Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

Canım çok az kullanmışsın küç ü 3 ay kullansaydın 2 ay düzenli kullansaydın 3.aydada günde bir defa iki günde bir falan alsaydın ozaman ölçün gerilemezdi inmezdi yani ben öyle yaptım benimki aynı duruyo grş canımmma.s.

Haklısın cnm.Biraz büyüdüler ya havaya girdim hemen :) bıraktım.
Şimdi küç aldım yola devam durmak yok.
Ama ben bu süre zarfında gögsümün küçüldügünü hiç farkedemedim.
Gögüslerim bayag şekilli herşeye ragmen onları cok seviyorum artık.
Benim istedigim yuvarlak hale geldiler.Biraz daha büyüseler biraz daha...
Bu arada dogadan da bitkisel karışım var cay şeklinde sallama olarak.
ıçinde rezene civan percemi ısırgan yapragı ve daha bircok bitki var bunlar zaten gögüse iyi gelen btikiler şimdi onu da içiyorum.Deneyin derim.
Nurcum bende seni öpüyorum cnm.
Bu arada diger arkadaşları görememk üzüyor beni kim oldukları belli her neyse daha fazla uzatmak istemiyorum cünkü bende bir uyarı aldım, o resim konusuyla ilgili...:eek:

arkadaşlar küç süt we yogurtla almayın diyorum ben ama yazıalrımı okuduysanız
ben kahwaltıdan sonra baya sonra 12-1 gibi küçü suyla yutuyodum bide yatarken yine 12-1 gibi saatli yani süt yogurt yok yesem bile etkisi geçmiş oluyodu
sizde bence en rahat olarak suyla alın alışıyosunuz zamanla inanın bana içeyenler için a.s.
sewgiyle kalınnn

Maskaracım durma tabi yoluna dewam et küçü dewaaamm
canım bende rezene çayı aldım onu içiyorum bakalım ne olucak kedine iyi bak canım bysa.s.

arkadaşlar küç süt we yogurtla almayın diyorum ben ama yazıalrımı okuduysanız
ben kahwaltıdan sonra baya sonra 12-1 gibi küçü suyla yutuyodum bide yatarken yine 12-1 gibi saatli yani süt yogurt yok yesem bile etkisi geçmiş oluyodu
sizde bence en rahat olarak suyla alın alışıyosunuz zamanla inanın bana içeyenler için a.s.
sewgiyle kalınnn

suyla denedım cnm ama felaket yanı ınan kı zaten zorlanıom baya cıkarack gıbı oldum afedersın ama cok kotu olmazsa kapsulude var onu alacam cnm yaa baya pahalı ama napıyımhihoyyyt

ya birde küç yüzümde sivilce yaptı, kızarıklık oldu daha doğrusu. başka böyle etki gören varmı acaba?

ben sabah öğlen akşam yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı alıyorum küçü henüz 5 gün oldu. ama 1 aydır falan rezene çayı içiyorum bir faydasını göremedim malesef

ben de yoğurtla alınmaması gerektiğini düşünüyorum ama burada bazı arkadaşlar özellikle yoğurtla alınmasını tavsiye etmişlerdi, ondan dolayı kafam karıştı biraz. ben balla karıştırıp macun yapsam diyorum, yemesi daha kolay olur. öyle deneyen var mı acaba?

kıslar bişi sorucam göğüsün 1 beden büyüdüğünü nasıl anlıcas yaklaşık 1 buçuk ay falan oldu burda yasılanları yapalı başlangıçda 74 cm di şimdi 79 cm gelio 75 beden dolgulu içi çamaşırı hafif bol gelio kaç olursa 80 beden südyen takabiliris:uhm:

kıslar bişi sorucam göğüsün 1 beden büyüdüğünü nasıl anlıcas yaklaşık 1 buçuk ay falan oldu burda yasılanları yapalı başlangıçda 74 cm di şimdi 79 cm gelio 75 beden dolgulu içi çamaşırı hafif bol gelio kaç olursa 80 beden südyen takabiliris:uhm:

Meme altı çevresini ölçelim;

70 cm. ve altı:70
71 - 75 cm. arası:75
76 - 80 cm. arası:80
81 - 85 cm. arası:85
86 - 90 cm. arası:90

Tam memenin çevresini ölçelim;
Fark (Cup ölçüsü)
6.5 cm.den küçükse:A
6.5 - 13 cm. arası:B
14 - 19.5 cm. arası:C
19.5 - 26 cm. arası:KK70:

Meme altı çevresini ölçelim;

70 cm. ve altı:70
71 - 75 cm. arası:75
76 - 80 cm. arası:80
81 - 85 cm. arası:85
86 - 90 cm. arası:90

Tam memenin çevresini ölçelim;
Fark (Cup ölçüsü)
6.5 cm.den küçükse:A
6.5 - 13 cm. arası:B
14 - 19.5 cm. arası:C
19.5 - 26 cm. arası:KK70:

canim tam meme cevresini nasil olcucez? ben anlayamadim da

suyla denedım cnm ama felaket yanı ınan kı zaten zorlanıom baya cıkarack gıbı oldum afedersın ama cok kotu olmazsa kapsulude var onu alacam cnm yaa baya pahalı ama napıyımhihoyyyt

canım bende ilk başta yiyememiştim hazır küçük pudinlerle yedim azcık pudink 1tatlı kaşıkda küç güzelce yedim sonra tadına alıştım suyla alabildim sende sewdiğin bişeyle dene alışırsın zamanla canım

plastik kaşık kullanıyosun dimi canım yerken küç ü sewgilerrra.s.

canım bende ilk başta yiyememiştim hazır küçük pudinlerle yedim azcık pudink 1tatlı kaşıkda küç güzelce yedim sonra tadına alıştım suyla alabildim sende sewdiğin bişeyle dene alışırsın zamanla canım

plastik kaşık kullanıyosun dimi canım yerken küç ü sewgilerrra.s.

yoo normal tatlı kasıgıyla bı kez ayranın yada sutun ıcıne atıyorum sonra nefesımı tutup bı seferde ıcıyorum cnm yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yoo normal tatlı kasıgıyla bı kez ayranın yada sutun ıcıne atıyorum sonra nefesımı tutup bı seferde ıcıyorum cnm yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım metal kasıkda kullanılmaması gerekirmiş plastik kaşık kullan canım metal kullandınmı özelliğini kaybedebiliyomuş okişş miii canımmmmkaydirigubbakcemile5

metal kaşık kullanmamak küç içindeki demirden kaynaklanıyor. kalsiyum içeren gıdalarla tüketilmemesi mantığıyla aynı. mesela salata yaparken de bıçak kullanmayın, elinizle kopartın derler. bıçağın metal kısmı sebzenin demirini almasın diye

Off Güzellerim ben rezene ve küc'ü bulamiyorum yardim edin hazir cay (sallama cay) olarak aliniyor mu? hangi markalar altinda? Veya onlar yerine ne kullana bilirim?

canım metal kasıkda kullanılmaması gerekirmiş plastik kaşık kullan canım metal kullandınmı özelliğini kaybedebiliyomuş okişş miii canımmmmkaydirigubbakcemile5

sagol cnm yaa hıc duymamıstım bunu bugunden ıtıbaren dıkkat ederım bılgın ıcın tesekkursırnaşık şey

X