2. Aşılama

Maalesef ki aşılamadan önceki hayatım baya aktifmiş şimdi yatmak çok tuhaf geliyor ve dayanamıyorum gün içerisinde yinede kalkıp bi iş yapmaktan alıkoyamıyorum kendimi😅

Aminn inşallah bizim doktor masallah baka baka bitiremiyor sağolsun:)) o konuda iyi
Ne kadar güzel en azından size önem veriyor öyle düşünün ben ne maddi bir seyden yararlandım ne manevi olarak bilgilendirildim oldu bittiye geldi hersey

Ne kadar güzel en azından size önem veriyor öyle düşünün ben ne maddi bir seyden yararlandım ne manevi olarak bilgilendirildim oldu bittiye geldi hersey
Öyle düşünme ya umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız nasıl olduğuna takılma sonucu güzel olsunda böyle oldu bittiye gelsin her yol mübah bu yolda:)

Rahim duvarımla ilgili birşey demedi aslında ben doktorumdan ilk tüp bebek yapmasını istedim şans oranı daha fazla diye sonra bana verdiği cevap beni tatmin etti açıkcası öyle karar verdim aşılama yapmaya:)
Maalesef ki aşılamadan önceki hayatım baya aktifmiş şimdi yatmak çok tuhaf geliyor ve dayanamıyorum gün içerisinde yinede kalkıp bi iş yapmaktan alıkoyamıyorum kendimi😅

Öyle aşılamayla bir çok kişi gebe kalabiliyor bizde insanlar onlardan oluruz 🤲🏻
Benim rahim duvarım en son 9 du

bende en azından iş yapsam kafam dağılıcak ama onu da yapamıyorum

:)) ya benim doktorum özel bakiyor o yuzden de olabilir bilmiyorum hani muayene ucreti falan var yani ayni ozeldeki gibi

:)) ya benim doktorum özel bakiyor o yuzden de olabilir bilmiyorum hani muayene ucreti falan var yani ayni ozeldeki gibi
Ondandır belki ama genelde ilgileniyorlar bana denk geldi ilgisiz doktor 😃 başka çaremde yok suanlık tüp bebek merkezi de başka şehirde gideceğim mecbur buarada yok debeleniyorum inşallah aşılama olurda Rabbim yüzüme güler

Ondandır belki ama genelde ilgileniyorlar bana denk geldi ilgisiz doktor 😃 başka çaremde yok suanlık tüp bebek merkezi de başka şehirde gideceğim mecbur buarada yok debeleniyorum inşallah aşılama olurda Rabbim yüzüme güler
Yok yok ben bundan once kac doktor degistirdim bi bilsen geneli ilgisiz denk geldi yani banada . İnsallah olur insallahh rabbim kimseyi eli bos cevirmesin bu yoldan

Belirtileriniz neler kızlar hepimiz mutlaka yaşıyoruz iğneden kaynaklı
Kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyor ara ara bugün midem bulandı biraz progestron ilacını kullanınca akşamları sol kasık tarafımda bi ateş oluyor manyak bi şekilde o tarafım yanıyor sanki anlamıyorum onuda😅

Valla benim 3.gün inanilmaz bi kramp oldu ama 1. Aşılamamda asiri belirti vermisti igne ve negatif sonuclandi o yuzden belirtilere de cok guvenemiyorum
Evet aslında bedeni dinlememek gerekiyor günlük yaşantımızda olan değişimler biz daha önce dinlemediğimiz için şuan tuhaf geliyor olabilir buna çok katılıyoeum

Evet aslında bedeni dinlememek gerekiyor günlük yaşantımızda olan değişimler biz daha önce dinlemediğimiz için şuan tuhaf geliyor olabilir buna çok katılıyoeum
Ya bide progesteron inanilmaz belirti yapiyormus ben kullanmadim ama kullananlar hep oyle diyor

Çarşamba günü 31 den gün almaya başlayacağım 4 senelik evliyim

Toplam sperm sayısı 146,7 milyon
Morfoloji 9

Yıkama öncesi Yıkama sonrası
73,3 m/ml. 6,7 m/ml
İleri hareketli. İleri hareketli
%39. %85
Top ilr harekrli. Top ilr harekrli
56,7 m. 5,7 M

X