Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Hii sen neler kullaniyorsun rezene cok ise yariyor kadinlarin östrojen hormonunu calistiriyor adet agrilarina ve gögüs büyütme de ise yariyor diye yazmis bazi arkadaslar...hihoyyyt

ben suan daha baslamadım caya falan sadece bonvıvayı kullanıom buyutucu yag uc ay olacak nerdeyse az kaldı bıtsın az ara verecem sonra ıste cay farklı yaglarla masaj falan bıde cılek de aklıma yattı onuda deneyım dıom bakalımkaydirigubbakcemile3

Haydi hayirlisi ins. ise yarar herkezin... Canim gözle görülür veya ölctügünde bir büyüme oldu mu?

hemde nasıl yanı benım hıc yokdukı cnm yaa artık ele gelıo evet olcu olarak da sırttan ama 84 cm gelıo ama sırtımdan yanı ole cok buyuk degıl ama ıyı yınede ama 80 beden ıstıom ben suan 75ın en kucugu falan:1shok:

InsAllah olacak... Yarabbim artik duy bu kullarinin sesini de artik bizim de memislerimiz istedigimiz ölcülere gelsin, cabalarimiz bosuna gitmesin AMINN sırnaşık şey:icecream:

dualarınıza katılıyorum arkadaşlar. son günlerde yeter artık ancak eline gelecek kadar büyüdü daha da olmaz diyorum ama forumu okuyunca tekrar azimleniyorum. iyi ki birbirimizden destek alabiliyoruz, dert ortağı olmak böyle birşey olsa gerek

evet cnm yaa ınsana moral oluyo bıde cılegı de deneyım dıorum ben sende okudunmu hihoyyyt

evet, okudum canım. göğsümle o kadar meşgulüm ki ne olacağını şaşırdı zavallıcıklar. hazır çilek mevsimi de gelmişken denemeyi düşünüyorum. ama korkuyorum şimdi bu kadar yoğun çabadan sonra büyüyüp bırakınca aniden sönüverirse diye. o yüzden biraz da kademeli yapmak gerek diye düşünüyorum

bende cnm yaa sımdı yag bıtınce ara verıyım vucudum dınlensın dıom bı yandan da ya sonerse dıe korkuom bu asamaya gelene kadar ne cekdım dıomkaydirigubbakcemile3

kızlar şuan memişlerim çok güzel adet dönemim yaklaştı o yüzden şiştiler hep böyle kalsalar keşkeee:dance:rezenenye başladım we çilek yağı bide çemenyağı alıcam onlarıda kullanıcam bakalım inş iyice büyürler küç ü bıraktım şimdilik dinlenme aşamasındayım mayıs gibi tekrar başlıycam ozamana kadar masaj rezene çayı acaba rezene çayını ne kadar kullansak kızlar fazlası zararlımıdır sewgilerra.s.

ben 15 şubattan beri rezene çayı içiyorum her gün. bende yan etkisi omadı ki hassas bir bünyem vardır. sadece geçen ay reglim 1 hafta gecikti, o kadarı da normaldir herhalde.

Hii sen neler kullaniyorsun rezene cok ise yariyor kadinlarin östrojen hormonunu calistiriyor adet agrilarina ve gögüs büyütme de ise yariyor diye yazmis bazi arkadaslar...hihoyyyt

canım östrojen hormonunu çalıştırıyosa we adet agrılarını alıyosa çok iyi ya benim agrılarım çok oluyo ilk gün memeişlerimizide büyütürse değme keyfimize inş dogrudur araştırmadım ama bi bakim şu rezeneye grş kızlarr:1hug:

ben ilk başlarda kokusundan dolayı çok zorlanıyordum içerken. içine bal kattım epey bir süre, öyle idare ettim. şimdilerde sade içiyorum, biraz daha alıştım ama yine de soğutup kokusunu almaya fırsat kalmadan dikiyorum bardağı

Yurdumuzda Ege, Akdeniz ve Karadeniz kıyı kesimleri olmak üzere tüm bölgelerimizde yetiştirilmektedir.
İştah açıcıdır. Bedeni iyice temizlemek üzere, ezilmiş tohumları sıcak banyo suyuna eklenir. Ağız kokusunu gidermek üzere, tohumları çiğnenir. Yüzü derinden temizlemek üzere, ezilmiş tohumları yüz maskelerinin formülüne katılır. Emziren annelerde, sütü artırıcıdır. Mide ve bağırsak hastalıklarında rahatlatıcıdır. Sindirime yardımcı olur. Mide ve bağırsak gazlarını söktürür. Bronşitte ve öksürük nöbetlerinde rahatlatıcı etkisi vardır.
UYARI: Rezene, bedene aşırı dozlarda alınmamalıdır.

genelde bunlar yazıyo ama östrejenle alakalı bişey yazmıyodu sewgiler

canım ya masajla nasıl büyüyor 3 5 dakıkada o videoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…