- 8 Ocak 2009
- 10.923
- 12
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
canım benim, haberim yok dediği topiğin kendisi,
böyle bişey var da bana niye söylemiyosunuz diyo :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim, haberim yok dediği topiğin kendisi,
a.s.arkadaşlar nekadar zamanda nekadar sonuç aldınız lütfen yazın merak ediyorum bide bende istikrarlı bir sonuç yok acaba yeni başladığımdanmı 20 gün oldu yalnız hurma ve küç kullanıyorum spor ve masaj da var ne dersinizklava::sm_confused:
canım ben başlayalı 10 gün oldu ve gözle görülür bi fark war..
peki mervecim nasıl yiyorsun küç'ü? ve ilave bişeyler daha yapıyormusun?
çok güzel haber, ama adet dönemi ile karıştırmıyorsan tabi.
küç'ü suyla beraber yiyorum başka nar,hurma yiyorm bide suyla beraber elma sirkesi içiyorum ve tabi buz masajı,rezene yağıyla masaj ve sporda var....adet dönemime bikaç gün daha var ve ilk kez böyle büyüdüklerini hissettm yani önceki adet dönemlermde böyle olmuyodular...ama bakalım bide o dönemden sonra nasıl olcaklar
ayolcum ben nerden bileyim, sen de alırmıydın ???
2 ayda 2 beden :))) sırnaşık şey
aa hayırdır bizim kulüp burda ayol bende geldim aranızaaaaa ajanınız bastıı sizii şaseee böcüükk minoooşş :roflol:
hmm mesela benimkiler 2-3 gün öncesnden şişerlerdi ama şimdi 8 gün fln var ve bunları uyguladıktan 1 gün snra farkı hissettm ama bakalım inş. gerçekten büyüyodurlar :1hug::1hug:
benimde büyük sayılmaz ama ben küçüğü daha çok seviyorum kızlar ne yalan söylim :)
minacım bu sabah aynaya bakınca bende aynı şeyi düşündüm biliyormusun. bir elbise giydim, büyük memeli olsam hayatta giyemezdim diye geçti aklımdan. zaten vitrinlerdeki cansız mankenlerin memelerine dikkat ederseniz hepsi küçücük CADIARZU
:arkadaşlar küçü 2 ay kullanıp ta 2 beden göğüs büyüten oldumu aranızda ya da 1 beden büyüten oldumu?yazılanlara bakıyorumda hep 2-3 cm deniyor daha artıran yok mu yaa:teytey::teytey: