- 9 Eylül 2008
- 480
- 1
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.181
Canimsin 6'inci ayda denize girmeye baslarsan yine nerden baksan 1-2 ayin var büyütmek icin o yüzden bence sen hiiic dert etme Allahin izniyle InsAllah herkes istedigi bedene ulasacak, yeterki sende biraz caba göster güzelim...kaydirigubbakcemile2offf yaaaaa napıcazz kızlarryazdaa gelioo yaaa bikinilerii nasıl giycess off yaa
Tamam canim ama caylari felan da unutma ve masaj gercekten mucizevi birsey günde 2-3 defa en az 5'er dakikalik masajlar yap gercekten cok faydasi oluyor hihoyyytcnm çaba gösteriorumm göstermezmiyimmm vala hergünn araştıra araştıraa uzmann oldumm yaa :) nisan başından beri küç kullanıorum mart ortasından beride actibreast kremi bakalımm inş büyürr hepimizinkilerr kızlar :)
Evet bu Forum gercekten dörtdörtlük ne ararsan var saglik, bakim, güzellik ve ensaoll cnm bakalımm iiki bu siteyii bulmuşum yaaa
Geçen yıldan beri değişik zamanlarda küç, adaçayı, çeşitli yağlarla masaj, keten tohumu, ısırgan tohumu gibi etkenlerle maksimum 5 cm gelişme gösteren göğüs ölçüm, hiç bugünkü kadar artmamıştı, geçtiğimiz 10 gün her gün çekirdekleri ile birlikte 1 nar ve 1 avuç siyah üzüm yedim ve 10 gün öncesine göre gözle görülür (en az 3 cm) fark var. Narın mevsimi bitti sanırım ama bu macerama nar suyu ile devam etmeyi düşünüyorum. Acaba etkisi olur mu:uhm:
Teşekür ederim, inşallah diyorum ben de :) Evet küç yerine kara üzümü ben de tercih ederim çünkü çok ekşi çok acı bi tadı vardı hem de çoğu zaman saf kara üzüm çekirdeği değilmiş zaten öğüttükleri. Hem kara üzümü çayın yanında yiyebilirsiniz çaya şeker atmak yerine.
Hadi be! Ben nar cayi iciyorum simdi nolcak?senağlamacanım ben hıc cay ıcmemeyı tercıh edıyorum kola kahve de buyume asamasında kullandıgımız caylar ıste kuc tarzı seylerın etkısnı azaltıomuskötükedihüso
Icim rahat etti bak simdi cok sagolkaydirigubbakcemile5 Bugün ücüncü paketi aldim 2 bitsin 3'e basliyorum.. Bu arada benim Nar cayimin icinde franboaz da var InsAllah faydasi olur onun da madem koymuslar icine, neysee ben cayimi hazirlayim...Meyve çayları ve bitki çayları ile siyah çay bir değil ama. Zararlı olan siyah çay.