2. Aşılama

Ben umudumu yitirdim artık hiç iyi hissetmiyorum kendimi olmadı bu defa da 😔
Canımm uzulme desemde bos biliyorum insan ister istemez uzuluyor emegine umuduna uzuluyorsun .. Rabbim bize dayanma gücü versin benim sonucumda cikmis negatif 😏 adeti beklicem artik

ben 32 yaşındayım 2 senedir deniyorum hiç gebe kalamadım geçen sene sadece bir kez klomen tedavisi oldum sonra başka bi doktor sen zaten her ay yumurtluyorsun ilaç tedavisi sende işe yaramaz eşinin spermleri sınırda aşılama yapalım dedi ama ben biraz daha zaman vermek istedim ikisini de bıraktım baktım koca bir sene daha olmadı direkt araştırma hastanesi tüp bebek bölümüne gittim aşılama için doktor özellikle sol yumurtalığın çok iyi durumda dedi geçmiş amh ım 1.25 ti bence o yanlış tekrar yaptır dedi nitekim 2.07 çıktı eşim de bir sene sonra sperm testi vermiş oldu bu hastanede ve spermler çok düşüktü hatta doktor boşuna aşılama yapıyoruz bu kadar spermle tutmaz istersen bu hakkını kullanma ücretli tüp bebek yaptır dedi ama Allah var çokta iddia edemem deneyelim bir dedi ve denemeye karar verdik 2-3 kaç aşılama yaparsa denemeyi olmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ama onu özelde yaptırırım sanırım fakülte de tutma oranı çok az gibi geliyor düşününce
Canım fakültede 2. Aşılamam tuttu yerin hiç bir önemi yok aşılama da

inan sevinemiyorum çünkü en başlarda herşey şüpheli artıcak mı düzenli filan inşallah sağlıklı bi gebeliktir 🤲🏻
Hayirli olsun kuzum cok sevindim senin adına bizlerede dua et
dualarım sizinle ama umutsuz olmayın benimde umudum yoktu adet sancısı çekiyordum hala siddetli ağrım var ama kanamam lekelenmem yok cok şükür sonuc cıksın bakalım ne dicekler yarında kendi doktoruma gideceğim

inan sevinemiyorum çünkü en başlarda herşey şüpheli artıcak mı düzenli filan inşallah sağlıklı bi gebeliktir 🤲🏻

dualarım sizinle ama umutsuz olmayın benimde umudum yoktu adet sancısı çekiyordum hala siddetli ağrım var ama kanamam lekelenmem yok cok şükür sonuc cıksın bakalım ne dicekler yarında kendi doktoruma gideceğim
İnşallah gönlünce olsun canim hersey 😊 ben elendim sonucum 1.3 daha da artacagini sanmam 14. Günüm

Benim de bugün asilama gününü sayarsak 15. Günüm. Ama kan testine gitmedim. 10.gunde kaset test yaptım baya negatifti diye. Adet sancilarim da oluyor ara ara

Benim de bugün asilama gününü sayarsak 15. Günüm. Ama kan testine gitmedim. 10.gunde kaset test yaptım baya negatifti diye. Adet sancilarim da oluyor ara ara
12 günden önce idrara düşmüyor diyorlar ve erken gebelik testinde benim çıkmadı kasette cıktı orasını da anlamadım 🤷🏼‍♀️

hayırlı olsun sizin için çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın aşılama için değil de tüp bebek için kararsızım fakültede tüp bebek nasıl olur bilemedim
Amin inşallah 🤲🏻 Rabbim inşallah sizlere de tez zamanda nasip etsin hayırlsıyla sağlıkla dualarım sizinle 🤲🏻❤️ ben cok gebe kalanları biliyorum mesela umuttepe var tanıdığım 2 kişi orda tüp bebekle gebe kaldı orası da özel değil bi araştırın olduğunuz yerde ki fakülteyi

X