- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.021
ben biy senedir sefgilime mıncıklatıyom biybuçuk beden büyüdüler siz çok uğraşırsınız böle kendi kendinize
valla kendım yapmayı ugresmayı tercıh ederım cnmsırnaşık şeysırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben biy senedir sefgilime mıncıklatıyom biybuçuk beden büyüdüler siz çok uğraşırsınız böle kendi kendinize
Iste ben minciklamaya basladiktan sonra dagildi yumusadi sanki ama bilmiyorum simdilik boyle yapiyorum hayirlisi
Iste ben minciklamaya basladiktan sonra dagildi yumusadi sanki ama bilmiyorum simdilik boyle yapiyorum hayirlisi
kocana elletmiyecenmi yani :1shok: sen ciidi düşünüyom dedin ya sefgilinle bende o yüzden dedim eflenirsiniz belki diye
ben yine de o sertlikle çok uğraşma derim. süt salgılanmasını sağlayan kısım o sanırım ve olması gereken bir sertlik. bizim göğsümüzde yağ olmadığından direkt elimize geliyor. yine de göğsü büyük birine sormak lazım onlarda da var mı diye
Insallah bi gun biz de ole oluruz da bilmiyorum benim elime gelmiyor yaa deriz hahahah yok herkeze yardimci olmak lazim...ben sordum gelmıo bıle dedısenağlamasenağlama bızımde elımıze dahı gelmeyecek gunlerımız olacakmı kıkaydirigubbakcemile3:sm_cool::sm_cool:
Ne diyecem gogsu buyuk birine pardon seninkilerin masallahi var bole bole olunca bole mu oluyor felan mi diyim o da yuru git sapikk der heralde hhahahha
Yani dagilmasi mi iyi dagilmamasi mi anlamadimm?
yalnizliğim semde kimseye mıncıklatmadım de ben gitçem yatıcam sarmadı bu forum beni
Insallah bi gun biz de ole oluruz da bilmiyorum benim elime gelmiyor yaa deriz hahahah yok herkeze yardimci olmak lazim...
Evet hic bir giysi giyince cok guzel oldu diymiyorum sadece pantolon ve eteklerde pff, yani anliyacaginiz en cok kendim icin istiyorum gerisi hikaye
Yok yaa silikonlu sutyen'le felan rahat hissetmiyorum benim olmayan birseyleri tasiyormus gibi benim istedigim boyle bakinca mutlu olabilecegim giydiklerim de guzel gorunebilecegim bir seyler olmali gamyoncuiremsuyaa gıysı yıne sılıkonlu sutyenle falan halloluyo da cıplak bakınca aynaya kotu gercı artıkbakmak hosuma bıle gıdıo
hihoyyyt
Yok yaa silikonlu sutyen'le felan rahat hissetmiyorum benim olmayan birseyleri tasiyormus gibi benim istedigim boyle bakinca mutlu olabilecegim giydiklerim de guzel gorunebilecegim bir seyler olmali gamyoncuiremsu
ne kadar silikonlu olsa da sütyenler göğsünün üstüne kocaman bir kalıpla dolaştığını hissediyorsun. sütyensiz dolaşabiliyorsun evde erkek çocuğu gibi, kadınsılık olmuyor hiçbir şekilde. bu arada büyümeye başladığından beri hayatımda hiç bakmadığım kadar göğüslerime baktım sanırım, ben de bu hallerini beğeniyorum.