Canım benim dün çok hafif kahverengi pembe bi akıntım geldi, ondan sonra durdu, bugün hiç gelmedi. Dün ağladım regl oldum diye, ama kan testi sonucum beni biraz ümitlendiriyodu, eğer regl gelmezse yarın kan vericem inşallah dua et banaEvet canim nasip değilmişsenden güzel haber bekliyorum ben
İnşaallah yerleşme kanamasıdur onin gibi duruyor. DualasalimCanım benim dün çok hafif kahverengi pembe bi akıntım geldi, ondan sonra durdu, bugün hiç gelmedi. Dün ağladım regl oldum diye, ama kan testi sonucum beni biraz ümitlendiriyodu, eğer regl gelmezse yarın kan vericem inşallah dua et banabende sana edeceğim inşallah en kısa zamanda nasip olacak bizlere annelik, olmazsa da hayırlısı deriz allaha sığınırız yapacak bişeyimiz yok
İnşallah yaİnşaallah yerleşme kanamasıdur onin gibi duruyor. Dualasalim
Bilmiyorum canim yok dediler dün grupta negatif dediler. Ama azıcık akıntı gelip kesilmesi bana yerleşme kanamasını anımsattı. Bu kez de olmadı ağlamak istiyorum ağlamaya gücüm yokİnşallah yasma değer düşük pekte ümit etmemek lazım bu kadar geç döllenme olurmuki bilemedim,
Bilmiyorum canim yok dediler dün grupta negatif dediler. Ama azıcık akıntı gelip kesilmesi bana yerleşme kanamasını anımsattı. Bu kez de olmadı ağlamak istiyorum ağlamaya gücüm yok
Burada birini okumuştum doktoru kesin yok demiş aynı bu değerlerde, sonra hamile çıkmış, hatta kzııyordu doktora , nasip işte bu işlerBilmiyorum canim yok dediler dün grupta negatif dediler. Ama azıcık akıntı gelip kesilmesi bana yerleşme kanamasını anımsattı. Bu kez de olmadı ağlamak istiyorum ağlamaya gücüm yok
Evet çünkü geç döllenmelerde gözükmüyormus regl tarihini bir hafta gecikince öğrenenler var geç döllenme ile. Ben bu ay memlekete gideceğimiz yapmayacagim sonra Mayıs'ta tekrar yaptıracağım son kez canım. Üçüncüden sonra tüp bebek için birikim yapacağım seneye ancak olurBurada birini okumuştum doktoru kesin yok demiş aynı bu değerlerde, sonra hamile çıkmış, hatta kzııyordu doktora , nasip işte bu işlernapacaksın canım tüğ bebeğe mi geçiş yapacaksın
3. De tutanlarda çok var canım inşallah hayırlısıyla o olur benimde ne olduğu belli değil, yarın kan verdiğimde söylerim canım değeriEvet çünkü geç döllenmelerde gözükmüyormus regl tarihini bir hafta gecikince öğrenenler var geç döllenme ile. Ben bu ay memlekete gideceğimiz yapmayacagim sonra Mayıs'ta tekrar yaptıracağım son kez canım. Üçüncüden sonra tüp bebek için birikim yapacağım seneye ancak olur
Unutma burayı inşallah vardir3. De tutanlarda çok var canım inşallah hayırlısıyla o olur benimde ne olduğu belli değil, yarın kan verdiğimde söylerim canım değeri
Aynen sonuçta tutanlar var canımUnutma burayı inşallah vardiraslında aşılama hiç değmiyor manevi olarak bitirdi beni ama tüp bebek çok masraflı en azından aklımda yapmadım acaba yapsa mıydım şüphesi kalmaz o yüzden son kez yapacağım
Evet o yüzden yaptıracağım canım inşaallah senin de sonucun pozitif gelir her ay birini hamile gönderelim buradanAynen sonuçta tutanlar var canım
Amin inşallah canımEvet o yüzden yaptıracağım canım inşaallah senin de sonucun pozitif gelir her ay birini hamile gönderelim buradan
Kan verdin mi canım naptınAmin inşallah canım
Bekliyorum canım, ama leke gelfi adet oluyorum benceKan verdin mi canım naptın
İnşallah lekelenmedir. Regl olursan nasıl bir yol izleyeceksinBekliyorum canım, ama leke gelfi adet oluyorum bence
Canım benim negatif demekki hayırlısı buymuş, devamında napacaiımı bilmiyorum ama yoruldum, biraz dinleneceğim hemen yapmayacağımİnşallah lekelenmedir. Regl olursan nasıl bir yol izleyeceksin
Manevi olarak yıpratıcıCanım benim negatif demekki hayırlısı buymuş, devamında napacaiımı bilmiyorum ama yoruldum, biraz dinleneceğim hemen yapmayacağım
Ben de seni çok sevdim canımManevi olarak yıpratıcıAllah'a emanet ol canım benim seni gerçekten o kadar sevdim ki iki aşılamada da yanimdaydin kardeş oldun bana Allah'a emanet ol
Merhaba, iki aşılama üst üste mi yapıldı? Ben de geçen ay ilk aşılamayi yaptırdım tutmadı, 2.yi bu ay hemen deneyebilir miyim? Bayram tatili olunca doktora soramadimSelamün aleykümKonuya başlıyorum hemen 1,5 yıllık evliyim yaş 26. Yumurtalarım gelişmiyor, tembel ve ayni zamanda tüplerimden biri tamamen kapalı. Geçen ay ilk asilamam yapıldı. Hamilelik belirtisi olarak geçen tüm belirtileri yaşayıp regl oldum ama burada birkaç arkadaşım hamile olduğunu öğrendi onlar için çok mutlu oldum bugün ikinci aşılamam yapıldı bakalım neler olucak. bu süreci sizinle paylaşmak istedim. ikinci aşılama sürecinde olan kız kardeşlerim burada buluşalım
Evet üst üste yapıldı ama bazı doktorlar ara veriuomus canım. Ben pes ettim artık gitmiyorum doktora kafa dinliyorum.Merhaba, iki aşılama üst üste mi yapıldı? Ben de geçen ay ilk aşılamayi yaptırdım tutmadı, 2.yi bu ay hemen deneyebilir miyim? Bayram tatili olunca doktora soramadim
Ben de çok kararsızım, 1 ay dinlensem mi yoksa direkt yaptırıp olmazsa başka çare mi arasam dedim kafam karışıkEvet üst üste yapıldı ama bazı doktorlar ara veriuomus canım. Ben pes ettim artık gitmiyorum doktora kafa dinliyorum.