Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

ewett yaa bende çok üşeniyorumm hem masaj yapmıorum hemde olanları kıskanıyorumm yawww ne war kendinden büyüse dimi yaaa satanistkesenpiskopatkedi
kız senin yaşın kaçtı senin büyür daha :KK66:

zaten hamile kalıp ,bebek sahibi olunca mutlaka bir miktar büyüme olur.hamilelikte bayanların horman dengeleri çok değişiyo ,bi de süt kanalları da dolunca ister istemez bir büyüme oluyo.ama zaten iş evlenmekte.

acaba bu yöntem emzirmis anneler icinde faydalimi benimde yas 23 ama iki cocuk emzirdim iyi gelirmi uygulasam bilmiyorum

2. maddeyi anlatirmisin canim masadami yapiyosun yerde oturarakmi ayrintili sekilde anlatirmisin insallah bendede etkisi olur verdigin bilgiler icin tesekkürler

olmamı canım baya bi toplandılar dolgunlaştılar masaj sayesinde artık biraz avcumdan taşıyolar ellerimde kocamandır yanii ama 1 haftadır ağrı var işte şimdi içtende büyüyolar sanırım. yani bu 2 ay içerisindeki büyüme toparlandığı için ama fark var

ya bn 18 yasındaım 1.62 boyum 53 kiloyum acaba kilo da yapar mı .._??_.. 75 benimkilerde sinir oluyorum :KK43::KK43::KK43: acaba etkili olurmu deneyen var mı :KK43:

Kızlar ben başlayalı 1 hafta oldu... Her gün sabah bi bardak rezene çayı içiyorum ve iki tane hurma yiyorum.. Ve her gece yatmadan önce masaj yapıyorum.. Gözle görülür bi değişiklik oldu..zemuszemus Çok umutlandım... Hepinize çok teşekkürler..opuyorumnanaktan Bide bişey sormak istiyorum.. Göğüslerin ileri doğru, üçgen gibi değilde yuvarlak olması için ne yapmak lazım? Büyüdükçe şekle girer diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim...

Kızlar ben başlayalı 1 hafta oldu... Her gün sabah bi bardak rezene çayı içiyorum ve iki tane hurma yiyorum.. Ve her gece yatmadan önce masaj yapıyorum.. Gözle görülür bi değişiklik oldu..zemuszemus Çok umutlandım... Hepinize çok teşekkürler..opuyorumnanaktan Bide bişey sormak istiyorum.. Göğüslerin ileri doğru, üçgen gibi değilde yuvarlak olması için ne yapmak lazım? Büyüdükçe şekle girer diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim...

canım üçgen derken??:uhm:benimkiler de yuvarlak deil,tam olarak bir şekilleri yok gibi.acaba benimkiler de üçgen grubuna giriyor da ben mi farkında değilimkaydirigubbakcemile3

ya o sivri duruşundan bahsedio kaydirigubbakcemile3
bnmde öle ama 17 yaşndayım ondan tabiki yeni çıktıkları için normal karşılıyorum kaydirigubbakcemile3
eğer yaşın büyükse bilemicem am abnm yaşlarımdaysan normal kaydirigubbakcemile5

Evet ucunun sivri oluşundan bahsetmiştim kaydirigubbakcemile3 Canım bende 17 yaşındayım.. Neyse o zaman umarım biraz büyüyünce yuvarlak bişey olur..kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben de başlamak istiyorum sayfaların bi kısmını okudum ama net olarak ne yapmamız gerektiğini tam anlayamadım. başlarda çatylardan falan söz edilmiyoçünkü neyi ne kadar yiyip içeçeğimizi ve masajı yağlarla mı yoksa sadece buzla mı yapacağımızı rica etsem biözetler misiniz??? beni,m de çok ihtiyacım var daha önce hap da kullandım ama hiç bi faydası olmadı lütfen yardım edinnn

gaza geldm :KK70: yaa kızlar ben bi ara çok takmştm .. bi yerdn öğrenmştm stres toplarını boş vaktnzde sıktkça çok işe yarıo die.. denedm tabi spor flnda yaptm bi hfta sora ağzm açık kaldı :1shok:. o kdr sertlerdiki ztn sabh uyannca sırtstü yatrkn özllkle göüslermn büyüdüünü hissediodm:uhm: aynya bkıodm dimdk fln güzl gnlerdi . :gitme:

sora braktm tabi şimdi sdece nar çayı arada .. çok kötü napsm die düşünüorm ne zmndr . acil program hazrlamam lazımm ..:uhm:

X