- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.041
sanki sönecekmiş gibi geliyor, inanamıyorum bazen böyle kalacağına. okulda derslerime bu kadar azmetsem neler yaparım kim bilir
profesör olurum ya yine de, az biraz o yolda da azmediyorum neyseki. şakkıdı ben de sağıma döner yatardım hep şimdi sırtüstü yatıyorum. aman diyorum altta kalmasınlar. hamileyim de bebeğimi düşünüyorum sanki. :roflol:
başladığımdan beri sadece regli döneminde ara verdim sanırım. net hatırlamıyorum ama 1-2 gün yapamadım galiba
regli dönemi öncesi sadece birkaç gün masaj yaparken çok ağrıdı. ben de normal zamanlar gibi yapamadım, sanırım bir-iki gün de zorunlu ara verdim. sonra hemen başladım
slm kızlar nasıl gidiyor 3 ay oldu ve sonucu yazıyorum regl dönemimden sonra küçülmese tam 7 cm nasıl sizce:enbuyukkk:
28 evet az kaldı küç,rezene civan perçemi şerbetçi otu hepsinden azıcık alıp karıştırıp demledim küç ayrı onu suyla yuttum deneyin inan bende masaj da yok
Merhaba herkese bende yaklaşık 1 aydır düzenli küç yemedim daha sonra bitti ve almadım.Sadece rezene cayı içtim günde bir bardak ve ölctüm tabiki bugün itibariyle
Gögüs ölcüm 91 den 89 a geriledi.
Yaklaşık 2 ayda 7 cm büyütmüşken şimdi 2 sini verdim gene :)
Bilgilerinize arkadaşlar.
Bu arada bu söylediklerimi küçün başlıgına yazmak isterdim ama ordaki ve diger başlıklardaki seviyesiz ve abuk sabuk konuşmaları görünce ne olmuş ya bu topige çivisi çıkmış diye düşünmeden edemedi.
Lütfen başlıkları konuyla ilgili konuşacaksak kullanalım.
Amacınız sohbetse başka bir alanda konusun dilediginiz kadar.
Canım çok az kullanmışsın küç ü 3 ay kullansaydın 2 ay düzenli kullansaydın 3.aydada günde bir defa iki günde bir falan alsaydın ozaman ölçün gerilemezdi inmezdi yani ben öyle yaptım benimki aynı duruyo grş canımmma.s.
ben de küç e başlamayı düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla demirle beraber kalsiyum almamak gerekiyor. ben doktora kansızlık için gittiğimde demir haplarını içerken kahvaltıda peynir-süt tüketme demişti. ama bu forumda yoğurtla beraber yiyenler var diye okumuştum. hangisini yapmak gerek acaba kafam karıştı