Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Rezene cok etkili.Ben küçe başlamadan önce rezene cayıyla başladım.
15 günde 2 cm büyümüşlerdi.

sadece rezene cayıylamı 2cm büyüdü canım öyleyse çok güzeeeeeelldelikafadulden bende içiyoru 3 gün oldu geceleri içiyorum canım haydi hayırlısı sewgilera.s.

Rezene cok etkili.Ben küçe başlamadan önce rezene cayıyla başladım.
15 günde 2 cm büyümüşlerdi.

merhaba maskaraa yenı üye oldum bende.yazdıklarınızı okudum ve benımde gercekten küçükler yanı dolgulu 75 i bile dolduramıyorum küç e basladım 2 gün oldu sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorum yoğurtla beraber henüz bi etkisini görmedim daha baslangıç fakat cayda denemek istiyorum belkı etkısını görebilirim zamanla. sen rezene cayını 15 gün günde 1 kere içtin ve etkısınımı gördün? bende baktım ama naneli rezene cayı var sallama olarak omu senınkıde? yardımcı olursan sevinirim biran önce kullanmak istiyorum.şimdiden teşekkürler..

sadece rezene cayıylamı 2cm büyüdü canım öyleyse çok güzeeeeeelldelikafadulden bende içiyoru 3 gün oldu geceleri içiyorum canım haydi hayırlısı sewgilera.s.

selam canım sendemi içiyosun rezene cayından?? bende içmek istiyorum alıcam ama nane pek sevmiyorumda sallama paket alıcam cayı üzerinde naneli yazıyodu size sormak istedim??

selam canım sendemi içiyosun rezene cayından?? bende içmek istiyorum alıcam ama nane pek sevmiyorumda sallama paket alıcam cayı üzerinde naneli yazıyodu size sormak istedim??

cnm bugun aldım bende sanırım demek ıstedıgın cay nane rezene lıptonun bende bugun ıcdım nanesı baskın degıl cnm vede rezene acı dıye duymusdum acılıgını da almıs tadı ıyı yanıhihoyyyt

:))) bende evde zaten hiçboş durmuyorum alışkanlık oldu, ayyy çok komik yaww !!!

merhaba konunun başından okudum ama atlayarak okudum bayağı doldurmuşsunuz arkadaşlar inşallah işe yarıyodur ki yaradığını söyleyenler var ben yorumlar geldikten sonra yapmaya başlayacağım

öylemi canım saol walla iyi oldu bunu söylemen alıyım o zaman güvenememiştim pek:)

öylemi canım saol walla iyi oldu bunu söylemen alıyım o zaman güvenememiştim pek:)

yanı ılla tek rezene olacak dıye sart yok ya nanelı rezeneden de bısı olmaz heralde sade rezene sallamada vardı da ben bunu tercıh ettım tadı kotu olursa ıcemem dıe ama ıyı bu ıcılebılır sekılde yanı cnm hihoyyyt

Ben de o östrojen ile ilgili seyleri zaten bu forumda okumustum paylasiyim dedim...:ecrin_bebek:

Hah söyle ben de tek ben miyim yiyen diyordum.. Bende gunde 3-5 tane gibi yiyorum ins. ise yarar ...hihoyyyt

valla kurallara boşuna altın denmemiştir bence. ben sadece buz masajını haftada bir yapıyorum, onun dışında hepsini uyguluyorum. 2 ayda 2 beden olması biraz ütopik kaçmış bence ama olsun nerdeyse bir beden büyüme var. bu ölçüm inmesin yeterki diyorum bıraktığım zaman, fazlasıyla razıyım şimdiki halime

Sende büyüme var mi oh ne güzel darisi basima, sen ne zamandir bu yöntem leri uyguluyorsun canim??gamyoncuiremsu

Sende büyüme var mi oh ne güzel darisi basima, sen ne zamandir bu yöntem leri uyguluyorsun canim??gamyoncuiremsu

Canım ben 15 şubatta başladım, nerdeyse 2 ay olacak işte. 77 cm le başladım şimdi 83 çıkıyor. 70 beden giyerdim ben, 75 teki boşluk sinirimi bozuyordu. Şimdi 70 beden sütyenimi tam dolduruyorum, hatta sıkıyor biraz. Kendimi kandırmayayım diyorum, sıkmıyordur diye ama yok ciddi ciddi büyümüş. Hani cm olarak büyüme var ama onun dışında da yuvarlaklığı belirginleşti ve dolgunlaştı kesinlikle. Ben bir 2 ay daha devam edeceğim ama. Sadece rezeneyi değiştirip yerine melek otu yada şerbetçi otu içmeyi düşünüyorum

ahhh geçen ramazan oruç tuttumda her gün 2 hurma yiyordum göğüslerim nasıl güzelleşti dolgunlaştı anlatamam bende konu açacaktım bu mevsimde nerden bulurum hurma diye bilen varmı arkadaşlar nolur cvp yazın ? ramazan dışında pek hurmaya rastlıamıorum

valla ben markette gördüm en son aldığımda. kuruyemiş satan dükkanlarda olabilir, aktarlarda da olabilir. bu defa mısır çarşısına gidip almayı düşünüyorum, orada kesin taze olanı vardır

Vay be, peki sen neler yaptin bu surec te mesela sporu felan yaptin mi sende?

Canim bence de Marketler de vardir....Ben Türkiye de yasamadigim icin pek yardimci olamiyorum :bbo: Ama ben burda Marketten aliyorum, bir kac cesiti var, eminim orda da vardir Marketlerde, umarim bulursun güzelim hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…