Sorun var dendi mi canım size öncesinde. Benim.yumurtalar gelismiuodu mesela ilaçla gelistiriyolar. Doktorun karar versin ona göre dinlen ya da tekrar yap. İnşaallah olur her 10 kişiden 1 inde tutuyo o kişi olabilmek için bol bol dua etBen de çok kararsızım, 1 ay dinlensem mi yoksa direkt yaptırıp olmazsa başka çare mi arasam dedim kafam karışıkAma şuan femara kullanıyorum, belki sadece çatlatma iğnesi isteyip ilişki ile denerim dedim
Sorun yok sebepsiz infertilite. Amh 7 ama pcos görüntüsü yok dedi. Femara ile 1 yumurta gelişti geçen ay. Bayram sonrası için randevu aldım bakalım ne diyecekSorun var dendi mi canım size öncesinde. Benim.yumurtalar gelismiuodu mesela ilaçla gelistiriyolar. Doktorun karar versin ona göre dinlen ya da tekrar yap. İnşaallah olur her 10 kişiden 1 inde tutuyo o kişi olabilmek için bol bol dua et
Nasılsın canım, nasıl gidiyorSorun var dendi mi canım size öncesinde. Benim.yumurtalar gelismiuodu mesela ilaçla gelistiriyolar. Doktorun karar versin ona göre dinlen ya da tekrar yap. İnşaallah olur her 10 kişiden 1 inde tutuyo o kişi olabilmek için bol bol dua et
Ayy canım benim nasılsınNasılsın canım, nasıl gidiyor
Bende kendime bakıyorum valla, bebek işlerini bende bıraktım saldım bi süre, kan değerlerim düşün çıkmış çok takviye alıyorum, birde aşılamadan sonra ciddi saç dökülmesi oldu bende kel kalıcam allah korusun onunla ilgili tedaviye başladım, çok daha rahatım herhalde 2 ay çok stres yaptım, kendimize iyi bakma zamanıAyy canım benim nasılsınben iyiyim elhamdülillah ders çalışıyorum mülakata. Bebek işlerini bıraktık artık diyete başladım asilama sürecinde aldığım kiloları veriyorum
Ben de yüzümde tüylenme oldu ve göğüslerim çok büyüdü inmiyor daBende kendime bakıyorum valla, bebek işlerini bende bıraktım saldım bi süre, kan değerlerim düşün çıkmış çok takviye alıyorum, birde aşılamadan sonra ciddi saç dökülmesi oldu bende kel kalıcam allah korusun onunla ilgili tedaviye başladım, çok daha rahatım herhalde 2 ay çok stres yaptım, kendimize iyi bakma zamanı
Ben de yüzümde tüylenme oldu ve göğüslerim çok büyüdü inmiyor daara verince kendime geldim resmen. Hormonlarimizla çok oynuyolar. En iyisi tüp bebek hem tutma oranı daha yüksek
Nasılsın canım uzun zaman oldu görüşmeyeliBen de yüzümde tüylenme oldu ve göğüslerim çok büyüdü inmiyor daara verince kendime geldim resmen. Hormonlarimizla çok oynuyolar. En iyisi tüp bebek hem tutma oranı daha yüksek
Canım befNasılsın canım uzun zaman oldu görüşmeyeli
İyiyim canım napayım aynı , herhangi bir değişiklik yok tedaviyi bırakmıştım zatenCanım befnasılsın napiyosun. Ben mülakatlara girip çıktım sonuç bekliyorum. Bana dua eder misin
Ben de öyle tedaviyi bıraktım. Aşılama yüzünden kilo aldım veremiyorum daİyiyim canım napayım aynı , herhangi bir değişiklik yok tedaviyi bırakmıştım zatensende bir değişiklik varmı, dua ederim tabiki canımm allah hayırla geçmeni nasip etsin
Her ay bi hayal kırıklığı biraz üzüyorBen de öyle tedaviyi bıraktım. Aşılama yüzünden kilo aldım veremiyorum da
Ben artık beklemeyi bıraktımHer ay bi hayal kırıklığı biraz üzüyorinşallah zamanı var biz de hamile kalacağız
Canım nasıl söyledin ya ben cesaret edemiyorum ne tepki verdilerBen artık beklemeyi bıraktımherkese de söyledim sorup durmayın olmuyo diye. Para biriktirip tedavi olucam. Ama yine de dua ediyorum Allah'ım mucize olsun diye. Sen nasılsın nasıl giiduor canim
Eşimin ailesi tedavi olursun ilerde şimdi derslerine odaklan dediler ama arkadaşımın biri çok kalbimi kırdı çocuksuz aile olunmaz şimdi tedavi de pahalı vsCanım nasıl söyledin ya ben cesaret edemiyorum ne tepki verdiler
Yaa öyle demeye ne hakkı var terbiyesizmiş boşver, eşinin ailesi olgun karşıladıysa ne mutlu kendi ailen ne dedi canımEşimin ailesi tedavi olursun ilerde şimdi derslerine odaklan dediler ama arkadaşımın biri çok kalbimi kırdı çocuksuz aile olunmaz şimdi tedavi de pahalı vs
Aileler ilerde tedavi olursun derslerin bitsin atan önce dediler işte. Ama dediğim gibi hâlâ kalbimde yara arkadaşım dedikleriYaa öyle demeye ne hakkı var terbiyesizmiş boşver, eşinin ailesi olgun karşıladıysa ne mutlu kendi ailen ne dedi canım
Şu mfk takviyelerini kullanmak var aklımda son zamanlaeda sen ne düşünüyorsun canımAileler ilerde tedavi olursun derslerin bitsin atan önce dediler işte. Ama dediğim gibi hâlâ kalbimde yara arkadaşım dedikleri