naber canım nasıl gidiyoBir gruptayim wp de kimisi diyor aşılama vakit kaybı kimisi diyor benim tuttu ben de okuyorum hepsini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naber canım nasıl gidiyoBir gruptayim wp de kimisi diyor aşılama vakit kaybı kimisi diyor benim tuttu ben de okuyorum hepsini
Geçmiş olsun canım, adet olmazsan bencede bi kan ver belki geç döllenmedirMerhabalar kızlar ben de 2. Aşılamayı 13 Mart ta oldum çatlatma iğnesini 12 sinde sabah 9da vuruldum dün aşılamanın 12 . Günü kan testi yaptim negatif çıktı ilk asilamam tutmuştu ama 4.ayimda düşünmüştüm çok korkuyorum yine negatif olur diye erken mi test verdim sizde 15. Güne kadar bekleyip adet olmazsam tekrar test vericem rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Regl ağrım çok yoğun rahatsız ediyo onun dışında iyiyim canım sen nasilsinnaber canım nasıl gidiyo
Geç döllenme olursa gözükmeyebilir canım. İlk tuttuğunda belirtilerin oldu mu neler olduMerhabalar kızlar ben de 2. Aşılamayı 13 Mart ta oldum çatlatma iğnesini 12 sinde sabah 9da vuruldum dün aşılamanın 12 . Günü kan testi yaptim negatif çıktı ilk asilamam tutmuştu ama 4.ayimda düşünmüştüm çok korkuyorum yine negatif olur diye erken mi test verdim sizde 15. Güne kadar bekleyip adet olmazsam tekrar test vericem rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım bende regl ağrısı çekiyorum, bence olmadı yine göğüslerim çok şiş ve uçları çok acıyor bu sefer bnde regl belirtisi hep olurduRegl ağrım çok yoğun rahatsız ediyo onun dışında iyiyim canım sen nasilsin
Ben de aynı şekilde napicaz biz yaCanım bende regl ağrısı çekiyorum, bence olmadı yine göğüslerim çok şiş ve uçları çok acıyor bu sefer bnde regl belirtisi hep olurdu
Bugün 13. Gün aşılama kan versem çıkarmıBen de aynı şekilde napicaz biz ya
Bilmiyorum canım geç döllenmeyse çıkmaz. Yarını bekle istersen. Benim bugün regl ağrım baya arttiBugün 13. Gün aşılama kan versem çıkarmı
Kız benimde ara sıra geliyor gidiyor çok şiddetli, ama benim pek ümit yok açıkçasıBilmiyorum canım geç döllenmeyse çıkmaz. Yarını bekle istersen. Benim bugün regl ağrım baya artti
Benim de ümit yok canım maalesefKız benimde ara sıra geliyor gidiyor çok şiddetli, ama benim pek ümit yok açıkçası
0,462 geldi sonuç, normalde hep <0,2 çıkardı aynı hastanede veriyorum sürekli 13. Gün haptım erken yaptım testi , yükselirmi acaba kafam karıştı,yoksa kimyasal falanmı, garip belirtiler hissediyorum, göğüsler fazla şiş ve acıyor adet sancısı gibi sancılar falan, bilemedim yoksa geç döllenme mi umutlanmalı mıyım?Benim de ümit yok canım maalesef
Canım yüksek mi yani normal diğerlerine göre. Kaç olması gerekirdi hamilelik olması için. Ben senin için sorup geleyim hemen0,462 geldi sonuç, normalde hep <0,2 çıkardı aynı hastanede veriyorum sürekli 13. Gün haptım erken yaptım testi , yükselirmi acaba kafam karıştı,yoksa kimyasal falanmı, garip belirtiler hissediyorum, göğüsler fazla şiş ve acıyor adet sancısı gibi sancılar falan, bilemedim yoksa geç döllenme mi umutlanmalı mıyım?
Evet diğerine göre daha yüksek çıkmış, cuma tekrar kan vericem ama değer çok düşük yinede ümit edilmez bu değere, kime sorscsksın canımCanım yüksek mi yani normal diğerlerine göre. Kaç olması gerekirdi hamilelik olması için. Ben senin için sorup geleyim hemen
Bir grup var ben o gruptayim birçok anne olmak isteyen insan var orada onlara danisiyorum her şeyi iki günün sonunda iki kat artması gerekiyomus hamile olmak için inşaallah hamilesindir ya Rabbim buraya ben hamileyim yazmayı nasip etsin hem sana hem banaEvet diğerine göre daha yüksek çıkmış, cuma tekrar kan vericem ama değer çok düşük yinede ümit edilmez bu değere, kime sorscsksın canım
Amin canım , hangi grup bu canımBir grup var ben o gruptayim birçok anne olmak isteyen insan var orada onlara danisiyorum her şeyi iki günün sonunda iki kat artması gerekiyomus hamile olmak için inşaallah hamilesindir ya Rabbim buraya ben hamileyim yazmayı nasip etsin hem sana hem bana
İnstragramda umutlu anne adayları sayfası vardı ya o sayfa kapandı hesabın sahibi grup kurduAmin canım , hangi grup bu canım
Benim yine olmadı inşaallah sen güzel haber verirsinAmin canım , hangi grup bu canım
Reglmi oldun canımBenim yine olmadı inşaallah sen güzel haber verirsin
Evet canim nasip değilmiş senden güzel haber bekliyorumReglmi oldun canım