- 8 Ocak 2009
- 10.923
- 12
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
şahsım (şekerim nickin çok uzun kısalttım hoş görürsün inş. -tatlicadiarzu- )
lavanta yağının kokusunu beğenmedim ben ya çilek kullandım bugün
zaten bayılırım çileğe kokusu da mis parmaklarımı yalayasım geliyo:roflol:
banada anlatın nedir bu? nasıl büyütücem ikizleri ayol ..ben bişi anlamadım ki....malzemeler ne..nasıl uygulucam ...???
bu yağların markası önemlimi?rezene yağı aldım bugün kullanmaya başlıycam buz masajından sonra inş işe yarar!
en son ölçtüm benim 84 falandı 87 olmuş ii bi gel,şme heralde ama ben pek bi fark göremiom yaa birden kendimi ümitsiz gördüm yaa bana destek cıkında gaza geleyim yaaaww üşeniom valla poff ne gıcık biriyim ben
Kızlar ben söyle spor yapıyorum yüzmek kulac atmak göğüsü hareket ettiriyo yazın yüzüyorumda kışında kulaç hareketi yapıyorum özellikle sırt üstü yüzer gibi yapıyorum 20-30-40 yawaş yawaş arttırıyorum sayıyı yapın gerçekten göğüsü oynatıyo işe yarıyodur heralde ben yapıyorum her gün ayakta durup kollarımı arkaya o harfi çizer gibi ilk sağ sonra sol kolumu sonra öne doğru yüzer gibi yapınhihoyyyt inş işe yarar kolay gelsinnnnna.s.
bu yağların markası önemlimi?rezene yağı aldım bugün kullanmaya başlıycam buz masajından sonra inş işe yarar!
bende sadece küç yiyorum .masaj zor yaa hele buz. ama ben gelişme olduğunu hissediyorm en azından toparlandı ve sadece küç yiyorum hurmayıda eklesem ii olcaka birde nar çiçeği spor da çok zor ooff offf... kocaman olsunlar ama ben ugraşmadan olsunlar kendiliğnden ...
oges canm verdşiğin gaz için saol zamanzaman deil her zaman iii bulmuşunbenm boy 170 kilo 48 o yüzden küçükler yani doldurmuolar pek ablası inş. yavas yavas olacak
Oges buzlu jelden bahsediyorsan... sicak soguk kompress diyeceksin eczacida sana o jeli verecek.. :)
aynen canım, ama dikkat et göğsündeyken dalıp unutunca kızarıyo benim gibi :)))
asıl senin eline sağlık şasicim sayende topluca gaza geldi millet
baksanaşutarafagitti
inşallah sonucu da güzel olur canım ya, herkes için, şöyle herkes dese ki en az bi beden büyüdüm :Saruboceq:
bende dün başladım buz masajı küç falan ve bu sabah kalktığımda farkı hemen gördüm..yakında hepimiz kocaman olcaz inş. :):)