Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

ay nihayet sınavlar bitti ama bende bittim güzelim gögüsler sıruları görünce iice büzüştüler :))))) nese şi,mdi eski haline döndürmek lazım artık düzenli yapmaya calısacam valla bugunden itibaren baslayacagım canlarım ben 2 haftasdır yapıo sayuılırım biri diğerine oranla kçüktü o biraz büyür gibi, oldu diğeriyle eşlesti ama genişlik olarak öteki daha geniş ve toplu hadi bakalım görecezzz artk

off 82 sayfayı okuyamadım! kimlere faydetti yazar mısınız??? aslında ben numaradan pek şikayetçi değilim, ama biraz zayıf mı ne, böyle doğumdan sonra asverdiler offf kocam bu foruma girmesin yaw!

benim çalışmalar ii gidiyo..şimdi elimde narsuyumu içiyorum :):):):) sizde ne var ne yok gelişmelere devammı kızlar

off 82 sayfayı okuyamadım! kimlere faydetti yazar mısınız??? aslında ben numaradan pek şikayetçi değilim, ama biraz zayıf mı ne, böyle doğumdan sonra asverdiler offf kocam bu foruma girmesin yaw!

canım daha ilk seferde faydası hissediliyo bence denemelisin ama gerçekten inanmak ve yapılması gerekenleri ihmal etmeden yapmak gerek ben 1-2 sayfa önce toparlamıştım neler yaptığımızı oraya bakabilirsin 82. sayfaymış baktım :) orada yazanları yaparsan faydası olacaktırben bunların tamamını yapmadan bi kısmını yaparak 2 cm fark elde ettim 1 haftadır bu yazanların tamamını yapıyorum ölçmedm ama gözle görülür bir fark daha ilk günde hissettiriyo kendini...

kızlar adet günüme 10 gün var ölçü (78)aynı
ama dolgunluk ve hafif ağrı var göğüslerimde

bu süre içindeki büyümeler sağlıklı sonuç vermez o yüzden bu sıralar ölçmüyorum

fakat çalışmalara devamhihoyyyt

göğüs büyütmede kilo almak işe yarıo..tabi bünyeden bünyeye göre de değişir..aldığnz kilolar göğüslerinize değil de kalçalara gidebilir..ama spor ve masajn etkisi de yadsınamaz ölçüde..göğüs büyütmede hap falan kullanmak da hormonal dengeyi bozabilir.

slm kızlar ya ben bişi soracam bu göğüslere masaj yapacaz ya hani kremle falan nar özlü krem işe yararmı ben aldırdım bugün kullanacagım nasl kullanılıo bleniniz varmı şahsicim senin bi bilgin varmı cnm

canımcım dıştan içe doğru yani ortaya doğru dairesel hareketler ve aşağıdan yukarı doğru hareketler olmak üzere kafana göre takılıyosun,,,

Son düzenleme:
yani bu nar özlü krem işe yarıomu yaa birde nar tozu içenler var onuda mı aksakki ama kremle massaj yapmak daha ii gibi geldi bana bilmiomda sanki daha etlkli olur gibi geldi
ee snende geişmeler ansl canm benm hafifi küçkük olan toparlandı diğerien yaklastı pek bi fark aklmadı ve daha dikleitiler olacak bu iş olacak

canlarım resim olarak çıkmaış nasıl olur bilmiyorum ama link çıkmış ordan bakarsınız ben böyle masaj yapıyorum tawsiye ediyorum kızlar

bastırmak canım normal bastıracaksın 4 noktaya 7 kez basıyosun uyarı noktalarına yani bastır sonrada masaj yap :lepi:

canım bu masaj büyümeleri için inş büyürler masajla bişey aramıyoruz mememizde inş olmazda sadece büyümesine yardımcı masaj yağla yaparsanız daha güzel yaparsınız inş büyürlerr a.s.

Son düzenleme:
kızlaaar bende haberler var
bir haftadır evde olmanın verdiği çalışma azmiyle sirke hariç herşeyi yaptım sanırım:uhm:
veeeee bu sabah ölçtüm
taaaam 2 cm büyümüşleeeerdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kendime yeni çamaşır almam gerekecekkaydirigubbakcemile2
çünkü artık sığmakta güçlük çekiyolar:1rolleyes:

bravo şeker,,, süper haber :)))

maşallah kızlar ya pek bi gelişme gördüm sizlerde ben ya tembellik ediyorum hiç birşey yapmıyorum bıktımmı ne aslında uğraşsam bendede işe yarıyor ama tembellik ediyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…