Hadi hayırlısıyla bu sefer tutar inşallahSelamün aleykümKonuya başlıyorum hemen 1,5 yıllık evliyim yaş 26. Yumurtalarım gelişmiyor, tembel ve ayni zamanda tüplerimden biri tamamen kapalı. Geçen ay ilk asilamam yapıldı. Hamilelik belirtisi olarak geçen tüm belirtileri yaşayıp regl oldum ama burada birkaç arkadaşım hamile olduğunu öğrendi onlar için çok mutlu oldum bugün ikinci aşılamam yapıldı bakalım neler olucak. bu süreci sizinle paylaşmak istedim. ikinci aşılama sürecinde olan kız kardeşlerim burada buluşalım
Hiç kimse yazmayacak zannetmistimHadi hayırlısıyla bu sefer tutar inşallah
Belki sondaki yazıdan dolayı yazmamışlardirHiç kimse yazmayacak zannetmistimteşekkür ederim
Ahahahah çok teşekkür ederimBelki sondaki yazıdan dolayı yazmamışlardirben aşılama sürecinde değilim ama bir dua edeyim dedim
Aynen öyle canım inanmak başarmanın yarısı sen olacağına inanmaya devam etAhahahah çok teşekkür ederimbu mübarek ay hürmetine dua edin lütfen senin yolunu buraya düşürup dua ettiren de Rabbim
Ne zaman 2. Aşılama oldunuz bende Allahın izniyle salı günü 2. Aşılamayı olacağımSelamün aleykümKonuya başlıyorum hemen 1,5 yıllık evliyim yaş 26. Yumurtalarım gelişmiyor, tembel ve ayni zamanda tüplerimden biri tamamen kapalı. Geçen ay ilk asilamam yapıldı. Hamilelik belirtisi olarak geçen tüm belirtileri yaşayıp regl oldum ama burada birkaç arkadaşım hamile olduğunu öğrendi onlar için çok mutlu oldum bugün ikinci aşılamam yapıldı bakalım neler olucak. bu süreci sizinle paylaşmak istedim. ikinci aşılama sürecinde olan kız kardeşlerim burada buluşalım
Hayirli olsun canim bende 2.aşılamamın 12.günündeyim. İnsallah guzel sonuclar aliriz.Selamün aleykümKonuya başlıyorum hemen 1,5 yıllık evliyim yaş 26. Yumurtalarım gelişmiyor, tembel ve ayni zamanda tüplerimden biri tamamen kapalı. Geçen ay ilk asilamam yapıldı. Hamilelik belirtisi olarak geçen tüm belirtileri yaşayıp regl oldum ama burada birkaç arkadaşım hamile olduğunu öğrendi onlar için çok mutlu oldum bugün ikinci aşılamam yapıldı bakalım neler olucak. bu süreci sizinle paylaşmak istedim. ikinci aşılama sürecinde olan kız kardeşlerim burada buluşalım
Herhangi bir belirtiniz var mı ne zaman test yapacaksınızHayirli olsun canim bende 2.aşılamamın 12.günündeyim. İnsallah guzel sonuclar aliriz.
İnşaallah canım benim senin baya az kaldiHayirli olsun canim bende 2.aşılamamın 12.günündeyim. İnsallah guzel sonuclar aliriz.
Bugün oldum canimNe zaman 2. Aşılama oldunuz bende Allahın izniyle salı günü 2. Aşılamayı olacağım
Hayırlısı olsun inşallah Ramazan ayı hürmetine emeklerin boşa gitmesin inşallah tutarBugün oldum canim
İnşaallah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah Ramazan ayı hürmetine emeklerin boşa gitmesin inşallah tutar
En son aşılamanin 9.gununde test yapmistim negatifti bir daha yapmadim belirgin bi belirtim yok suan.Herhangi bir belirtiniz var mı ne zaman test yapacaksınız
Evet canim İnsallah olur hayirlisiylaİnşaallah canım benim senin baya az kaldi
Ben ilk aşılamada tüm belirtileri yaşadım ama negatifti canımEn son aşılamanin 9.gununde test yapmistim negatifti bir daha yapmadim belirgin bi belirtim yok suan.
Senin de mi aşılamaydi canımHayırlısı olsun belirtiyi takmayın benim belirtim hiç yoktu negatif arkadaşım da aynı şekilde hiçbir belirtisi yoktu pozitif çıktı o da erken test yaptı sonradan diğerleri yükseldi
Beni biliyosun zatennSelamün aleykümKonuya başlıyorum hemen 1,5 yıllık evliyim yaş 26. Yumurtalarım gelişmiyor, tembel ve ayni zamanda tüplerimden biri tamamen kapalı. Geçen ay ilk asilamam yapıldı. Hamilelik belirtisi olarak geçen tüm belirtileri yaşayıp regl oldum ama burada birkaç arkadaşım hamile olduğunu öğrendi onlar için çok mutlu oldum bugün ikinci aşılamam yapıldı bakalım neler olucak. bu süreci sizinle paylaşmak istedim. ikinci aşılama sürecinde olan kız kardeşlerim burada buluşalım