- 9 Mart 2009
- 308
- 1
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.141
Vay be, peki sen neler yaptin bu surec te mesela sporu felan yaptin mi sende?
Aaa bende yapiyim onlari ben pek ise yaramz diyordum, senin dedigin o su silisi kollarini one koyuyorsun sonra yanlara acip kapama hareketi yapmak mi? Bende yapiyim eger oysa ben onu bir ara kollarimi inceltmek icin yapiyordum gogus icin ise yaramaz diyordum, peki onu gunde kac tane veya kac dakika yapiyorsun?gamyoncuiremsuevet canım spor derken ellerimizi birleştirip birbirine doğru itme hareketini yaptım ve 1 lt lik su şişelerini kullandım dumble niyetine. forumda başka bir yerde okumuştum tavsiye ediyorlardı. şınav çektim bir de dayanabildiğim kadar, ortalama 10-15 defa oluyor
ahhh geçen ramazan oruç tuttumda her gün 2 hurma yiyordum göğüslerim nasıl güzelleşti dolgunlaştı anlatamam bende konu açacaktım bu mevsimde nerden bulurum hurma diye bilen varmı arkadaşlar nolur cvp yazın ? ramazan dışında pek hurmaya rastlıamıorum
Aaa bende yapiyim onlari ben pek ise yaramz diyordum, senin dedigin o su silisi kollarini one koyuyorsun sonra yanlara acip kapama hareketi yapmak mi? Bende yapiyim eger oysa ben onu bir ara kollarimi inceltmek icin yapiyordum gogus icin ise yaramaz diyordum, peki onu gunde kac tane veya kac dakika yapiyorsun?gamyoncuiremsu
Heheh oke tskler canim, o yerde yatma hareketini yapacagim artik hatta az sonra basliyim diyorum, da sinav cekmek cok zor onu yaparmiyim bilmiyorum yapsamda ne kadar dayanabilirim onu hic bilmiyorum artik 1-2-------üüüccc demeden yerdeyim :roflol:sırnaşık şeycanım söylemeyi unuttum günde 2 defa, toplamda 15 dk ancak sürüyordur. kaslara fazla yüklenmek istemiyorum, mazallah ters bir hareket yaparımzaten 1 lit lik şişeler hafif geliyor artık. kollarım güçlendi galiba :teytey:
Bende demin mutfaga siselere su doldurmaya gidince dizlerimde duruo yapsam olur mu acaba diyordum bak ayni kafadayiz demekki, de su siseler sinirimi bozdu sadece 0,5l lt lik buldum bu ülkenin herseyi anormal 1,5 lt ve 0,5 lik var anca delirecem nedir bu basima gelen sacmaliklar:tomato::bbo:canım şınav için önce daha kolayı var onu yapıyorum ben. dizlerinin üstünde duruyorsun. kollar yerde ve sen eğilip kalkıyorsun 10-15 defa. bu yarım şınav sayılıyor ama yine de faydalı. bununla başla. normal şınav bana da zor geliyor ama gün geçtikçe daha kolaylaşıyor. şimdiden kolay gelsin canım
Heheh oke tskler canim, o yerde yatma hareketini yapacagim artik hatta az sonra basliyim diyorum, da sinav cekmek cok zor onu yaparmiyim bilmiyorum yapsamda ne kadar dayanabilirim onu hic bilmiyorum artik 1-2-------üüüccc demeden yerdeyim :roflol:sırnaşık şey
sınav goguslerı kesınlıkle buyutuyo tanıdıgım bırınden bılıyorum hemde baya etkılı
erkeklerde bile nasıl göğüs yapıyor değil mi? bizim göğüslerin yağlanması biraz zor, bari kaslarımızı güçlendirelim masaj ve sporla da biraz belirgin olsunlar.
Wuyhh 90 mi?:1shok: Bende de daha ergenlik dönemindeyim InsAllah ise yarar ozaman simdi 20 tane cektim, 7-8 dakika da yerde yatma hareketini yaptimhihoyyyt Artik yine de buyumezlerse bilmiyorum artik naapicam:1no2:evet cnm benım dedıgım kısı ergenlık donemınde yapmıs kız ama bılınclı olarak degıl yanı oylesıne suan 90 beden takıo:teytey:
Wuyhh 90 mi?:1shok: Bende de daha ergenlik dönemindeyim InsAllah ise yarar ozaman simdi 20 tane cektim, 7-8 dakika da yerde yatma hareketini yaptimhihoyyyt Artik yine de buyumezlerse bilmiyorum artik naapicam:1no2:
Hii belki masaj yaparken kollarini cok sikiyorsundur ondan olabilir diye düsünüyorum baska da aklima birsey gelmiyor, gecenlerde de yazmishsin dun gece yatmadan masaj yaparken aklimdaydi benimkilerde kalinlasmasa bari simdi de onunla ugrasirken memisler geri kuculecek töbe yarabbim zaten kollarim yeterince BUF BUF larlaelaelaelaelaetek derdım kollarım kalınlasmasın zaten masajdan dolayı cok kalın oldu anlamıyorum yaa kızlar masaj yapıp da kolları kalınlasan pazu yapan varmı neden boyle oldu anlamadım yaaa
Wuyhh 90 mi?:1shok: Bende de daha ergenlik dönemindeyim InsAllah ise yarar ozaman simdi 20 tane cektim, 7-8 dakika da yerde yatma hareketini yaptimhihoyyyt Artik yine de buyumezlerse bilmiyorum artik naapicam:1no2:
Yok canim sizden niye gecsin siz de gayet genc hatunlar siniz sonuctahihoyyyt herkez yapabildigi kadar yapsin da sonra sinav i birakinca memislerimiz de kaybolmasin, ben sahsen hayatim boyunca sinav cekecegimi sanmiyorum...:bbo:evet cnm bızden bıraz gectı ama yınede denemeye deger yanı