Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

canım istediğin gibi kısaltabilirsin.

Son düzenleme:
bende sadece küç yiyorum .masaj zor yaa hele buz. ama ben gelişme olduğunu hissediyorm en azından toparlandı ve sadece küç yiyorum hurmayıda eklesem ii olcaka birde nar çiçeği spor da çok zor ooff offf... kocaman olsunlar ama ben ugraşmadan olsunlar kendiliğnden ...

banada anlatın nedir bu? nasıl büyütücem ikizleri ayol ..ben bişi anlamadım ki....malzemeler ne..nasıl uygulucam ...???

ay sahsicim saol canm desteğin içn biliyorum aslında ama biraz benm üşengecliğim işte inanıyorum bende olacaklar yaayalnız bu spor dikkleştirio benimkliler zaten dik yani bu seferde güdümlü füze gibi olmasınlar :))))) nese canm yapacam inş. olacak bu iş yaa hafiften toplanmalar var bakalım tabi zaman gösterecek

Kızlar ben söyle spor yapıyorum yüzmek kulac atmak göğüsü hareket ettiriyo yazın yüzüyorumda kışında kulaç hareketi yapıyorum özellikle sırt üstü yüzer gibi yapıyorum 20-30-40 yawaş yawaş arttırıyorum sayıyı yapın gerçekten göğüsü oynatıyo işe yarıyodur heralde ben yapıyorum her gün ayakta durup kollarımı arkaya o harfi çizer gibi ilk sağ sonra sol kolumu sonra öne doğru yüzer gibi yapınhihoyyyt inş işe yarar kolay gelsinnnnna.s.

banada anlatın nedir bu? nasıl büyütücem ikizleri ayol ..ben bişi anlamadım ki....malzemeler ne..nasıl uygulucam ...???

bak canım bizim yaptıklarımızı genel olarak toparlayım yazayım sana
takıldığın bişey olursa sorarsın
sabah 10 15 dk herbir göğüse buz masajı yapıyoruz
sonra rezeneyağı, mersin yağı, lavanta yağı çilek yağı vb herhangi biriyle 5er dk yine masaj yapıyoruz
sonra 1 tatlı kaşığı küç yiyoruz ya suyla hap içer gibi ya da yoğurda karıştırarak
bu saydıklarımın hepsini sabah akşam yapıyoruz
gün içinde de 1 nar veya nar suyu bikaç tane de hurma tüketiyoruz
aslında sirke içen arkadaşlarda var sabah akşam 2 tatlı kaşığı falan sanırım
bunların dışında bi de spor yapıyoruz
bu da bir elimizi yumruk yapıp diğer elimizle onu sarıyoruz ve göğüs hizasında tutup ellerimizi birbirine doğru ittiriyoruz ben 30a kadar sayıyorum bunu yaparken farklı sayılarda yapanlar var
budan sonra da 30 kez elimi pozisyonu bozmadan aşağı yukarı hareket ettiriyorum
elimi değiştirip hareketi tekrar ediyorum
sanırım bu kadar
yardımcı olabildiysem ne mutlu:))))

bu yağların markası önemlimi?rezene yağı aldım bugün kullanmaya başlıycam buz masajından sonra inş işe yarar!

canım marka konusunda çok fark olacağını sanmıyorum şu ana kadar kimseden böyle bi sorun duymadım zaten amaç masaj yaparken masajı yapmayı kolaylaştıracak bir aparat bence çok da sorun değil tabi kaslara faydalı ya da ostrojeni tetikleyen yağlar tercihimizsengözlerimebaksanab

zaman zaman değil her zaman yapcan canım:lepi:
nickine göre sana gaz veriyimsırnaşık şey
senin boy/kilo kaç
87 iyi bir ölçü ama vücuduna göre küçük geliyo sana heralde

şahsi canım bu jel dediğin nasıl bişey
bende alıyım eczaneden
ne diyip alcaktık
kızlar yazmıştı ama bulamadım şimdi o mesajları

nurcum bende 12 yaşından beri her yaz yüzüyorum
hiç gelişme görmedim
en azından yazları biraz olsun gelişirdi
biz göğüs diyoruz ama aslında göğüs değil meme bizim büyütmeye çalıştığımız

göğüs dediğimiz yer gövdemizin üst kısmı
ve yüzme memeleri değil göğüs kafesini genişletiyo
bu da memelerin göğüs kafesine göre daha küçük kalmasına sebep oluyo
bi çok yüzücünün göğüs kısmı ve omuzları geniş
ama memeleri küçük dikkat edersen

yapılan masajın dışında kolları kelebek gibi açıp kapamakda
işe yarıyor ben onu da yapıyorumyerimseniben

bu yağların markası önemlimi?rezene yağı aldım bugün kullanmaya başlıycam buz masajından sonra inş işe yarar!

bendeki yağ bu kızlar

markası karden ama elifcime katılıyorum bu sadece msajı kolaylaştırıyo
markanın önemi olduğunu sanmıyorum

bendeki de aynı marka ogescim kaydirigubbakcemile5
daha kullanmadım onu ama rezene yağı da aynı marka

öyle bi dünya yok canım, armut piş ağzıma düş varmı !!! emek verilmeyen hiçbişey yok şekerim a.s

Son düzenleme:
kızlar her iki elinizi diğer kolunuzun,,bileklerinizin 4 6 parmak kadar ileri iç yüzüne koyun,sıkıca tutun,eliniz cildinizle birlikte kol kemiği üzerinde kayacak şekilde göğsünüzü hareket ettirmeye çalışın,ne kadar faydalı bir hareket olduğunu göreceksiniz,,mutlaka deneyin
ben hemen başliyim diye cerrahi eldivene su doldurup buzlukta beklettim ve o donan eldivenle buz uyguluyorum,,yine hemen başliyim diye evde naar şurubu bulmuş ve konsantre olduğu için sulandırıp onu içmiştim,hala da devam ediyorum,hem çok yetiyo,hem de fiyatı çok uygun,tabi iyi marka,çünkü içerdiği nar oranı önemli

oges canm verdşiğin gaz için saol zamanzaman deil her zaman iii bulmuşun benm boy 170 kilo 48 o yüzden küçükler yani doldurmuolar pek ablası inş. yavas yavas olacak

bende dün başladım buz masajı küç falan ve bu sabah kalktığımda farkı hemen gördüm..yakında hepimiz kocaman olcaz inş. :):)

oges canm verdşiğin gaz için saol zamanzaman deil her zaman iii bulmuşun benm boy 170 kilo 48 o yüzden küçükler yani doldurmuolar pek ablası inş. yavas yavas olacak

evet canım zayıfmışsın
ben aynı zamanda biraz kilo almak istiyorum
onun içinde uğraşıyorum bakalım artık olacak inş. :)

Oges buzlu jelden bahsediyorsan... sicak soguk kompress diyeceksin eczacida sana o jeli verecek.. :)

aynen canım, ama dikkat et göğsündeyken dalıp unutunca kızarıyo benim gibi :)))

tamam kızlar teşekkür ederim
bende alıyım inş. bundan

:))) çok komiksin canım ya, rahat bırak zavallıları, tek suçları senin göğsün olmakmı, onları sev, şevkat göster :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…