Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

yaa ama cok sınır bozucu oldu acaba kullandıgım yagın mı etkısı falan kı dedım ama bakalım ıns bıtınce gerı duzelır yaa offfff yaa asagı yukarı degılde sankı hafıf boyle sıkar gıbı yapıp bırakmak mı kalınlastırdı kas hıc sevmem kı ben yaasenağlamasenağlama

canlarım ben rezene çayını doğadan aldım onda tek rezene war mameli değil yani aklınızda bulunsun hoş kalına.s.

ben lıpton aldım cnm sade de vardı ama bunu secdım ne bılıyım acı falan dedlıer ondan nane en azından dedım daha ıyı olur tadı ama sevdım bakalım bu bıtsın bıde dıgerını alırım 20 gun gıder zatenkaydirigubbakcemile3

kızlar bide bugün dr i saraçoğlu şunu dedi gösüslerin büyümesi 28 30 yaşlarına kadar büyür diyorsenağlama son senemmm hemen büyütmem lazımmm imdaaaatttdelikafadulden

ya adam göğüs büyütmesiyle ilgili kür wericekti kaynattılar konuyu yaaa çok sinir oldum:mymeka:

Evet hemen baslayim dedim sonucta ha bugün ha yarin... Muzik dinleyerek iki sarki dinlerken yaptim sonra dedim bu kadar yeter ilk günden fazla yüklenmeyim... InsAllah faydasini görürüz hepimiz güzellerimm...:enbuyukkk:

sıtesınden bak cnm belkı orda vardır hep oyle oluyo zaten beklerım beklerım program bıter ama ıstedgım seyı duyamamsenağlama

Haa sen sikip birakiyorsan bence ondandir emin degilim ama olabilir normal masaj yapsan belki geri gider D

sıtesınden bak cnm belkı orda vardır hep oyle oluyo zaten beklerım beklerım program bıter ama ıstedgım seyı duyamamsenağlama

baktım canım ordada açık seçik bişey yazmıyo bi hormon testi istiyolar onu diyo sonra bize gelin görüşelim yani neyse bizim yöntemler daha güzellhihoyyyt

o zaman benım onumde tam 6 sene daha var hımm ıns bu sene buyur dıyorum bakalım:teytey:

Mrb kızlar bende sızın kervandanım kÜÇÜkler:) ıbrahım saraÇoĞlunu duydum koŞa koŞa nete baktım 250 tl mıŞ sonra bu yazıyı gÖrdÜm .uygulayıpta yararnı gÖren varmı arkadaŞlar ya bır yardımcı olursanız sevınırmı benımkılerde kÜÇÜcÜk:)

a.s.
Küçükler kervanına hoşgeldin.. a.s. Saraçoğlu'nun kürünü kullanan duymadım pek ama ondan daha ucuza büyütme yöntemleri kullanıyoruz burada. Herkes kendine en uygun olanını seçiyor. kara üzüm çekirdeği, rezene, adaçayı, melek otu, şerbetçi otu gibi bitki çayları, çeşitli bitkisel yağlarla masajlar ve spor en popüler olanları. Öncelikle konulara şöyle kabaca bir göz atıp kendine uygun olanı seç derim. Kararını verince de paylaş bizimle, aklına takılan neredeyse her soruya burada cevap bulabilirsin. Şimdiden kolay gelsin :sm_cool:

YANı BAŞKA KÜRLERDE VAR BEN EN BAŞ SAYFADAKNı HERKESıN UYGULADIĞNI SANIYORDUM YA sen hangisini uyguluyon faydasını gördüğnü yazmışın ne uyguluyon kııız anlat bacım anlathihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…