Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

çok sevindim elifcim bende kendimde bi farklılık görüyorm ama 1 hafta sonra ölçmeyi düşünüyorm bi anda çok seviniyim diye sositososito:teytey:

Arkadaşlar spor konusunda tereddütteyim orta okuldan beri basket voleybol oynadığım için gögüs bölgem kaslandı ve gögüslerimib büyümesi lisedekiyle kaldı.küçükler şimdi okadar fazla oynamıyorm.aşırı ya kaçmamak gerek bence.ama bende denicem 24 yaşındayım büyürmü acaba .

ben daha 19 yaşındayım ama forumunuzda senle yaşıt arkadaşlarımızda deniyo ve yararını görüyolar bence sende dene canım..

dene tabi, yaşla ilgisi yok.

Son düzenleme:
nasıl gidiyor kızlarr benim aynı yani of üşeniyorum yaa yapmam lazım yapmam lazım dioarum amaan sonra yaparım diom kalıo valla ama bi güzelleşme var sanki be

bende nar çayı aldım her gün bir fincan içiyorum küç ü ilmal etmiyorum o en önemlisi sabah akşam nar tozunuda bir kaşık açiyorum saoguk jeli aklıma geldikce yapıyorum aslında cok basit de yapsak iyi olur yagla masajda duştan sonra ama elim memişimde masaj yapıyorum arada kimse yokken tabi beni gören sapık sanmasın dimi delikafadulden şimdilik bunlar durmak yok büyümeye dewam memişleeeeeerrrlaelaelaelaelae

bende bu aralar buz masajını 15 dk değilde 5 ve 10 dk arası yapabiliyorm hiç yapmamaktansa oda iydir dimi kızlar

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 80 kullanıorum ama doldurmuo şöle dolu dolu ve desteksiz sütyenle 80 olsun isterim :))acaba kalıcımı oluo mu yoksa geçici bi şişlik giibi mi masajın etkisiyle ????ben de denicem ama soğuk havada buz çok zor ya (

selam kızlar güzel gelişmeler gördüm iyisiniz sanırım
elifcim hayırlı olsun çok sevindim darısı başımızadelikafadulden

şu sıra hasta olduğum için bişey yiyemiyorum
halsizlikte var inş. toparlandıktan sonra devam etcem bende

sahsi bu nar özlü krem hangisi canım
hangi markaların var:uhm:

nurcum resimler görünmemiş izninle ben yeniden ekledim
yanlış anlamazsın umarım:1rolleyes:

1.gögüs sıkılığı ve gelişimi için uyarı noktaları.

2.uyarı noktalarına 7 kez bastırınız

3.uyarı noktalarına tekrar 7 kez bastırınız.

4.iki elinizle dönüşümlü olarakgöğsü yukarı çekerek masaj yapınız.

5.iki elinizle dönüşümlü olarak göğsü dışardan içeriye doğru çekerek masaj yapınız.

dene tabi, yaşla ilgisi yok, hatta ben senden yaşlıyım :)) ama mucize bekleme, kimisi iyi sonuçlar alıyo gerçekten, denemekte yarar var sonuçta zararlı bişey yok :)) bi de küç ekleyebilirsin bunlara...

nar çayım bitmişti... dün aldım ... hemen gidip içeyim :)

kızzzlaaarrr !!!
şase böcük ne işiniz var kız sizin burda, bak hiç söylüyolarmı :)))
madem böyle bişey vardı benim niye haberim yok :mymeka:
dönün topiğinize bakim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ayolcum ben nerden bileyim, sen de alırmıydın ???
2 ayda 2 beden :))) sırnaşık şey

ya kızlar sonundan yakaldım, nedir bahsettiğiniz en son,
haberim yoktu dediğiniz, ben maillerin hepsini göremiyorumda af buyurun.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…