- 6 Mart 2009
- 470
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.001
Benimkiler de de bazen bi masaj yapiyim diyom sanki icleri kiziliyor ah uh diye diye basliyorum sonra geciyor masaj yaptikca ama ertesi gun yine oluyorolmazmı agrı var tabıkı bazen cok sıddetlı bazen daha hafıf yanı ama bazen cok fena oldugu da oldu ama bu benı nedense hıc uzmedı sıkayet de etmedım sevındım aksıne:dance::teytey:delikafaduldendelikafadulden
Benimkiler de de bazen bi masaj yapiyim diyom sanki icleri kiziliyor ah uh diye diye basliyorum sonra geciyor masaj yaptikca ama ertesi gun yine oluyor
öle olsun bakalım anlaşıldı zaten hihoihihohohihihoho
Kızlar bende büyüme olmasına rağmen nerdeyse hiç ağrı olmadı. Ağrı olsun diye bekledim ama ilginçtir ki ne sızı ne ağrı olmadı
çapkınkız bişe sorcam ama nez gibi yalancık yapma sende sefgilin hiç mıncıkladımı memişlerini kime sorsam yok dio inanmıyom falla
yaaa bence siz hepiniz küçük die elltmiyonuz elletebilmek içinde harıl harıl büyütmeye uğraşıyonuz hihohohoihiohoho
Evet buzlu masaj geri agrizini gecirip yumusatiyor...
Benim sevgilim yok ki cimcime, ki olsa da ole kolay kolay elletmem
yaaa bence siz hepiniz küçük die elltmiyonuz elletebilmek içinde harıl harıl büyütmeye uğraşıyonuz hihohohoihiohoho
Bende aksine en cok icini minciklayip dagitmaya calisiyorum faydasi olur diye :dance:bende regl öncesi hassasiyet olmuştu, masaj yaparken ağrıdı bu yüzden. bunun dışında normal zamanlarda sızı yok ama büyüme devam ediyor. içindeki bezeye bastırmak istemiyorum, masajı yaparken göğsüme bastırmamaya çalışıyorum artık.
bende regl öncesi hassasiyet olmuştu, masaj yaparken ağrıdı bu yüzden. bunun dışında normal zamanlarda sızı yok ama büyüme devam ediyor. içindeki bezeye bastırmak istemiyorum, masajı yaparken göğsüme bastırmamaya çalışıyorum artık.
Bende aksine en cok icini minciklayip dagitmaya calisiyorum faydasi olur diye :dance:
Bende aksine en cok icini minciklayip dagitmaya calisiyorum faydasi olur diye :dance:
ben de önceden öyle düşünürdüm, içinde olgunlaşmadan kalmış gibi gelirdi ve sıkardım. ama sonra biryerlerden okudum zararlı olur diye bıraktım. zaten büyümeye başlayınca eski sertlik kalmadı. etrafını yağ kapladı da elime daha az gelir oldu sanki. büyüdüğünü bundan bile anlayabiliyorum
Iste ben minciklamaya basladiktan sonra dagildi yumusadi sanki ama bilmiyorum simdilik boyle yapiyorum hayirlisiıcındekı tabaka sertmı senın benım yumusadı baya yaa masajdan sonra :teytey:
yaaa kendi ağzınla söyledin işte eşime diyosun eşine elletebilmek için uğraşıyosun eş sefgili ne farkeder bugün sefgili yarın eş hepsi erkek miyyeti çabalar onlar için sonuçta