-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.941
kızlar beni düşündüren şey evlenince göğüslerimiz yine büyücek bu sefer berbat sarkcak şimdi de büyütüorz ya hani Benim 75ti avon göğüs toparlayıcı kullandım onu sürerken yaptığım masajla beraber 80 oldu Daha fazla büyüsün isterim ama işte evlilikte büyüceği için biraz daha büyüsün istemiyorum zaten zayıfım kötü dururyasakkelime
Bayan1903 çok teşekkürler.. Peki başlayalı ne kadar oldu? Bi sonuç alabildin mi? Bide nar suyu hazır olanlardan mı?
avon kreminden memnunmusun kac ay kuLandinki?:Saruboceq:
3 gündür buzla masajı ve egzersizi uyguluyorum
başlamadan önce ölçüm 73dü şu an 75
regl döneminde de değilim..
kendime olan güvenim şimdiden arttı :)))
yarından itibaren hurma yemeye de başlıcam
80 olsun başka bişey istemiyorum yaa çok büyük olunca da erken sarkar
o yüsden 80 idealdir diye düşünmekteyim umarım kısa sürede ulaşırım o ölçüye
evet tatlım egzersiz kesinlikle bırakılmaması lazım bence....
taki ewlenene kadar o zaman biz masajı bırakırız ama genede dewam ederrr masajj tabi başkası yapar o ayrı konu :jeyyar:
arkadaşlar ben sürekli kendi kendime soru sorup duruyorm cevap veren yok.neyse soracağum yinede.prof.ibrahim saraçoğlunun gögüs kürünü deneyen varmı.fiyat.250 tl ...
arkadaşlar ben sürekli kendi kendime soru sorup duruyorm cevap veren yok.neyse soracağum yinede.prof.ibrahim saraçoğlunun gögüs kürünü deneyen varmı.fiyat.250 tl ...
ben budakileri denemeye başladım ama çok olmadı. alizadeyide kullanıyorum bu arada.bi değişiklik olursa yazarımm.teşekkür ederim cevaplarınız içinn.opuyorumnanaktan