- 3 Aralık 2008
- 377
- 1
- 40
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.061
Canım çok az kullanmışsın küç ü 3 ay kullansaydın 2 ay düzenli kullansaydın 3.aydada günde bir defa iki günde bir falan alsaydın ozaman ölçün gerilemezdi inmezdi yani ben öyle yaptım benimki aynı duruyo grş canımmma.s.
arkadaşlar küç süt we yogurtla almayın diyorum ben ama yazıalrımı okuduysanız
ben kahwaltıdan sonra baya sonra 12-1 gibi küçü suyla yutuyodum bide yatarken yine 12-1 gibi saatli yani süt yogurt yok yesem bile etkisi geçmiş oluyodu
sizde bence en rahat olarak suyla alın alışıyosunuz zamanla inanın bana içeyenler için a.s.
sewgiyle kalınnn
maskaraa peki sen küçü neyle aldın? su mu yoğurt mu, yada başka birşey
kıslar bişi sorucam göğüsün 1 beden büyüdüğünü nasıl anlıcas yaklaşık 1 buçuk ay falan oldu burda yasılanları yapalı başlangıçda 74 cm di şimdi 79 cm gelio 75 beden dolgulu içi çamaşırı hafif bol gelio kaç olursa 80 beden südyen takabiliris:uhm:
Meme altı çevresini ölçelim;
70 cm. ve altı:70
71 - 75 cm. arası:75
76 - 80 cm. arası:80
81 - 85 cm. arası:85
86 - 90 cm. arası:90
Tam memenin çevresini ölçelim;
Fark (Cup ölçüsü)
6.5 cm.den küçükse:A
6.5 - 13 cm. arası:B
14 - 19.5 cm. arası:C
19.5 - 26 cm. arası
canim tam meme cevresini nasil olcucez? ben anlayamadim da
suyla denedım cnm ama felaket yanı ınan kı zaten zorlanıom baya cıkarack gıbı oldum afedersın ama cok kotu olmazsa kapsulude var onu alacam cnm yaa baya pahalı ama napıyımhihoyyyt
canım bende ilk başta yiyememiştim hazır küçük pudinlerle yedim azcık pudink 1tatlı kaşıkda küç güzelce yedim sonra tadına alıştım suyla alabildim sende sewdiğin bişeyle dene alışırsın zamanla canım
plastik kaşık kullanıyosun dimi canım yerken küç ü sewgilerrra.s.
yoo normal tatlı kasıgıyla bı kez ayranın yada sutun ıcıne atıyorum sonra nefesımı tutup bı seferde ıcıyorum cnm yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım metal kasıkda kullanılmaması gerekirmiş plastik kaşık kullan canım metal kullandınmı özelliğini kaybedebiliyomuş okişş miii canımmmmkaydirigubbakcemile5