bu arada benim Nar cayimin icinde franboaz da var InsAllah faydasi olur onun da madem koymuslar icine, neysee ben cayimi hazirlayim...
kızlar 30 yaş ve üzeri olup bunları uygulayıp sonuç alan varmı,ben 30 yaşındayım acaba faydası olur mu?boşuna uygulamış olmayayım yani..
bende 30 yaşındayım tatlım, cevapları bende bekliyorum.
umudun kırılmasın ama bende bir gelişme yok
Kızlar benide aranıza alırmısınız şutarafagitti
hırslıyım büyütcem bu minişlerii :enbuyukkk:
arkadaşlar küç hakkında bir doktorun yorumunu okudum da göğüs büyütmesi hayalden başka bişi değil yazmış ümitlenmesek mi fazla :çok üzgünüm:
Kızlar benide aranıza alırmısınız şutarafagitti
hırslıyım büyütcem bu minişlerii :enbuyukkk:
Evet tadi güzel fena degil, Picwick diye bir marka Türkiye de var mi bilmiyorum:s Ama markete gidersen bakarsin belki vardir gamyoncuiremsuOoo frambuazlı çay kulağa harika geliyoo. Kırmızı terapi gibi çayın ne güzel. Ne marka acaba ya da açık mı?