2. Aşılama sürecim

Tursihan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
580
116
26
Selamün aleyküm Konuya başlıyorum hemen 1,5 yıllık evliyim yaş 26. Yumurtalarım gelişmiyor, tembel ve ayni zamanda tüplerimden biri tamamen kapalı. Geçen ay ilk asilamam yapıldı. Hamilelik belirtisi olarak geçen tüm belirtileri yaşayıp regl oldum ama burada birkaç arkadaşım hamile olduğunu öğrendi onlar için çok mutlu oldum bugün ikinci aşılamam yapıldı bakalım neler olucak. bu süreci sizinle paylaşmak istedim. ikinci aşılama sürecinde olan kız kardeşlerim burada buluşalım

Son düzenleme:
Hadi hayırlısıyla bu sefer tutar inşallah

Ne zaman 2. Aşılama oldunuz bende Allahın izniyle salı günü 2. Aşılamayı olacağım

Hayirli olsun canim bende 2.aşılamamın 12.günündeyim. İnsallah guzel sonuclar aliriz.

Hayırlısı olsun belirtiyi takmayın benim belirtim hiç yoktu negatif arkadaşım da aynı şekilde hiçbir belirtisi yoktu pozitif çıktı o da erken test yaptı sonradan diğerleri yükseldi

Merhaba kızlar benim bugün aşılamanın 10. Günü kaset test yaptım silik çizgi çıktı sizce iğnenin etkisi midir yaşayan var mı ?

Eklentiler

• IMG_2192.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 110
Beni biliyosun zatenn aşılama 3. Gün inşallah bu kez poztif sonuçları alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…