- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.101
Testerella kim kiz? :CüvCüv:ayrıca rezene nın tadıda acıymıs yaaoff neden lezzetlı sevdgıım seyler olmuyo faydalı ben bıde testerellanın yontemı varya 8 bıtkı onu denemeyı dusunuom bakalım cnm yaa rezene onda da var hemsırnaşık şey
Hii sen neler kullaniyorsun rezene cok ise yariyor kadinlarin östrojen hormonunu calistiriyor adet agrilarina ve gögüs büyütme de ise yariyor diye yazmis bazi arkadaslar...hihoyyyt
Haydi hayirlisi ins. ise yarar herkezin... Canim gözle görülür veya ölctügünde bir büyüme oldu mu?
InsAllah olacak...hemde nasıl yanı benım hıc yokdukı cnm yaa artık ele gelıo evet olcu olarak da sırttan ama 84 cm gelıo ama sırtımdan yanı ole cok buyuk degıl ama ıyı yınede ama 80 beden ıstıom ben suan 75ın en kucugu falan:1shok:
Testerella kim kiz? :CüvCüv:
InsAllah olacak...Yarabbim artik duy bu kullarinin sesini de artik bizim de memislerimiz istedigimiz ölcülere gelsin, cabalarimiz bosuna gitmesin AMINN sırnaşık şey:icecream:
dualarınıza katılıyorum arkadaşlar. son günlerde yeter artık ancak eline gelecek kadar büyüdü daha da olmaz diyorum ama forumu okuyunca tekrar azimleniyorum. iyi ki birbirimizden destek alabiliyoruz, dert ortağı olmak böyle birşey olsa gerek
evet, okudum canım. göğsümle o kadar meşgulüm ki ne olacağını şaşırdı zavallıcıklar. hazır çilek mevsimi de gelmişken denemeyi düşünüyorum. ama korkuyorum şimdi bu kadar yoğun çabadan sonra büyüyüp bırakınca aniden sönüverirse diye. o yüzden biraz da kademeli yapmak gerek diye düşünüyorum
kızlar şuan memişlerim çok güzel adet dönemim yaklaştı o yüzden şiştiler hep böyle kalsalar keşkeee:dance:rezenenye başladım we çilek yağı bide çemenyağı alıcam onlarıda kullanıcam bakalım inş iyice büyürler küç ü bıraktım şimdilik dinlenme aşamasındayım mayıs gibi tekrar başlıycam ozamana kadar masaj rezene çayı acaba rezene çayını ne kadar kullansak kızlar fazlası zararlımıdır sewgilerra.s.
Hii sen neler kullaniyorsun rezene cok ise yariyor kadinlarin östrojen hormonunu calistiriyor adet agrilarina ve gögüs büyütme de ise yariyor diye yazmis bazi arkadaslar...hihoyyyt
kafayı takmış bulunmaktayız göğüslerimize :roflol:
sporla masajın çok etkili olduğunu duymuştum. aklıma geldikçe masaj yapıyorum ama çoğu zaman unutuyorum.
bir video izlemiştim, masajla 3 5 dakikada kadının göğüsleri büyüyodu.