Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

a.s.arkadaşlar nekadar zamanda nekadar sonuç aldınız lütfen yazın merak ediyorum bide bende istikrarlı bir sonuç yok acaba yeni başladığımdanmı 20 gün oldu yalnız hurma ve küç kullanıyorum spor ve masaj da var ne dersiniz:eek:klava::sm_confused:

a.s.arkadaşlar nekadar zamanda nekadar sonuç aldınız lütfen yazın merak ediyorum bide bende istikrarlı bir sonuç yok acaba yeni başladığımdanmı 20 gün oldu yalnız hurma ve küç kullanıyorum spor ve masaj da var ne dersiniz:eek:klava::sm_confused:

canım ben başlayalı 10 gün oldu ve gözle görülür bi fark war..

:enbuyukkk:bendede ilk bir hafta çok iyi görünüyorlardı bir haftadan sonrası gelmedi ama olacak inanıyorum belkide ilk yoğurtla almıştım küçü son zamanlarda suyla alıyorum ondandır ben tekrar yoğurtla alayım gelişmelri yazınki birbirimizden haberimiz olsun tavsiyelerinizi bekliyorum

peki mervecim nasıl yiyorsun küç'ü? ve ilave bişeyler daha yapıyormusun?
çok güzel haber, ama adet dönemi ile karıştırmıyorsan tabi.

küç'ü suyla beraber yiyorum başka nar,hurma yiyorm bide suyla beraber elma sirkesi içiyorum ve tabi buz masajı,rezene yağıyla masaj ve sporda var....adet dönemime bikaç gün daha var ve ilk kez böyle büyüdüklerini hissettm yani önceki adet dönemlermde böyle olmuyodular...ama bakalım bide o dönemden sonra nasıl olcaklar

küç'ü suyla beraber yiyorum başka nar,hurma yiyorm bide suyla beraber elma sirkesi içiyorum ve tabi buz masajı,rezene yağıyla masaj ve sporda var....adet dönemime bikaç gün daha var ve ilk kez böyle büyüdüklerini hissettm yani önceki adet dönemlermde böyle olmuyodular...ama bakalım bide o dönemden sonra nasıl olcaklar

Karamsarlık yaratmak istemiyorum ama adet dönemindeki göğüslerdeki şişme zten birkaç gün öncesinde olur, adet olunca inmeye başlar. muhtemelen odur benneyaptımki
ama çalışmaya devam...yerimseniben

hmm mesela benimkiler 2-3 gün öncesnden şişerlerdi ama şimdi 8 gün fln var ve bunları uyguladıktan 1 gün snra farkı hissettm ama bakalım inş. gerçekten büyüyodurlar :1hug::1hug:

ayolcum ben nerden bileyim, sen de alırmıydın ???
2 ayda 2 beden :))) sırnaşık şey

benimde büyük sayılmaz ama ben küçüğü daha çok seviyorum kızlar ne yalan söylim :)

aa hayırdır bizim kulüp burda ayol bende geldim aranızaaaaa ajanınız bastıı sizii şaseee böcüükk minoooşş :roflol:

önce ben bastım ajanım, bu sefer geç kaldın :)))

hmm mesela benimkiler 2-3 gün öncesnden şişerlerdi ama şimdi 8 gün fln var ve bunları uyguladıktan 1 gün snra farkı hissettm ama bakalım inş. gerçekten büyüyodurlar :1hug::1hug:

inşallah yaa:dance: artık büyüsünler bukadar uğraşıyoruz.

benimde büyük sayılmaz ama ben küçüğü daha çok seviyorum kızlar ne yalan söylim :)

minacım bu sabah aynaya bakınca bende aynı şeyi düşündüm biliyormusun. bir elbise giydim, büyük memeli olsam hayatta giyemezdim diye geçti aklımdan. zaten vitrinlerdeki cansız mankenlerin memelerine dikkat ederseniz hepsi küçücük CADIARZU

zaten çok büyük göğüs iyi değildir ama en azından küçük olsun yahu o mankenler gibi. çok küçüçük hiç yokmuş gibi olmasında küçük olsun yeter :-)

:arkadaşlar küçü 2 ay kullanıp ta 2 beden göğüs büyüten oldumu aranızda ya da 1 beden büyüten oldumu?yazılanlara bakıyorumda hep 2-3 cm deniyor daha artıran yok mu yaa:teytey::teytey:

sengözlerimebaksanabAh Kainat Güzeli nerelerdesin gelde biraz motive et bizi moral ver kendin nasıl sonuçlar aldın kalıcı oldumu bide hala devam ediyormusun bu yöntemlere? kızlar nasıl gidiyor sonuçlar nasıl? bende bir iyi bir kötü anlayamadım.delikafadulden

:arkadaşlar küçü 2 ay kullanıp ta 2 beden göğüs büyüten oldumu aranızda ya da 1 beden büyüten oldumu?yazılanlara bakıyorumda hep 2-3 cm deniyor daha artıran yok mu yaa:teytey::teytey:

canım kainat güzelinin mesajlarını okumamışsın sanırım
o bunu çok önceden yapmış yapalı bi hayli olmuş yani
sonuç almış o istediği ölçülere gelince yapmayı bırakmış
bu konuda istikrar şart istikrar olmadan aldığın sonuç kalıcı olamayabilir
ayrıca spor ve masj hep hayatında olacak
istediğin ölçülere gelene kadar tamamını düzenli yapmalısın
ben bu hafta çok aksattım
hoş daha ölçmedim fark var mı dikkat etmedim
ama en azından gözle görünce hissedilen bi fark var
o bi iki santimi küçük görme
çok ciddi bi görsel fark oluşturuyolar
ben hiç yoktan 4 cm büyüttüm
ve artık 75 beden dar geliyo bana
80 almam gerekecek gibi:lepi:
bu arada ben 3 hafta okul olduğundan düzensiz bi şekilde yaptım 1 cm falan büyüdü
bir hafta çok düzenli yaptım 2 cm büyüdü
yani bayaaa fark oluştu
bunlar ciddi farklar diyorum bak tekrar hafife alma:1closedeyes:

ay elifcim cidden işe yarıyor mu ya :uhm:
benimkiler 85 ama daha şimdiden sarkma sorunum var buzun ve soğuk suyla masajın iyi geldiğini duymuştum bi de tabi masajın ama ne bileyim ben de mi başlasam :uhm:

X