Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

1) Sabah uyanınca ilk iş çok güzel göğüslerim var sizleri çok seviyorum diyerek güne başlayın herşey sevgiyle başlar. (bunu istediğiniz herşeyde kullanın saç uzatmada, kirpik uzatmada aklınıza gelen istediğiniz her şeyde)delikafadulden

ölemiş bacım bende öyle diyim bakem ne olcek büyürmikine benimkilerde büyürse artık büyümeyen kamaz valla hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

offf yaaaaa napıcazz kızlarr yazdaa gelioo yaaa bikinilerii nasıl giycess off yaa
Canimsin 6'inci ayda denize girmeye baslarsan yine nerden baksan 1-2 ayin var büyütmek icin o yüzden bence sen hiiic dert etme Allahin izniyle InsAllah herkes istedigi bedene ulasacak, yeterki sende biraz caba göster güzelim...kaydirigubbakcemile2

cnm çaba gösteriorumm göstermezmiyimmm vala hergünn araştıra araştıraa uzmann oldumm yaa :) nisan başından beri küç kullanıorum mart ortasından beride actibreast kremi bakalımm inş büyürr hepimizinkilerr kızlar :)

Tamam canim ama caylari felan da unutma ve masaj gercekten mucizevi birsey günde 2-3 defa en az 5'er dakikalik masajlar yap gercekten cok faydasi oluyor hihoyyyt

tşkler cnm :) evet yaa artık kendimi daha ii hissediorum en azından o melankolidenkurtuldumsanki biras hepinize çook teşekkürlerr :)

Geçen yıldan beri değişik zamanlarda küç, adaçayı, çeşitli yağlarla masaj, keten tohumu, ısırgan tohumu gibi etkenlerle maksimum 5 cm gelişme gösteren göğüs ölçüm, hiç bugünkü kadar artmamıştı, geçtiğimiz 10 gün her gün çekirdekleri ile birlikte 1 nar ve 1 avuç siyah üzüm yedim ve 10 gün öncesine göre gözle görülür (en az 3 cm) fark var. Narın mevsimi bitti sanırım ama bu macerama nar suyu ile devam etmeyi düşünüyorum. Acaba etkisi olur mu:uhm:

nar bu konuda cok etkılı ama ben tozunu yıyemedım cok kotuydu cunku cekırdeklı kara uzumden bende yıyorum cnm kucu de bırakdım cunku onun yerıne buna devam edıyorum tadı da guzel hem neden olmasın nar suyu da ıse yarar ıns:1hug:

Teşekür ederim, inşallah diyorum ben de :) Evet küç yerine kara üzümü ben de tercih ederim çünkü çok ekşi çok acı bi tadı vardı hem de çoğu zaman saf kara üzüm çekirdeği değilmiş zaten öğüttükleri. Hem kara üzümü çayın yanında yiyebilirsiniz çaya şeker atmak yerine.

canım ben hıc cay ıcmemeyı tercıh edıyorum kola kahve de buyume asamasında kullandıgımız caylar ıste kuc tarzı seylerın etkısnı azaltıomuskötükedihüso

Meyve çayları ve bitki çayları ile siyah çay bir değil ama. Zararlı olan siyah çay.
Icim rahat etti bak simdi cok sagolkaydirigubbakcemile5 Bugün ücüncü paketi aldim 2 bitsin 3'e basliyorum.. Bu arada benim Nar cayimin icinde franboaz da var InsAllah faydasi olur onun da madem koymuslar icine, neysee ben cayimi hazirlayim...

arkadaşlar ben de narın faydasını gerçekten gördüm ve maalesef mevsimi geçtiği için nar suyu ve nar çayı içiyorum. gerçek nar kadar etki etmiyor maalesef ama yine de devam ediyorum ben

Kızlar ben nar çekirdeği ni öğütülmüş olarak yedim iki kutu o kötü tadına rağmen ama göğüs ölçümde hiç değişiklik olmadı nar çayı içiyorum ama düzenli değil arada hergün içsem daha iyi olur başlıyım hergün içmeye

şimdi çilek yağınyla masaj rezene çayı hurma yiyorum nar çayınıda içsem iyi olacak şimilik bunlarhoş kalına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…